Valbrogare dax

Julia och jag har fräschat till oss lite och drar till Ewe på tjejmiddag och sen blir det sup!

Mama, haven't you heard?

Jag: Jag fattar inte facebookgruppen där de säger att Zlatan ser ut som en haj när han simmar på rygg... menar dom att han har stånd? :-S
Julla: HAHAHHAA, de menar hans näsa!!
asså soft brud.

Hästbajs och sånt som hör till landet

Idag släpa jag med Julla till Mjölby, en efter en får uppleva hur jävla gött de e på landet här ca 7 mil från Åtvid. Spela grymt cool och körde över en fet hög hästbajs. typ.
Träning med skollaget idag med, det var kul och jag är redan taggad för turneringen i Västerås. Finns inget annat alternativ än att vinna såklart.
Mys Julla med mys Lovisa som är redo för beach 2010!

Jag ger upp!

Okej! världen vinner. Allt går emot mig som vanligt.
Ont i foten, lyckas inte streama Barcelona - Inter
Tar inte tag i mina läxor och har haft stressmage idag.. igen.
Sofia och Simone är elaka mot mig på hög nivå och jag orkar inte ens säga emot dom
DÅ OM NÅGOT SÅ LIGGER DET FEL TILL!
och du dududududu e ingen jävla homie... du bevisar det ju fan själv.
Nej bilden har egentligen inget att göra med inlägget............................

Im walking in sunshine

Drog med mig Ester hem idag. Värt! :-D
Vi tog en härlig promenad medans solen fortfarande var uppe.

Im a real drummer getting high on rock

Jag är lyckad. Skulle vila huvudet på bänken i skolan men den var längre ner än jag trodde. Det sa dunk och gjorde ont hela dagen. Andrea har hittat sin själsfrände, jag alltså. Och om jag skulle bli lesbisk så lovade jag henne att hon är min 1a. Hon är för go. Kirrat gitarren på spelet har jag gjort med, trummorna är jag halvvägs på. kung e jag. och på torsdag är det träning med skolans fotbollslag! ska bli jättekul och vi kommer vinna hela turneringen! Jag har hittat mina nya älsklingar som jag vill ha: Mercurial vapor superfly II. Jag som älskar lila också. Nu dunkar huvudet igen. Ska dra ett trumsolo och sen sova. Och kanske kolla igenom ekonomiprovet :-S

Can't tell me nothing

Bjuder på lite bilder från igår då.


cheers mate!

Fest med grymma brudar och sen kommer folket. Nice, och vet ni vad?! det behövs!

This is not to get confused

Grattis till syrrans som fyller 20 och mamma som fyller 40 idag :-). Mamma fick en grym födelsedagspresent, nämligen wii med sånt dära trumset och gitarr och grejor. A ni läser rätt, hon är 40 och spelar wii. Idag blir ett till tårtkalas asså och imorgon åker jag in till Linkan igen och firar syster med pappa och de. På kvällen blire Ida som har födelsedagsfest. Fyller alla år i april? Juste det glömde att vi firar mormor på söndag med som fyllde år förra veckan...

Efter skolan blir lite sol på 20 min och följer med till Bosses, men jag ska inte keka något såklart.
Jag är ju i en jätte-hurtig-och-så-grymt-biff-period nu så jag avstår va.



fräscht. typ.


Im gonna be a pro

För en gång skull så får vi redigera/skapa vår layout för vår "hemsida" på webbdesignen som förövrigt är en ganska-så-väldigt-tråkig-att-man-somnar-lektion. Jag var så tråkig så jag valde att göra en fotbollssida (no fuck!?). Jag har kommit en bit i alla fall. Och jag vet att skorna och bollen inte är "senast inkommet" egentligen. Utan det är bara för utseendets skull. Och Ronaldinho har en gammal  tröja och Zlatan har en jävligt ful en också. Någon som har en idé på vad jag ska lägga in på sidans nedre del? Jag fastnat... Kanske en halvnaken svettig bild på Ronaldo? ae


as if i already told you

Julla bjöd på kladdkaka, som visst var god! Simone och Sofia stanna inte länge men det gjorde däremot jag. Vi spelade in väldigt många och roliga videos varav en tillägnad Simone som ligger på facebook ifall man vill checka typ. Hoppas jag återhämtat mig tills imorgon för då är jag påt igen. Tjo faderittan för nu ska jag sova.


