In da elevator!

HAHAHAH vad hände här? "hej, vi är jättesnygga (eller bara för fulla) så varför inte ta ett kort i hissen?".
Keep it loud i somras.

De va tider

Sommaren 2010 var fin, mest för att Julia och Alfred gjorde den så rolig. Jag saknar faktiskt de gånger dem gick ihop och mobbade mig, när jag slog Alfred liite och han gav igen 10 000 ggr mer, när jag fick sova vid deras smutsiga sommarfötter i Julias säng, när vi åkte till Katrineholm och öste, när jag fick smeknamnet Hästen och Alfred Falken, när vi festade, när de badade och jag vart ikastad, när vi åkte till Liseberg och Göteborg, när vi hade filmkväll, jag saknar tamejfan allt!
Och de sista bilderna är groteskt fula!
Alfreds kommentar om den sista bilden "Läggs den upp så kommer det rulla huvuden...", hoppas jag får behålla mitt huvud Falken :-)
Har lust att skriva om 2010, kanske ointressant, kanske inte :-) we will see!

Doug de Bordeaux

Såg en sån här söt valpis på stan idag, dog tusen gånger om!

small town girl dör

idag har jag blivit så bortskämd, det är okej.. för mej. mina första riktigt sviniga märkesjeans, nu pratar jag inte om crocker, levi eller replay utan RALPH fuckin LAUREN. alltså ett par jeans jag aldrig ens skulle glo på om jag höll i plånboken själv. jag ska slita dem med hälsan ha ha ha. small town girl...
förutom det fick jag en kofta, skjorta, smink, smycken, nyårsklänning, blusar osv osv (ointressant för er), jätteintressant för mig.
Nu går vi vidare tycker jag, jag är redo för nyår, redo för det mesta.
happY_girl_93.4ever @ lunar. inte...

i am sam

Jag hittade en kappa, den var för halva priset. tog den utan att blinka. WÖW. Jocke shoppade present till Julia och Andrea och sen köpte vi Helenas födelsedagspresent, den va helnice! Vågar inte skriva vad det är IFALL hon av nååågon konstig anledning skulle läsa min blogg, man vet ju aldrig!??!
Efter att jag stekte lite fläsk i solariet så att jag skvalpa runt i svett så fick jag med mig Ida hem till Mjölby, gråtandes hela vägen hem för att det var så kallt. so not viking.
Just nu sitter en rödmosig och tårögd ida i min soffa och gråter över filmen i am sam och en lika rödmosig morsa som jag tror tar hem gråtpriset. Jag somnade efter första halvtimmen, vaknade och gick och gjorde chipsdipp så att jag inte skulle somna igen.
så. jävla. fula

Broder Tuck

Trotsar min snuva med Jocke imorgon, går loss på stan med cashen och shoppar loss! Vi saknar nog båda Jullapulla och Addepadde så vi går ihop och lättar upp stämningen, innan rean är slut! Imorron äre vi som plöjer oss fram bland shoppingkåta reaspanare!

how low can you go?

Igår fick jag höra av mamma att jag är en mes. Jag kan uthärda halsbölder osv men inte när kattfan river mig. Nej men katten behöver inte vara så taskig medans halsbölden inte riktigt lyssnar på vad jag vill. Right?
Är det inte typiskt att jag gav bort näs-sprayen till Julia för att jag aaaldrig använder det, och nu plötsligt så behöver jag och hade jag någon då? NEJ VA! Tror jag har nyst minst (utan att överdriva) 20 ggr och torkat mig mot tröjärmen tills man får sådär ont och blir öm runt näsan! Mamma har köpt en ny näs-spray, sjukt obehagligt, sticker och pirrar i hela snoken på mig..
bilden påminner mig om att jag måste sola också
klagalitetill.blogg.se

Jävla beslutsångest!

VILKEN!? kan inte bestämma mig! Gillar motivet på den vita mest men de svarta upprullade ärmarna är ju fööör bra, fast det kan man iofs göra själv på den vita?
They are to die for... weezy <3

sjuukuk

Tjockskalle - har panik att jag inte kommer hitta någon nyårsklänning, panik över att det kommer vara snuskigt mycket folk på stan, panik för att jag bara kommer ligga i sängen och önska att bli frisk imorgon.
Man ska inte blogga när man inte har något att blogga om, en oskriven regel... som jag allt för ofta bryter.
ful hund

Look what I found...

