mitt-i-natten-blogg

Varför sover inte jag? kan inte svara på frågan. Vet inte om det är för att jag snackar med Yalda, min fett roliga klasskamrat eller om de är videosarna (?) på youtube: hardly working. ASKALASKUL!

Kallsvettas, tjock i skallen, inga läsglasögon i min närhet. Det här funkar inte.

Stupar i sängen nu, som en riddare i rustning. Vaknar och käkar frukost. För vi har köpt god sådan.

Lovat simone att sova hos henne imorgon, träffa ewe med. Leta efter sofia och önska jag hade ett händelsefyllt liv. Fast det har jag ju..............


sommar?


Kan inte bara solen vara framme imorgon, utan regn och moln, låt mig få sola min snart bleka kropp medans alla andra jobbar och sliter. Låt mig få steka hela dagen lång tills jag orkar resa mig upp igen, hitta på något och samla energi. Tror jag börjar bli sjuk. vet inte...

over here


Ewe har gjort mig väldigt mycket sällskap de senaste dagarna men nu får jag vara själv några timmar tills vi ses igen ikväll. Niice.

Igår var vi hos någon henke men ida, sofia, ewe och andy. Det var trevligt, men tydligen gick jag ju vilse på vägen hem. Men helskinnad är jag iaf. Kan jag lova!

????


Ewe sa att jag såg ut som en hund på den här... gör jag verkligen det? kan inte komma på en ras jag är lik..
ska googla! Ser ni förresten att jag har en bula på hakan? lusigt. Kortet är faktiskt från kvällen då jag troligtvis drog på mig halsbölden. Värt minne tycker jag.

hmm.. vet inte om den här är lik. Ae skiter i det här nu.

kollar vidare på vovve.net imorgon!

nej nu är det verkligen godnatt..........
ställer för första gången alarmet på sommarlovet, 9:30.

Ewes birthdaay

Då var det dags för en av favvobruttorna att fylla 17. Så idag (igår igentligen) stod jag, simone och sofia parkerade på Garpavägen med fröken Perssons familj och typ släkt. God mat och tårta och massa fula och roliga bilder tog vi med.
Rullade (bokstavligen) vidare till Hägge och chilla, skratta som vi gjort senaste tiden, alltid lika kul!

Ska se om jag kan hitta en fin bild på tjejen, vänta...

jaa det är självklart miffot längst till höger!!! Fin hon är Evelina Persson...


Ha en fortsatt trevlig natt.

Hägges birthdaay

Jag och Ewe tog en kaffe hos henne, försökte laga makaroner och falukorv vilket inte var det lättaste eftersom vi båda är extremt dåliga på att laga mat! Sedan var vi godhjärtade nog att besöka Simone på kyrkogården där hon slet för sina pengar bland de döda. Vi följde henne hem där vi lät henne fixa sig, fyllde magarna med mackor, fil, oboy och lite kaffe till. Vandrade vidare till Hägge som fyller 17 bast. Där var vi: jag, Ewe, Simme, Hägge, Soffan och cornelia. Har nog inte skrattat så jävla (ursäkta språket) mycket på länge som de här senaste dagarna. Särskilt idag då vi försökte kopiera syrrans coola trick där hon går ner i brygga och jag balanserar på hennes mage. Våran variant var snarare att sofia låg som en boll, jag i brygga över henne och ewe stod på min mage.

Ewe: jävlar det knaka!!!
Jag: hihihi (fnissar)
Sofia: ÅÅÅH det var lovisa som feees! hahah

Amen vad tror hon om ewe trycker mig på magen i världens skrattläge? sorry! hehehe

Hägge var instruktören som hjälpte kortisen Ewe upp. Vi har en förbaskat rolig video där vi gör hela grejen. Håller ni ett öga på facebook så lär ni nog se den i snar framtid!!

Och nu är klockan 01:46 vilket innebär att Evelina Persson är 17 år hon med. Sjunger och ger henne en blaskig kyss imorgon.

Kommer hem och pappa har låst dörren när han vet att jag ej har nyckel! Gick hem till Julla och ringde, han sa att han skulle öppna och när jag kommer hem igen... tror ni inte dörren är låst igen?!?!?!?!
Tänker inte dra historian hur jag kom in!

God nattmacka mates!


Tittar jag innåt? ja. Har jag största bullkinderna när jag ler? ja. Ser min näsa krokig ut? yttligare ett ja.
Är jag grym på att imitera en blatte över telefon? OOHJA!