Better to sit dry-eyed and do a little thinking



Har inte kunnat skratta idag, inte för att jag är deppig eller något. Utan för att jag har den värsta träningsvärken i magen som man kan tänka sig. Men jag utmanar ödet och skrattar i alla fall, och tränar ännu mer. Bara för att visa vem som bestämmer. För viljan finns.

Soft som alltid
inget hets och ingen stress
för varför bry sig om vad man kan få när man har något så mycket bättre?

Vad saru, saru?

Har så förbaskat ont i ljumsken efter igår, jag släpar benet efter mig i korridoren, halft handikappad. Och det beror på att jag inte stretcha igår. fan... Idag fyller farsan baloo 27 år (enligt honom). Så tårtpartaj och sen spåret igen. har lovat fan. Hemsk medieprov står på tur och jag lär faila stort. Men jag skrattar, åt allt!

crash and burn

Vad tänker du med Lovisa? så jävla trög är du i alla fall. Skäms ska du göra med. Springa ska jag göra, tänker inte titta bakåt. Aldrig vända om och så jävla snabbt att ingen människa ser mig, för det vore hemskt. Så jävla dum är du tröga brud.

i swear i can spend whatever on it

Tog en nice dusch och softa med bror 1 och 2 :-) Hultman-power typ.




....


There's no destination and we don't even care.

Sitter hos Soffan med Julla pulla och diggar grym musik från goa 90-taler. fyfan! Simone saknas dock men hon ligger med feber och tråkar. jahopp...



HAHAHHAA!

Killer Queen

I lurarna spelas Queen - It's a kind of magic. Det bästa rockbandet som funnits, vem älskar inte Freddie Mercury?! Jag kan inte motstå hans röst i alla fall.

Jobbar på Skivkonvolutet som vi gör på grafiska. Fantasin må vara lite tråkig men här är ett förslag.


Jag kom, jag såg, jag segrade!

Simone höll tempot och vi sprang ca 9,5 km om jag räknar med hemvägen :-) skööööööönt att sova nu!
Men det behövdes eftersom jag käka glass idag. Och på lördag kör vi igen för imorgon hinner vi inte utan då blir det lite sol ist ;-) Upptäkte precis att jag fått en skavsår på stortån FAAAN!



That's nasty!

Spåret

Simone chockar mig med att hänga på och springa, skitbra!! så i spåret lär vi befinna oss alldeles snart.

9d1, saknart asså! <3

Fotbolls turneringen som vi regerade, ludde i täten sen martin jag och johanna :-)


That's the problem

Mormor fyller år idag så grattis till henne, mamma och jag sjöng en truddelutt på telefon och jag hoppas ingen på rese hörde mig för särskilt bra sångröst har jag aldrig haft. Jag är för trött för att kunna koncentrera mig, speciellt när det är webbdesign. Yaaak! och jag är för trött för att ens bry mig om något eller någon. Vill hem hem hem hem!



I tell em baby I'm a star
Shit I'm above a star
And now I done got so high
I did forgotten who you are


I'm not fighting.

Åtvid förlora, förvånad? nae men hade hoppats på annat. Ewsan och jag frös så jävla dant i slutet och när jag skulle gå hem sista biten så frös jag så mkt om hälarna att jag var tvungen att tippa hem på tå, jag kan inte sett klok ut... lr gör jag någonsin det? Bjuder på mig själv gör jag iaf!

Äntlingen är mina änglar hemma också. Och jag hörde allt att ni hamnat i slagsmål?! Och att ni önskat att jag var där ;-) ni har en del att förklara... sofia. Det var säkert du som startade det lr vad säger du Simone? HAHAHA


Soligt och glassigt

Efter maten gick Miki loss med kameran och vi köpte glass, skön vårkänsla och ikväll blir det boll med Ewsan.



Ae de e la gött!


It's a supernatural delight

Är det inte sol imorgon så tar jag livet av mig... ae men typ.
Goding

count me in.