Änglagård - tredje gången gillt var fantastiskt bra! Gillade ju både ettan och tvåan och hade inte allt för höga förväntningar på trean men guuu såå braaa!
Är mätt som ett as på julmat, har öppnat massa paket!
Idag fick jag:
PEACE AND LOVE!!!!!!!!!!
pengar
smycken
presentkort
ännuuu mer presentkort
chocklad
osvosvosv.
P.s jag gillar den första bilden, nästan lite facebookprofilvarning på den :-)

Inte är det över än kamrater!


Julaftonssammanfattning:
-trisslotter, godis, kryssning, pengar, smink, Håkan Hellström konsertbiljett osv osv...
-MAAAAT, skinka, köttbullar, glögg, must, korv, ägg, sill, hemgjord kola osv osv...
-kalle anka, djungelboken, kan du vissla johanna, tomteversktan osv osv...
-mer jul, juligen, tänd ett ljus, hej mitt vinterland, last christmas osv osv...

Planer för imorgon:
-riktigt stor julfrukost!
-änglagård 3 biopremiär
-julmat
-paketöppning
-ännu mer julmat
-film
-godnatt

Tack alla som gjorde min julafton helmysig!
Och ha en fortsatt mysig julhelg för det ska jag!



Var får du allt ifrån? Glöööggen!


Nedknölad i en soffa och tittar på kalle anka. Sen kom tjuren ferdinand, sååå tråkigt. Hör farmor gälla stämma så nu är det dags fööör MAAT!

Ge mig en svårknäckt nöt,
sötare gröt,
djupare dopp i grytan,
glittrigare glim
och grötigare rim
och mer Arne Weise i rutan.
Jag vill ha rymligare säck,
segare knäck,
fetare fläsk från grisen,
krimsigare krams,
längre långdans
och raskare räv på isen.
Jag vill ha.. MER JUL!


God Jul!


Vaknade 7:30 för att vara barnvakt åt min lillebror, mysig julstämning på teevee oså. Lite gröt och gran dessutom. Hoppas på att få sitta i tomtens knä i år... NAAAEEVA!

Hultmansyndromet

Jag lider av Hultmansyndromet, Hultmansyndromelisis (på latin). Det betyder att det är ganska knivigt för mig att göra två saker at the same time! Ni tänker säkert "aamee hon e ju kvinna, de e ju därför! höhö". De är tamefan inte därför, jag har ärvt det av min goda fader Stefan Hultman fast jag lider däremot av en svårare sort av Hultmansyndrom. Detta sitter långt in i min dumma skalle!

Här har vi några dagliga exempel som mina goda vänner måste stå ut med:
Jag kan inte kasta tärningar samtidigt som jag pratar utan jag sitter och rullar dom i handen tills jag är klar.
Jag kan inte smsa och prata samtidigt, antingen slutar jag prata eller så upprepar jag ord i smset.
Jag kan inte titta på tv eller läsa samtidigt som jag pratar.
Jag är extremt dålig på dator- och tvspel där du ska göra flera saker samtidigt.
Jag kan inte lyssna på musik och läsa samtidigt.
I vissa fall kan jag inte gå och prata samtidigt, jag stannar upp tills jag snackat klart
När någon ropar på mig och jag inte reagerar förens två minuter senare blir jag arg på mig själv och ljuger om att jag redan hade svarat.

De flesta tror inte jag kommer kunna ta körkort med tanke på det här.
Gasa, bromsa, svänga, växla och hålla koll på trafiken lär bli en svår deal.

Klart jag ska ta körkort!!!!!!!!!!

Sammanfattning av igår:

Det börjar med att jag glömmer min mobil i Åtvid sen är det dyrt inträde på Hugos som resulterade i att min plånbok ekar av tomhet. På dansgolvet var det närkontakt till högsta grad och jag fick en manlig lapdance(!??!?!?!!). Vaknar bredvid Jullapulla i Thoras lägenhet som vi lånade och till frukost blev det chips och fruktsoda...



