30/8-10

Har världens träningsvärk och fortfarande ont i vaden, så jag tar nog hästen till skolan imorgon.

Derby

Är helt slut, helt nöjd men har förbaskat ont i vaden. Roligaste matchen på länge, grymt taggad var ja, dock så räckte det inte för oss att göra mål ens. Fick kramp i vaden så nu haltar jag fram och tillbaka mellan köket och soffan, äter och pluggar tyska, jag gillar inte ens tyska. Men men...

sweet saturday


Hur ska man kunna sammanfatta gårdagen? Ingen aning så jag säger väl såhär: nakna tanten, vin, galet och sorgligt (för att Karin åker på Måndag!)


Avskedsfest

Kunde inte bestämma mig (som vanligt) om jag skulle in till Karin eller inte men sen kände jag att Karin åker ju bort i ett helt år till London! Så jag packar drickan, drar på mig något fräsch och säger adjö som aldrig förr. Imorgon blir det andra bullar minsann, inga bullar alls rättare bestämt. Sköna gröna Grebo med de crew.

Såhär festligt lär det vara den här helgen, kan ni hitta mig? I hope not.

Pizza

Hungrig som man är men ändå sitter och intalar sig själv att nej ingen snabbmat, gå hem gör dig en lika tråkig och smaklös sallad, låtsas sedan att den fyllde ditt tomma utrymme i magen som morra efter föda. "Jag bjuder dig på pizza" hör jag och plötsligt sitter jag där med den ena halvan av en hawaii med bea och gluffsar som om det vore rena julafton. Då kommer vi till problemet, att den jag dela med inte orkar hela sin halva. "Jag ska ha den för fan" utbrister jag med munnen full av mat. Plötsligt blir det lite av en diskussion om vem som ska ha den där biten av halvan. Jag som "bara" käkat en halv pizza och som fortfarande har lite sug kvar eller mannen bredvid mig som har tryckt i sig en halva och dessutom har en till halva kvar. Självklart går alla emot mig eftersom jag blir rätt gluppsk av mig när jag är hungrig. Då utbrister jag (dumt nog) "men ta pizza biten då!" och slänger över den till de andras tallrikar. Självklart är killar lika dumma som vanligt, tackar och trycker i sig istället för att övertala mig att äta upp den. Nästa gång, då trycker jag hela pizza biten över huvudet på dig så att bean rinner längst med tinningarna. Så det så!

Hur vet man vad som är rätt?

Ena stunden är man glad och känner att inget tynger ner en. Man vägrar erkänna att man skulle vara olycklig eller det minsta besviken på något eller någon. I ens värld är himlen alltid lika blå och gräset alltid lika grönt, precis som man föreställt och som man alltid läser ur sagoböcker. Men en dag får någon en att inse hur falskt allt är. Att problem dyker upp hela tiden och att saker som man inte störde sig på innan plötsligt blir ett irritationsproblem. Dagen blir något att fokusera på för stunden, svårt att fokusera framåt och att tänka bakåt. Hur mycket man än intalar sig själv att man klarar det så vet man innerst inne att något måste komma ut. Något måste offras för att styrkan ska finnas. Hur väljer man vad man ska offra, vad väljer man att vara det viktigaste. Att välja mellan ungdomsproblem som ingen annan klassar som problem eller faktiskt slänga allt åt sidan och vara vuxen, veta hur allt ska vara och inte tryckas ner för minsta lilla. Jag är kluven eller med ett finare ord ambivalent.

Jag sitter och funderar på vad jag egentligen vill bli när jag pluggat klart.
Journalist av vilket slag?
jobb på en pr-byrå? informatör?
reporter? radiopratare? debattör?
har två år att tänka såklart eller hela livet egentligen...

Mammor och sånt

Mammor är bra att ha, väldigt bra till och med. Saknar min mamma just nu. Hon är lite konstig av sig, men helt perfekt. Hon pratar och sjunger med sig själv, har fått det bekräftat ett antal gånger av vänner som vart där. Hon skrattar lika extrem fult som jag om inte värre, hon bakar aldrig bullar eller bröd men alltid konstiga bakelser och deserter, hon härmar mig alltid tills jag blir sur om jag klagar över något, hon är besatt av flanellpyamasar, hon har 500 olika hårinpackningar och cremer, helt omöjlig att se på fotboll med, dunkar saker i bänkar när hon blir arg, har världens längsta och snyggaste naglar, äger en moped från 1957 och någon glidar motorcykel, har en extremt ful golf som det står pink floyd på, syr konstiga plagg och sist men inte minst dricker vääldigt mycket kaffe och spelar spel på facebook 24/7. Fin hon är min mamma. Förresten, tja! om du läser detta.. vilket jag vet att du gör.