Lång skoldag, trött och seg som... Åt och fikade lite efter skolan innan jag åkte hem och direkt bytte till myskläder och började plugga, duktig som jag är. Trodde vi hade studiedag imorgon men icke! Onsdagar är endå slappt, har bara naturkunskap, studiestuga och idrott och dessutom sovmorgon, hur bra?! Sen åker jag tillbaka till lilla Åtvidaberg och kollar på ÅFF- HIF med Ewsan som jag saknat ihjäl. Hoppas hon inte är brunare än mig för då gömmer jag mig i halsduken under hela matchen.


The way you move ain't fair you know

Fotade nya bilder till skivkonvolutet idag eftersom de andra var hemska :) men jag lovar att bjuda på några oseriösa också ;-)



Och så lite oseriösa bilder!


Enjoy!


I can never get enough...


...in fact there's nothing I can't be

Tack och lov så var det lättare att komma hem än vad det var att komma till skolan. Folket på pendeln måste retat ihjäl sig på mig för jag hostar konstant hela tiden, det släpper aldrig, det liksom kittlas sådär retligt. Jag fick det även bekräftat idag att mitt hår har gröna nyanser men att jag är den enda som är snygg nog att kunna ha det sa de i alla fall, de ni ;-) Miss Green. Och tjejerna såg det mer än vad killarna såg det. lustigt. Mamma har kommit på förklaringen och det är duschvattnet som gör det, hört att det kan bli så om det är mycket kalk i det (?). Ska komma på en lösning, för även om jag inte ser puckad ut i det så tänker jag inte finna mig i att gå runt i det...
Så ser ni någon med "gröna nyanser" på stan så är det jag :-)




Ewe är i Åtvid
Jag är i Mjölby
Simone, Sofia, Malin och Julia är i Rom
Och vart är du... ?

I'm mad, really bad.

Tidsoptimist som jag är så missade jag bussen i morse och vart jävligt förbannad. Så jag var tvungen att ta en buss som gick en timme senare och en hållplats tidigare. Det var så jävla kallt i skuggan och när jag ÄNTLIGEN kom fram till hållplatsen så åker det inte en utan TVÅ bussar förbi mig. Hade jag bara vart smart nog att sätta mig på andra sidan så hade jag kunnat ta en av dom!! Fan va fail...

Jag hade också en mardröm inatt! Att jag satt ensam hemma vid frukostbordet och det plötsligt kör upp en vit volvo på trädgårn och ut hoppar två män med kofot och tänker göra inbrott! Jag slänger mig efter mobilen och kryper på golvet (i drömmen ass..) och sen börjar männen att titta in i fönstrena. Hur äckligt är inte det? Folk som kollar in i fönstren. Sjukt! Sluta med att jag vaknar, är ensam hemma och ska sätta mig vid frukostbordet... hur rädd är inte jag på skala 1-10?


I hook you up with some poetry

Skola imorgon, jag fruktar. Men jag gör det värt, som alltid. Världens huvudvärk har jag och den ska lindras med lite pomelo 8-) Gött!
Sleep thight

 


Dagens skämt: Ronaldo filmar mer än Steven Spielberg, hahahaha!


meeeeeeeen åh!

Det STORA beslutet som jag snackade om tidigare idag blev ett NEJ! Jag åker alltså inte till Peace & Love i sommar. Meeeen gud va kul jag ska ha i alla fall försöker jag tänka. Tänker aldrig låta mig deppa för det... lovar.
Okej, jag är ledsen och sur att jag inte får. Faktiskt väldigt så jätte jätte sur. Men jag ska hitta på något annat, det ska jag ta mig fan göra. Fyller ju år så en fest skulle sitta fint, alltså en riktigt kanonfest. Ska planera. Gör det medans jag tar en promenad och rensar huvudet, känner att viktiga saker rinner ut för att jag tänker på så mycket skit hela tiden. Och mamma har lovat att hjälpa mig fixa sommarjobb bara för att jag inte får åka, ska tvinga pappa med något med... tänker inte gå tomhänt ur det här! ;-)

Keep it clean

Nästan så jag är stolt över mig själv, både tränat och städat på samma dag! Är det mänskligt? Det brukar inte finnas i min värld men tydligen så gör det de nu. Mitt rum var något av de stökigaste och äckligaste men skiner nu rent och fint.. så gott som iaf! :-)

 

Min sovalkov ser ju riktigt mysig ut nu i efterhand!