Bow wow och chris är ganska K

I just wanna have a good time and keep you off my mind

Paketlek nummer två

Den här gången var det hysteriskt, alla skrek, hade panik och fick stresstumörer. Kan varit för att vi bara var brudar. Jag fick min egna present igen, bara för att min var ganska så jättebra.
Det populäraste på bordet var:
Marinblå stringtrosor
örhängen
värmande glidmedel
snoppformade isformer
kort från nollningstiden
I scored one of them.

Jullov it is!


Nu får jag jullov, hoho alla glada!


Your sex is on fire

Imorgon börjar mitt jullov, jag inviger det med paketleken med några riktigt fina brudar. På onsdag kanske det blir Motala för lite rajtantajtan, men det återstår att se.
På repeat:

Fan då


Inte vart jag en av de tre som fick åka till Wallenberg Academy for young leaders i Stockholm heller. Jag är nöjd med vad jag skickade in och allt. Fast de som antogs var värda det! Blir bara så jättebesviken på mig själv. 2010 har verkligen inte varit mitt år. 2011 däremot hoppas jag bringar mig riktigt mycket tur och så ska jag...
PRESTERA MERA!

I-doser är BULLSHIT!

Jag är faktiskt inte så sur som jag ser ut på bilden, men gud va jag diggar den. Diana redigerade den grymt bra måste jag säga.
Denna söndag bestod av Julia, snabba cash, nutella och dramatisk snyftmusik.
Idag hade jag ätit bara nutella tills jag fick kvällsmat hos Julia. Förstår inte hur jag står mig på det. Jag lämnade burken där, för mitt eget bästa även om det inte var mycket kvar efter mitt och Julias mumsande.
Julia och Jocke provade även I-doser som ska vara något slags ljud man ska bli drogad av om man lyssnar i hörlurar och inte hör något annat än det. Dem två provade och jag filmade. Ingenting hände förutom att man hör mig mumsa klementin och prata i bakgrunden.
I-doser är BULLSHIT!

Unbreak my heart!

håll ut, håll ut grabbar, skönsången kommer i slutet!

Pulka, wii, pepparkakor och oboy

Lördagen blev roligare än jag trodde! Julia, jag, Andrea, Amanda, Jocke och Vege (viktor) åkte sjärtlapp och pulka som bara den! Helösigt var det. Sen åkte vi hem och spelade wii, åt pepparkakor och drack varm oboy. Känner att jag har lite ont i ryggen, kryper ner och läser, VUXENPOÄNG!
Mysig kväll.

Nutella i mitt hjärta <3

Igår vann jag nog mest saker på paketleken: En beer bong, nutella, kexchocklad, head massager och marshmallows. Jag vann dessutom båda mina egna paket. Julia fick sitt egna lasersvärd, Jonte fick en duschmössa/tomteluva och beer pong, Hägge fick en mankini och Sigge vann.... ingenting! Jag gav honom mina marshmallows men de ville han inte ha. Tror han vart ganska besviken för att han inte fick lasersvärdet!
Idag har jag ätit nutellamackor, asmånga och typ inget mer. Sockerkick på högnivå! Julia vill att jag tar med den till henne...

Simone Jonsson

Simone Jonsson är en av mina bästa vänner. Den första bilden är tagen nyår 2009/2010, snart ett år sen alltså. Vi har hängt ihop ett tag faktiskt men jag saknar tiderna vi hade i våras, de var oslagbara. Vi var verkligen jämt hemma hos henne, ockuperade hennes brors rum i källaren, lyssnade på musik på högsta volym och gick inte ut först det blev kväll. Hennes mamma och pappa var vana att jag alltid kom dit och oboy var alltid godast att dricka hos Simone efter en festlig natt. Hon beklagade att hon aldrig skulle få en pojkvän men nu ser man hur fel hon hade, hon har ju hittat en toppensnubbe. Saknar henne riktigt mycket.

Jag är på framsidan, ösigt!

Nu har tidningen kommit!! JARRÅÅ det är jag som klär framsidan. Nej men jag gillart, den var grym, både utvändigt och invändigt. Okej visst lite saker man alltid inte gillar men överlag får den tummen upp.