Idag har jag sprungit i spåret, galet grym, sprang hela jobbiga vägen hem, hoppa in i duschen, mötte ewe o malin, gick halvt som halvt powerwalk med dom, vände, gick hem. Har ont i benen och inte minst mina sepevrister. Men som man säger "faan va skönt de e efteråt!"

goood night sleeep tight!

Nobody said it was easy

Händelserik helg men ändå inte. How come? Rix i fredags med några av de bästa, mysigt på steves, skratt i karusellen, stämning vid scen. Lördag bestod av Vänner-maraton, Simone och jag han med hela första säsongen och till kvällen lyckades vi se de två första i millennium-trilogin. Sista filmen vart till frukost i morse. Det enda jag gjort den här helgen är nästan att lata mig fullt ut. Imorgon är allvaret tillbaka: plugg, fotboll, tidiga mornar osv. JAG VILL INTE! jo fotbollen vill jag. Resten kan ju gå och knöla ner sig i en papperskorg så jag slipper se det. Även du och din skit. You make me hate you. Så då fick vi lite hat och ilska i helgen med. Fint. Annars då? Jag är jätteglad fortfarande!!!!!!!


hihihih glad glad, skratt skratt, fniss fniss!För hjärtat pumpar utav nitroglycerin

Kör ett asgarv på allt rakt över känner jag. Glad även fast det regnar, glad för att mina converse vart mycket vitare i tvätten, glad för att Ewe vet precis hur allt känns, glad för att sofia och ida provar på fotbollen i björs, glad för att jag får skratta åt nollorna, glad för att jag hade ett mer mvg än jag trodde, glad för att jag helt enkelt är förbaskat glad! Skiter i alla problem, drar ett sträck över allt, suddar ut det, glömmer bort det, mosar ihop det och kastar det utav helvete långt bort.

Sniffing for news since 2008 / singnerat Ung

Signerat ung t-shirt, inte alla som har en! På framsidan står det "sniffing för news since 2008" och på baksidan står redaktionens namn: Signerat ung. Handtryckta av treorna.
Sov 3 timmars middag igår och 1 timme idag, något fel på mig är det när skolan börjar. Ändå sover jag ca 8 timmar på natten. Fortfarande 10 behövande verkar det som. Men imorgon har jag sovmorgon till 11:50, de ni! Det händer verkligen inte varje dag!
Tyvärr finns det ju nästan alltid något som förpestar ens dag, träningsvärk den här gången! Sådan extrem att jag går som ett handikapp och trodde jag skulle avlida när jag satte mig på en stol. Hela bakre låren spänner som fan. Gör inte om detta på ett tag! Sist men inte mins, tror ni inte vi fått lite oönskade ettor till skolan. Skjut mig om dem blänger! usch usch.

Mysbög

Har känt mig allmänt glad och lycklig på sistone. Det är väldigt bra, förbaskat bra! Hur skulle det vara om jag vart lite make-love-not-war-person? Skämt åsido men som sagt det känns som om jag inte längre går i uppförsbacke, och det är en mer än en härlig känsla. Visst är det jobbigt att skolan har börjat, men hur underbar klass har jag inte? exakt. Visst är det lite surt att det inte är så varm som jag vill men hur fint låter det inte att jag kanske åker till någon av Kanarieöarna i oktober-november! Varmt ska det va, repris men utan dig den här gången, är trots allt mycket starkare själv i alla fall.

Någon som är mysig av sig är Oskar Linnros

Stubinen brinner mot explosion

Min blogg är slarvig och har en extrem oreda i det hela.
Jag tror jag tar och börjar från "scratch" så att säga.
Meddelar nu att jag lever trots min första skoldag då jag vaknade med djup ångest och undrade vad jag egentligen gjort på mitt sommarlov. Jag kan faktiskt inte komma på något specifikt men jag har haft det skönt i alla fall känner jag. Umgåtts med världens bästa tjejer och gjort saker som fått mig att skratta. Vad mer kan jag begära?
Ger er som är intresserade en lite update om vad som hänt den här första skoldagen:
Krama alla saknade klasskompisar och studera mitt nya schema. Hade jag inte valt tyska steg 3 så hade jag haft inte en och inte heller två utan tre sovmorgnar(?)! Tänker istället att va förståndig jag är som väljer till språk!

Dagen innan skolan börjar och man känner för att gräva ner sig själv i ett dike och hoppas på att ingen någonsin gräver upp en. Sen kokar man kaffe, sörplar och tvingar sig hålla vaken fast man inte vill och så fungerar det inte, då sover man!

blöö på att va biljettkontrollant, blöö på att det vart 1-1 och jätteblöö på att skolan börjar imorgon!

Går och lägger mig, skiter i "How i met your mother" som börjar 00:45.