Det vart ingen bra bild på hur det såg ut på fotöljerna där kläderna låg, men jag lovar att jag plockat bort dom med! ;-)

 

Bye 


ordinary sunday...

Nu känns det inte riktigt som söndag, kändes mer som söndag igår faktiskt. Tackar gud för att solen skiner för jag har världens värsta en-gång-om-månaden-smärta och tänker gå ut och röra på mig! Suprise (:
Idag ska det STORA beslutet tas, om jag får åka till Peace and Love i sommar. Jag håller tummarna och det hoppas jag ni gör åt mig med! Inatt kunde jag inte sova så jag höll mig vaken med min kära vän  nagelburk som innehåller mängder av nagellack och massa annat krimskrams som jag gillar att pyssla med. Börjar bli något slags nagelfreak nästan. Efter min rundtur ute så ska jag städa mitt rum. Mina busiga katter har vält ner blomkrukor som stod i fönstret så det ser för jävligt ut. Okej det ligger lite kläder och annat skit på golvet som jag kanske bidraget med också.

Bjuder på en fräsch morgonbild...


Easy living

De där underbara stunderna som gör livet lite roligare, lite bättre och lite lättare. Det behöver inte vara något fantastiskt som händer en gång i livet och som man kluddar in i kalendern. Det finns så mycket som gör mig glad. Ansiktsuttrycket min lillebror får när jag kliver in genom dörren. Leendet sprider sig från ögonvråna och täcker upp hela ansiktet. Han skriker och springer fram, kramar och börjar genast berätta vad som hänt då jag var borta. Jag nickar och svarar fast jag inte förstår nästan ett ord av vad han säger. Doften av min minsta bror, luktar trygghet och bebis. Doften av bebis är så svår att förklara. När man borrar ner näsan i de tunna håret han har på huvudet så blir man lycklig och varm. När man cyklar till skolan på morgonen. Lite frost, lite sol men vilken känsla. Sträcka på ryggen, andas djupt, höra fåglarna och se hur skogen omger vägen jag cyklar på. Känslan av att krama om någon man saknat. Skratten man delar med sina vänner, äta favoritgodiset som man suktat efter, när katten stryker sig mot bara ben på morgonen, en mammas kram, pappas goda råd, när man har bråttom och det precis slår över till grön gubbe, mvg på ett prov eller känslan att vara lite överlägsen och lite bättre än ens motståndare. Helt enkelt rätt simpla saker som gör livet just lite roligare, lite bättre och framför allt lite lättare...

 


how can i show you?

Jag har faktiskt inte gjort någon nytta idag, vart väldigt off och bara legat och svävat i min egna värld. Saknat tiderna då man var liten, allt var så problemfritt då. Och var man lika tjock som jag så är det ju inte mycket som kan vara jobbigt. Ser rätt nöjd ut på bilderna tycker jag.
En väldigt liten, tjock, glad Lovisa

 


So did you, so did I...

Foto taget av Diana Savina (dianasavina.se)


well, you'll get what's yours, I got mine.

Gjorde en ny header, mest för att den andra var riktigt trist och den allra första jag hade var en asgammal bild och den var ful som fan. Den här är mer... glad och enkel :)
Är helt slut efter en joggingrunda med mamma, aa jag sprang och hon cykla bervid, mest för att jag verkligen skulle ge mig ut idag. Vi yra runt rätt bra bland spåren i skogen ett tag innan vi kom ut i en jävligt lerig väg. Trevlig mamma man har då som retar mig för synen och skriker "ser du fågeln på himlen" efter att hon visste att jag inte kunde se ett skit som var så högt upp...
Då kan jag ju skylla på att jag är sämst på fifa för att jag inte ser bollen så bra utan glasögonen.. pffft!
Jag är nog kär i den här låten lite, för den är bra och weezy är bra, alltid ;)



Alla känslor som lever upp på nätterna

Fick härliga sms av Fahlstedtan som gör mig grymt avundsjuk. Vill också åka till Italien och känna lite värme. Än så länge får väl solariet trösta mig. Äter lunch, ut och springer, tar en lååång dusch och dränker mig i silvershampoo, fy för gröna nyanser :( hört att ketschup hjälper men det är inget alternativ!
Var tvungen att lägga ut den här låten med, bara för attttttt
Puss 

You're somthing i never would choose and something i don't wanna loose...