Beger mig snart med Julia mot Hägge för lite paketlek. Julias och mina paket rockar. Får se hur det går.

Lagade kvällsmaten idag och jag gjorde det förbaskat bra. Kyckling steker jag som en gud, den blir aldrig torr och trist när jag håller i stekspaden damer och herrar. Min kantarell och fläskfilégryta däremot den piskar Jamie Olivers alla rätter.
YEEAHAAA

Axel Hultman


Min söta, underbara och extremt goa lillebror Axel opererades idag på US i Linköping. Igår kväll drog min andra lillebror ner en tallrik så den föll över Axels lillfinger. Han bröt fingret och halva toppen gick av. Visst det är inte en livshotande skada men jag lider verkligen med han. Känner också lite lättnad att jag inte var där och såg allt blod och den hängade fingertoppen. Vi väntar och ser om han kommer hem ikväll eller om han måste stanna.

Skickar mängder med pussar till mitt lilla charmtroll! <3

Nyheter = Vuxet?

Julia berättade att hon och Maja hade läst mitt inlägg och självmordsbombaren, de hade tyckt jag var tråkig. Även inlägget om Julian Assange var för mycket, seriöst är jag den enda i min kompiskrets som tycker det är galet intressant? Töntstämpla mig ifall att. Tydligen bör min blogg läsas av vuxna, enligt henne. Hon tycker jag använder mig av konstiga och gamla ord när jag pratar. Ja jag älskar att läsa tidningen, jag söker upp så mycket jag kan om det händer något stort, jag kommer ihåg små saker jag läste dagen innan. Varför kan jag allt sånt men inte komma ihåg ekvationer, uträkningar och tabeller. Matematik helt enkelt. Skulle jag få välja vad smarthet mäts i så bör det vara logiskt tänkande, som i vardagen. Förra veckan fick jag höra två gånger att jag borde bli politiker, vafan? Tror nog inte så.
Slut på vuxnatöntinlägg? Går att diskutera...

Om jag var...

...VD för Östgötatrafiken så skulle jag se till att läxa upp Deutche Bahn och även se till att det skulle gå stadsbussar till alla små vrår som finns, och att de skulle gå oftare. MEN det skulle bara hända om just jag var VD. Jag hatar att alla jävla pendeltåg är försenade och inställda. Får spatt.

Let's have no regrets.

Har kämpat som ett as med mitt slutprojekt i webdesign. Satt och snackade med mig själv, mummlade, skrek, svor och berömde. Tror det blir the shit, bra skit. Från att webdesign har varit tråkigaste ämnet så är det ganska kul. Helt okej så att säga. Alla har ganska grymma saker på G, så blir kul att se deras projekt. Är också sjukt pepp inför tidningen, ska bli helt awsome.

 

Imorgon kommer Julia hem till mig men först blir det lite shopping på stan, paketleken på fredag nemligen, hos Hägge tror jag det var bestämt.

Sängen, serien Vänner och mitt varma rum kallar. Godnatt!

Let's run away and don't ever look back.

 


orockig morgon.

Vaknar 7:15 vilket är sovmorgon för mig.
Kommer på att jag har kompledigt och hade kunnat sova till 9.
Bra att jag kommer ihåg sånt! För då var det ju redan försent för att krypa ner igen.
Måste. köpa. almanacka.

sist men inte minst har de tagit bort en öslåt som jag gillar på Spotify, Afrojack- I'll be there.
och REMIXEN SUUUGER!