Dinosauriejägarna på liseberg, galet grymma! men håller jag inte vapnet lite ocoolt?

fuck this shiet man! imorgon tar jag steget in i journalistikinriktningen och satsar galet!!!!

Från och med du!

Oskar Linnros var så galet bra igår, så galet het med för den delen. Nu när jag kollar på mobilen ser jag att jag typ har 6-7 filmer där han sjunger, real bad quality + lite skrikande i bakgrunden och hoppande upp och ner!
Extrem varmt var det också men hindrade inte Axel, Matilda och jag från att hoppa upp och ner genom alla hans låtar. Sen drog vi vidare för kebabrulle och sova tungt hos Ewe. Värst av allt, Im broke!
Hemma från Katrineholm

Im hooome. Har haft det förbaskat trevligt må jag säga. Om vi räknar bort minigolfen förstås!

I onsdags festade vi järnet hos någon snubbe som jag tror hette Oskar. Käkade extrem mycket fyllekäk, speciellt jag. Brände mig i gomen på min hawaii med bea. Riktig snuskig brännskada va. Käkade nutella till frukost, tycker det är värt att berätta eftersom jag väldigt sällan äter nutella, särskilt på morgonen. På torsdagen var det meningen att jag skulle åka hem men hade ingen lust med det så stannade kvar en extra dag. Chillade lite oså. Orkar verkligen inte skriva mer. Känns som om jag uppdaterar för uppdateringens skull.
Vill också beskriva min vrede till att när jag ska lägga in bilder från mobilen till datorn så finns inte de nyaste jag tagit med i mappen!!!!!!!!!!!! vad gör man????????

bye


p.s imorgon ska jag se på oskar linnros live i linköping <33333333333333

Vaken om natten, drömmer på dagenFyra feta kanelbullar stora som dasslock har jag lyckats trycka i mig! Det är nästan värt något, fast mest värd något är nog Helena som gjorde dom. Sjukt goda!
Tåg är bokat till Katrineholm, känns lite galet sådär. Kanske inte om man jämför med annat jag gör men jag menar, hallå? Katrineholm? Hur kul?

Julia berätta att Robert hade bajsat i hennes säng! hahahahhaha
Hur ser bilden ut i era huvuden?p.s Robert är en katt!
Helt jättegalet

Alarmet stod på 9, gick upp, klädde på mig och gick ut på powerwalk med Ewe. Hur insane? sååååå insane!
Har lyckats att äta skapligt nyttigt både igår och idag, och rört på mig. Fan det här går ju framåt. Tror ni jag kommer hålla det? Det tror banne mig jag!

Träningen igår va rolig, jobbig och helt enkelt saknad. Match på lördag i Norrköping, känns kanon.
Imorgon blir det troligtvis Katrineholm med Ewe, Julla, Affe. Åker och hälsar på Andrea för lite paarty sådär nu sista veckan av mitt sommarlov. Fuck att facetten har en vecka mer än mig....

Går snart till Nygren igen med Persson, bakar bullar. Jag vill ha kanel, de andra vill ha vanilj. Kan bli krig.
Ni vet "whats goes around comes around"? jag va med om det igår när jag fick en macka med skagenröra av Helena och Affe vart otroligt avundsjuk och trodde han skulle lyckas att ta den, springa in på toan och käka upp den. Men det satte hans sockar stopp för. Han ramlade pladask på hallgolvet, Helena fånga mackan och oj va pinsamt det var för lille Falken :^)
Kaffe och sånt

Hurtigaveckan har börjat, sitter dock och har en fyfan-nu-tror-jag-att-jag-spyr-känsla men funderar ändå på att gå och äta lunch. Måste. få. i. mig. föda.

Fotbollsträning för mig idag, kul.

har jag ngt mer att skriva? nej.


tja då.


Som jesus/guds son/messias himself, walking on water. Försök med de ni!


Innan jag sover...

http://www.string-emil.de


FIN KILLE!!!!

Having such a good time


Hade en trevlig kväll igår hos Cornelia. Tack för det!

Lite halvt runda om fötterna somnade ewe, simone och jag i ewes lägenhet på ågatan ca halv 6, vart 3-4 timmars sömn innan vi var tvugna att ta bussen hem igen. Har piggnat till nu tack och lov. Blir att titta på någon film och kaaanske öppna en av de 5 chockladkakorna jag fick av Julla. hehehe.

skönt rockigt

Man kan inget annat än att älska Queen, ni som inte gör det bör genast göra det. Bättre band kan man ju verkligen inte hitta! verkligen inte!

Ingen kan nog få med sig en sån så enorm publik lika bra som Freddie Mercury!


Nästa gång jag är i Mjölby ska jag plocka fram Queen-Live at wembley stadium-boxen, poppa popcorn och njuta. fyfan.