Otroligt rastlös :s


It's a free ride, when you've already paid
It's the good advice, that you just didn't take
A traffic jam, when you're already late
A "No smoking" sign, on your cigarette break
It's meeting the man of my dreams, and then meeting his beautiful wife

Well life has a funny way of sneaking up on you
When you think everything's okay and everything's going right
and life has a funny way of helping you out
When you think everything's gone wrong and everything blows up in your face


Puss 

I have six impossible thoughts before breakfast

Alice i underlandet 3D vad riktigt bra! Roligt att se hur folk duckade för att sakerna "flög" ut.
Popcorn och cola gjorde sitt och jag lär inte äta mycket mer idag. Förutom min burk med saltlakrits <3
Fick även ett jättefint silver och guld halsband av mormor i påskpresent föreställande en ängel. Den ska få ge mig tur och skydda mig :)
Puss 

Because I said so

Frulle [x]
Dusch [x]
Stan
Chill
Alice i underladet 3D, mat och mysig familj. Känner att det inte kan bli bättre just nu?

Forgive and forget

and I don't want the world to see me, cause I don't think that they'd understand
when everythings made to be broken, I just want you to know who I am

Tiden går fort!

Var tvungen, lite kul... lr rätt så jättekul att se hur fan man såg ut förut... ppffft!
Klicka för att se närmre


Det är okej att skratta :)

Thora bidrar med meningsfulla (?) konversationer på msn, trevligt!

Och jag vet inte hur jag fick texten blå heller :s

Är hon seriös? HAHAHA

Hon kan inte fattat frågan asså! hahhahaha

If you think it's a game, play with it right!

Ibland är det bara för skönt att slippa Åtvid och åka till Mjölby och det är exakt vad jag känner just nu... Puuuh!
Påsk nummer två med mamma, Jimmy och mormor sitter fint. Väldigt generöst med godis, vilket är snällt men kanske inte det bästa. Måste sluta upp med godisätandet, kanske till och med helt?! :o
Bion blir imorgon istället så ikväll blir det bara chill. Ska lägga mig i soffan, måla naglarna och bara bry mig om mig själv, selfish girl.

 

Soft bild i Simones källare, det har gått en dag och jag vill att de ska komma hem nu (:
Igår va de i Tyskland, hon skulle sänka några kalla för min skull och sen dra vidare till Italien för en stekig italienare. Låter trevligt! ;)

Feeling overexposed





I'm mad, really bad
But don't tell my mum & dad
Pucker up kiss my butt
Cuz I'm bloody fucking nuts
Hear the bass, skinny waist
Now let's copy poker face like
Whoa woa oh oh Whoa woa oh oh


dating in the dark???!!

Seriöst jag hatar programet, så jävla löjligt så det inte är sant! Kan de seriöst inte hitta ngn i ljuset lr vad? miffon hela högen. Skönt att spring idag med, inte lika mkt som förra gången men det funkar. Hälsar på kusinen Hanna som kom till Åtvid igår. Imorgon blir det Alice i underlandet på 3D, sen drar jag till Mjölby.


Tröttttttttt

Vart uppe fööör länge och burit föööör mkt saker nu. Är trött som bara den fast jag sov middag på 2½ timme nästan (a). Måste tillägga att jag näästan tog Simone på fifa. Bara om jag inte hade glidtacklat henne så hon fick straff så hade jag vunnit...Och nu har brudarna dragit till rom och här sitter jag liksom. Orättvist. Men nu går jag antingen ut och springer eller tar en promenad... vilket som nästan.

jävlar i havet

Ae jag har kanske dålig humor men asså den är lite kul... men mest pinsam, för chippen förstås HAHA


Don't hesitate



Saknar hon mitten och kommer sakna de andra två imorgon, som FAN!



Vad sa du att du sa?
vad sa du att du hade?
vem tror du att du e?

This is my life


Sängen lockar och det gör stan imorgon också så jag kryper ner nu.

Sleep thight!