Tolkning av drömmar

Andrea sitter just nu och tolkar mina drömmar, hur hon gör har jag ingen aning om men hon vet väl något jag inte vet helt enkelt.
Jag har drömt två jobbiga, en känslomässigt jobbig och en läskig dröm.
Tänker inte beskriva drömmarna exakt men lite.
I den känslomässiga drömmen duschade jag och det betyder att jag känner mig känslomässigt instängd, jag var ju även naken (duschade liksom) och det betyder att jag är sårbar och inte har något skydd. Den drömmen utspelade sig även på resecentrum i Linköping vilket man kan koppla till tåg. Tåg betyder att man måste rannsaka sig själv, man är stressad och vet inte vilka val man ska göra och vad de blir för konsekvenser.
I min andra dröm, den lite läskigare. Där brann det vilket betyder att den jag älskar är bunden av någon annan. Jag ramlade även i drömmen och det betyder att jag tappar fotfästet och inte vet hur det kommer sluta. Det var även dammigt och det betyder att man kommer få tur i kärlek men även att något kommer sluta sorgligt. Det var också en trappa med i drömmen vilket betyder beroende på om den går upp eller ner i drömmen. Upp betyder att man lyckas med något och ner betyder att man misslyckas. Min trappa gick som tur var upp. I drömmen svettades jag och det betyder att antingen ljuger mina vänner för mig eller att jag kommer leva länge. Skriker folk i drömmen, vilket de självklart gjorde så kan de betyda något om en hotande sjukdom. Däremot var det inte jag som skrek utan min vän och det betyder att någon kommer göra mig besviken. Jag svävade även i drömmen (heltgaalet) och det betyder att mitt kärleksliv inte kommer ge mig några problem.

.


It makes me feel so fine, I can't control my mind

Kan avslöja redan nu att detta nummer av Signerat Ung kommer bli extremt mycket bättre än förra, men iofs så var förra ganska slarvigt, tråkigt nog. Framsidan kläs utav mig, ganska bitter med skidglasögon, plåster, blå himmel och redigeringen står Super-Diana för.

I detta nummer kommer även nya delen sex och samlevnad vara med. Hoppas ni inte hoppar över den delen för det är där jag befinner mig just nu och kanske ett tag framöver, som redaktör. Hur roligt är det inte att snacka sex och samlevnad med UMO-snubbarna? Jo ganska så jättekul kan jag säga er, sköna människor.


Kategorier

Har fixat lite simpla kategorier, har dock inte kategoriserat varje inlägg. Det kommer med tiden.

Mot Mjölby och mamma

Åker från snö till snö. Lika mycket kyla och is vart män en far. Åker till kära mamma i Mjölby, pluggar matte så hjärnan kokar över av ansträngning. Skrev en kommentar i slutet av matteprovet i fredags:
"Svante, jag tror inte jag kommer klara matte-B kursen, jag börjar tro jag har onormalt låg IQ"
Mattias hade rätt, det luktar looser här inne...
Lyssnar på pappa, alla kan ju faktiskt inte vara bra på allt (med undantag vissa). Tack och lov att mamma älskar mig fast mitt låga IQ!
P.s Syrran får aldrig tillbaka sin Blåa adidaströja, cause I really love it.

Suprise suprise


Sega lördag! Hämtar Ida och överraskar Adde och Julia. LÄS INTE DET HÄR NU TJEJER!

feel the adrenaline

Mensvärk måste vara det sjukaste gud skapat, varför ska vi kvinnor behöva lida?..gubbjävel.

Känns verkligen inte som fredag, men det är skönt! Fast vi bortser från matteprovet jag har i eftermiddag.
Mensvärk och matte... sämsta kombinationen.

Jag unnar mig en skinkobrieostmacka, stekigt.

Stjärtlapp nedför Åswärdsbacke är så otroligt kul


Sånt här gör en glad! Ida, jag och Julia vet hur man öser stjärtlapp


Min mysse!

Innan jag drog in mot stan idag hittade jag min mysse, hade på mig min mysse och gick runt och sjöng min mysse en halvtimme innan bussen gick. Mysse, låter så kult, så mysigt. "Du måeste ta påe di mysse annas du blir kall om di hyve!" Och så lite blandning mellan Babben Larsson (gotländska) och danska så blir det awsomeness!

Glöm int myssen i vinter!
Har man inge mysse så blir man förskyld.
E man förskyld blir man troligen hes.
E man hes så måeste man viske.
Den som viske han ljuger.
Ljuger man åke man i fängelse.
Åke man i fängelse börjar men troligen knarke.
Knarker man så dö man.
Så glöm forhelvede in myssen!

Luciakonserten var B-E-A-utiful! Nästan lite snyftvarning på mig vissa gånger, nöp mig i armen och såg oberörd ut. Det var oerhört, innerligt, frenetiskt jättegalet fint!
Efteråt gick vi till Garnverkstan, mormor behövde nystan serru, och det gick på 1580 kr.... ettusenfemhundraåttiokronor!!! vi snackar garn här, sånt man stickar med, virkar med och som man blir tvingad att göra på lågstadiet!!! oherreguuu...