Göteborg


Lycklig för att träffa Lisebergskaninen? OHJA!

Göteborg var mycket trevligt!
Vad har vi lärt oss? Att...
...spökhuset var extrem äckligt och jag gjorde säkert någon hörselskadad
...värsta karusellerna var uppsvinget och höjdskräcken
...man får dödsångest och skriker till gud att förlåta ens synder på fullaste allvar när man är högst upp i höjdskräcken
...man mår illa efter man åkt kanonen och tryckt i sig hamburgare innan
...om man forstsätter skrika lika mycket i alla karuseller så får man garanterat ont i halsen
...inte lägga solglasögonen i sätet bredvid i radiobilen, gone!
...5 personer i flumride inte är det smartaste. Genomblött!
...man faktiskt kan ha turen vinna en extremstor chockladkaka på chockladhjulet
...lisebergsbanan vart väldigt mesig efter man åkt balder
...stänga munnen när kortet i balder tas
...skjuta dinosaurier i spelhuset
...man kan bli yr av kållorado
...att göteborg är väldans stort och att det kan vara svårt att hitta till hotellet.

Sammanfattningen då: riktigt kuuuuuuuuuuul!
Okej, vi säger så då då?

Sådär, nu låter vi oss allihopa skratta tillsammans. HA HA HA
så ful är jag på bilden men tänkte att den passade in.
Nästa vecka slutar jag nämligen med sommarlovstiden då man fetar sig i goa saker.
Fotbollen börjar, skolan börjar (snart) och jag tänker inte acceptera att jag vart så äckligt slö.
Ut i spåret bara och på plan så är jag så gott som ny igen!

Götet imorgon och jag tänker: tagga för tagget!


tjoo!

Mess in a dress.

Mamma sydde balklänning, inte till mig såklart, hehe. Två år kvar. Och den ska inte vara rosa isf.
Såg precis på I taket lyser stjärnorna. Bra film, skrattar åt scenen när killen ligger och gör sitt bästa, hon asgarvar. Skön brud.
På torsdag åker vi till Göteboooorg, bor på hotell, går på Liseberg och sånt som man gör där nere typ. Fettnice, fett med nice. Särskilt när man har Julia och Alfred med sig!

177cm vaaaa!

Bilden är tagen då jag började tillfriskna från halsbölden, därav halsduken och flaskan med isvatten.
Vi gick på visning på ett väldigt litet torp, tyckte det var så kul att jag nuddade med huvudet i taket att jag sa (viskade) till mamma: "hahah ett hus för ewe!" sen knäppte mamma en bild.

Ingen fantasi när det kommer till rubriker!

Okej, enkelt inlägg då jag inte orkar men har lust....

Gick på åffmatchen, skratta åt gonkerna som skrek som om de höll på att dö.
åt banankola, myste med några av mina favoriter, spana in Prodell.
och nästa match ska ni akta er för då är ewe och jag grindvakter! hehehhehe
aa det är faktiskt sant, Leffe sa ju att vi kan va de om vi vill, och de ville vi!
Sötast i gulväst liksom.
Fast roligast hade ju vart om jag fick köra ut matchbollen i den lilla bilen........

Tjena hallå, hörs inte mer idag dårå!

Jajajaja

går hem, duschar, klär på mig, tar hand om tvätten, går tillbaka, går till matchen, träffar alla, går hem, stupar i soffan framför how i met your mother eller har ni något bättre förslag? nae just det.
Du är tråkig, tråkigare, tråkigast och tråkigastastare! aa du vet att du är det.
"är du ledsen? jätteledsen? det e ju ingen som har dött? eller är det det?"

Allergisk? vad? säg mig!

Brudhäng de senaste dagarna, ja ludvig du är inräknad i det. Sovit borta alla dagar, känner typ varför vara hemma. Spelade Promoe-svennebanan för thaiarna. De sjunger ju tack för fan. kap un kap och massa annat som betyder typ tack och visa mig ping pong show. hehhehehehhehe. För er som inte vet vad ping pong show så tänker jag inte förklara för de e ganska lätt att lista ut själv. Är med julla och ewe va här. Valde att köpa salami. sen svullna min hals upp och kändes helt bortdomnad. Jag har två teorier: Ena att de är lustigt i halsen pga halsbölden lr ngt eftersom jag käkat den salamin förut. Min andra teori är att den e förgiftad. Vi lär ju se om jag lever, kanske.
Ska man gå på åffmatch om de regnar, jag känner stort obehag. STORT.
Drar till mjölby i övermorgon, åker förmodligen/kanske/med enorma förhoppningar till liseberg med mamma, jimmy, julla och affe på torsdag!!!
wooohooo!


hej kom och hjälp mig!

RSS 2.0