Ten cuidado con el fuego

Simone och jag drog till Sofia istället och laga hamburgare, sega som vanligt och sen ringde syrran (Daniella) så gick vi till Meddo och sola. Imorgon blir det shopping med Simone, sen drar dom till Rom :'( så är lite ledsen i ögat asså! Sen ska jag ta mig i kragen och ut och springa lite igen.







You think you're gangsta cause you did time
Well listen here gangsta, don't cross the line
.

imbecill

A men jag fick lära mig ett nytt ord iaf, pappa slängde ur sig imbecill när han pratade om någon. Jag nappade upp och tyckte det lät fult... ska börja användas flitigt (?). Imbecill... jo men visst.

Drar snart till Simone för hon var godhjärtad nog att fråga om jag ville komma och käka tacos. Trevligt. Detsutom så kom syrran hem (Daniella) också väldigt trevligt.

fool me, oh how you do me




the king of disco

a men då var man hos simone igen då. Hon tjatar ju så jävla dant ju...
Barty? aa men visst.



Do you wanna die happy?

Andra natten hemma hos Simone då (a). Känner inte riktigt för att lämna henne än. Fast hon har smittat mig lite, vi hostar, skrattar och pumpar musik som fffffaaaen. ae men chill dårå! Igår drog vi till willys med rädslan att de skulle vara stängt men icke, vi köpte det vi suktat efter och drog till Sofia. Sluta med att alla vart jättemätta och så somna vi alla tre under täcket. Och vad lärde vi oss den här fredagen? inte mkt men att det är dåligt att röka...lr vad säger du simone? HAHAHAHA





I never shoot and tell
I only shoot to kill
and that vest ain`t gonna help ya
even if it`s made of steel
my love is a revolver
do you wanna be my target ?
'cause i`m a sharp shooter
matter fact , i`m the sharpest
my aim is so flawless


tjenixen

Simone och Sofia var asgoa först.. och nu? sover dom liksss.. och här sitter jag och är inte alls trött. Hur kommer det sig?


ae bildbomb asssså!


Lunch snart?

Simone om du ser det här så är jag hungrig, asså sluta ragga på lunarstorm nu!

Ae annars va, så händer det inte så mkt. Vi ska väl träffa sofia fiaskot fahlstedt :)
och jag har lovat mig själv att unna mig liiite Ben & Jerry's, fast jag ska ju ut och springa imorgon igen så det gör inget (a).

Such a idiot

Sitter och chattar med Leo som tror han är biff... men vi vet ju sanningen asså!
Simone väntar sin dödsdom och jag myser i hennes oerhört fina nalle puh-pyjamas!


ae godnatt va?

Simone och jag släcker nu... så ni vet.

chillar gaaalet med brooor


Största pimpen lr hur var det simme?. HAHAHAHAHA


Shopping och solsken

Har svenska men slutar snart, klassen fika så det har inte blivit så mkt gjort om han säger så. Sen så blir det lite shopping och glass på bosses (om der är öppet? kanske bara är ett första aprilskämt?) innan jag skriver prov och sen drar jag till Åtvid. Tackar gud för att solen skiner oså...


Och nu är jag övertygad om att jag verkligen är Hjulbent.. asså kolla bara högra liksom.. :S

Ciao


dör hellre än att ha webbdesign...

För det första gillar jag inte läraren, han är strutsig. Hans huvud liksom guppar fram och tillbaka hela tiden. Jag suger på att komma ihåg alla jävla koder och hur kul är det att sitta och lyssna på: "här är en p-tagg, skriv divtaggen här och glöm inte att stänga taggen där". Att ens gå upp på morgonen och veta att jag har den här lektion i 2 timmar och 10 minuter direkt på morgonen får mig att dööö lite. assååå fyfan!
Desutom har jag bara sovit i 5 timmar, om ens det :S 

och vem vill ens veta ngt om html-koder och css-filer? visst bloggen är uppbyggd av det, men nu när man kan ha allt färdigfixat i en blogg, varför ska man då göra en hemsida?


fan va bitter jag låter då..

Vad gör jag uppe?

Simone håller mig vaken, Jocke håller mig vaken och Sofia håller mig vaken... dåså! där är andledningen :)


RSS 2.0