I kyrkan:
Jag:
Mormor, kan vi inte gå till affären efteråt? *knubbig barnsröst*
Mormor: Vill du köpa hämtmat?
Jag: Neej jag tänkte mer ngt att tugga på..
Mormor: Vi kan köpa ngt rejält så du blir mätt om du vill?
Jag: men nee jag menar typ snacks....
I affären:
Mormor:
Vad vill du ha då?
Jag: Jag vet inte riktigt..... har du brieost hemma? (FIIIINT SKARE VA!)
Mormor:
Nej, jag har inte alltid brie hemma om du tror det, let's buy some..
Jag: oookej *sååå nööjd*
Mormor: Ska vi laga ngt annat än fisk ikväll då? grillad kyckling?
Jag: *host host* kebabrulle??.....
Mormor: visst, då slipper jag laga ngt...

SCORE!

Luciakonsert i Linköping

Känner mig bättre, ingen spya och inget illamående i alla fall. Tryckt i mig massa bra saker, frukt, activia, actimel, blåbärssoppa, rostat och nu fiskgratäng. Energin måste komma tillbaka.
Kroppstemperaturen låg på 35,6 för en timme sen, nu ligger den på 36,2 så bättre börjar jag bli.
Ska pallra mig mot Linköping för att titta på luciakonsert i domkyrkan med mormor. Folkungaskolan som håller i det, brukar vara jättevackert!

Skott i huvet

Karin påminde mig om ett gammalt klipp där jag och Miki gör en sketch av how I met your mother.
så. jävla. fula

Magsjukan har tagit oss alla.

Vaknade inatt och mådde jätteilla, typ "hej ge mig en hink på momangen!". Imorse ropar jag ut till mina systrar att de ska hämta pappa, jag får svaret "är du också magsjuk?". Det visade sig att alla var sjuka.
Det spelar ingen roll hur mycket du spytt, ont i kroppen du har, mår illa eller gnäller, finns ingen sympati att hämta när alla mår lika pissigt. Åt en yoghurt, dumt gjort... jag spydde. Åt en varma koppen, bra gjort... den stannade kvar.
Känns lite som att en ångvält har kört över mig, lite mörbultad och svag. Att ta sig från toan till mitt rum är ett riktigt träningspass. Små grindar att klättra över och en jobbig trappa att krypa upp för. Andfådd konstant.
Har äntligen haffat en bärbar dator efter att ha legat i sängen 17 timmar och stirrat upp i taket. Lyssnade lite på coldplay i mobilen, svettats, sovit, löst sudoku och nynnat för mig själv. Pappa säger att magsjuka bara håller i sig en dag. Håller tummarna för det. Gulliga Julia kom förbi med bakteriefil för magen. GÖTT
Är ofräsch och har min humla som sällskap. mysigt.

fanfanfan

Var endast några sekunder från att slänga ut min dator ur fönstret, låta den dunsa i taket nedanför och rulla nedför branten vi har bakom huset. När det väl rullat ner skulle jag tryckt ner den i snön och skyfflat över snö. Med andra ord, jag tror den har fått virus.
Vad gör man när man kommer på att man glömt pappren till en viktigt prov i skåpet, man springer tillbaka, tar fel block och sätter sig på bussen hem. När man tar upp blocket märker man att papprena inte ligger kvar!
Fuck, åker stjärtlapp nedför Åswärdsbacke till willys, adios!

Yaldaboi

Har jag någonsin skrivit hur skön den här snubben är? Om inte så gör jag det nu för det verkar vara på tiden. Han får mig och de flesta att skratta och gör saker ingen annan skulle göra. En rolig kompis helt enkelt.
Skulle kunna skriva hur mycket som helst om honom men vill ni veta får ni adda: [email protected]

Överdrivet fort jag blev glad igen.


Min kusin Hanna visade den här för mig idag, så gulligt typ. Man blir lite glad, kanske lite väl fjolligt då. Är han gay eller inte? Måste nog va, kan inte riktigt bestämma mig. Han som sjunger alltså.

Nu blir det pulka med Julia, Ida och kanske fler.

ARG!

Har en blandning mellan subbutbrott och pms då man står och hoppar upp och ner och skriker som om man vore sex år igen. Måste bara få skriva det här men risk att framstå som världens största bitch, who cares?
Jag är arg dig på som vill få mig att tro att jag behöver dig.
Jag är arg på dig som tror vi är vänner när du är för feg för att förklara dig.
Jag är arg på att ni aldrig lämnar mig ifred.
Jag är arg på söndagar, alltid.
Är ganska arg på spotifyreklam också, men vem är inte?

Kanske kommer ett gladare inlägg senare.
Ska gå ut och gå med pappa, han är ganska bra ibland.

Olle, du svek mig. RACKARNS!

Ååååhååå Olle då! Varför bröt du min önskan, varför var du inte lika klockren som den allra första gången jag såg dig. 40 sekunder innan de stängde telefonröstningen så ringde jag och röstade två gånger. TVÅ gånger fick jag höra din ljuvliga röst i andra änden av telefonen. WHY WHY? I still don't get it!

Enter night

Do you ever feel like a plastic bag
Drifting throught the wind
Wanting to start again

Do you ever feel, feel so paper thin
Like a house of cards
One blow from caving in

Brunett är rätt

Before and after!
De grymma brudarna Linda och Tojan på Hårateljén i Linköping räddade mitt liv idag, det tog två timmar och en kvart tills jag såg ut som en vettig människa igen! Rekommenderar dem starkt, deras hemsida heter jagvillblisnygg.nu.
Julia är här och gör mig lite sällskap i Mjölby, rockigt värre!

Sista för dagen

Imorgon är det jag som köper mig en förbannad hårfärg till, hasselnötsbrun tyckte mamma. Sen går jag upp till mormor på sovmorgonen, färgar och går till skolan som en ny människa. När det finns tid går jag till frisören och klipper mig också. Nu blir det godnatta.

Det tuffaste är inte att det är så, det är att inse det.

Från och med nu

Varför, hur, när och kan?

Varför ska jag alltid sleva i mig oboy med sked och spilla ner tröjan varje gång?
Varför lyssnar jag aldrig på goda råd och min egna intelligens?
Hur kommer det sig att är för lat för att ta tag i saker?
När ska jag inse att det finns folk man ska undvika?
Varför klär jag mig alltid så jag fryser fast jag vet att det är 20 minus ute?
Varför färgade jag mitt hår?
Varför kan inte snön dra åt helvete så jag kan springa i spåret?
sist men inte minst, kan jag sluta grina över håret?
Guds obesvarade frågor gott folk.

När det går åt helvete

Från början hade jag tänkt att lägga upp en bild på hur mitt hår ser ut eftersom jag nu har färgat det.
Let's take it from the start... Blonderade för 1½-2 månader sen och kände idag att jag skulle färga till samma färg som min utväxt, dvs mellanblond-ljusbrun. Tar en kanske för liiite brun istället men det är inte det som är grejen kamrater. Det är så att jag istället blev GRÅLJUSBRUNhårig och känner just nu förtillfället att ta livet av mig. Har stått i duschen och skrubbat håret femmiljoner gånger med blonderingsshampoo och silvershampoo för att få lite snällare resultat, lyckades jag? svar NEJ!
What to do buddies?!??!

Så att fingrarna blöder


Idag har jag flyt mina damer och herrar. Historiaprovet gick bättre än förväntat och jag har skrivit TVÅ texter till tidningen på ungefär en timma. Först skrev jag klart alla frågor och svar från ungdomsmottagningen och sen en krönika om otrohet. Först skulle Diana skriva den men jag fick ta den istället. Känner liksom, been there, done that, seen that.


snubben


Man kan ju inte annat än gilla honom, han är fin, weezy. Egentligen inte men endå.

UMO


Fick leka journalist med Miki och intervjua sexexperter på UMO. Roligaste dagen, abaskoja
Dags att shoppa upp humöret!


You make me fucking sick to my stomach


You may not think you do but you do. And Im pretty happy I realised it.


RSS 2.0