Du kommer brinna upp, åh du kanske förlåtit kanske förlåter men du kommer aldrig brinna så igen

Ewe är hemma, jag är så jävla asglad och har pratat håll i huvudet på henne hela dagen. Vi slukade pizza och kebab, fick ångest för sommarkilona och skrattade högt åt andras påhitt. Jag såg Oskar Linnros sjunga "Ack, sundbyberg" på allsång på skansen, vart innerligt ännu mer jättebetuttad i han. Kommer hem och ser att alla spelar poker, vill va med men har inte råd att förlora pengar känner jag. Även om jag inte ofta förlorar........

Du sa att jag lät glad, det kan du ge dig fan på. Finns inga bättre än mina brudar asså!


När jag var ett barn talade jag så som ett barn
mitt sinne var så som ett barns och du vet
jag hade barnsliga tankar men vi är inga barn längre eller hur
?



ojojojojooooj



Först var det löpet med syrran. Sen rullade det in folk, mängder av mat etc etc. Sprang till Julia i regnet. Busade med henne någon timma eller så. Sprang hem i regnet igen. Flög i de blå och sjöng karaoke så det stod härliga till. Tänkte att ni ville veta.

Måste dra!

...............

åh så typiskt mig.








Var grym och sprang spår även om jag var skakig, känner dock att jag skulle behöva en smäll på käften för att vakna lite. Inte bokstavligen kanske.

hehehehehe

flåt julia men jag var tvungen...

Klantarsel? svar: ja!

aa behöver man säga något mer?

Oskar Linnros



Finns det något fel på den här mannen? seriöst så hittar jag faktiskt inget. Musiken sitter, karriären sitter, utseendet sitter bergssäkert!



Äre så? det är så det e

Mitt rum väntas på at städas, pallar jag? neje.

Imorgon drar jag till Mjölby, myser ner mig i ett dike och luktar på blommorna, typ.


Jag lovar att jag ska vara så glad som jag bara kan

Åkte in till mormor igår och såg på lite film och åt italienskt. GOTT!
Idag vart det shopping, rätt mycket shopping.
1 par jeans shorts
1 linne
2 klänningar
1 t-shirt
2 blusar
4 par strumpor
6 par trosor
+ 500 kr utöver det, tror jag klarar sommarlovet rätt bra utan jobb hittills. Bortskämd, nej!


Sen tänkte jag på en sak. Många brukar ju använda sig av ordet stor när dom ska säga att någon är lång. Och jag hatar det! verkligen innerligt hatar det. När jag tänker att någon brud är stor tänker jag: stora fötter, extrem långa och breda ben, en stjärt bred som en ladugårdsvägg, armar som trädgrenar, bröst som meloner och en hals liknande ett träd i en tropisk djungel. Ungefär. Visst jag är 177 cm och har kanske lite stora fötter. Men jag har definitivt inte allt det där! nej exakt, jag är lång, inte stor.




JAG SAKNAR EWE SJUKT APMYCKET!




Västervik

A då var jag hemma. Ja ni ser rätt. Det är en dag för tidigt... Men vad ska man göra när Gunnar, Lysingsbadets ägare kommer och ber oss dra. Ja då står man där snopen och packar ihop allt i spöregn. Någon protest om det verkligen var vi som väsnades han vi ju inte göra. Tack sepebönder som slog upp sitt tält nära oss och som lät hela natten (då vi låg packade som sillar och susade sött). Annars hade jag trevligt, inget direkt  spåraparty om säger så, vet inte om jag kände för det i efterhand heller. Men som sagt jag hade två trevliga dagar. Nu känner jag för att dö lite i min säng och sedan vakna upp när solen börjat skina. Bilder kanske kommer.

Kylklampar, tält och en mycket glad Lovisa.


Var bara tvungen att sno bilden av amandajakobsson.blogg.se (applåder till henne  typ!), det är ju  jag och Jullanälskling på bilden. Den är faktiskt sjukt nice.

Sen åker jag och Julia mot Västervik. Vi kommer vara glada, smått lulliga och njuta av livet bland kylklampar, vinare, sovsäckar, vatten och såklart har vi Simone som joinar oss.
Ae ska inte överdriva, men jag tycker det ska bli hä-hä-härligt!

Blont vare här


BAAAM!! så var jag ultrablond igen, gonna keep it that way. Går strax upp till Julia, planerar sånt som är värt att planera, ni vet.

i can hear it coming

Årets första åska är här, det spöregnar och jag har planer för att färga håret. Blondare ska det bli, för nu känns det lite allnaturalgulbrunblont. Inte okej. Imorgon packar jag för vis och på torsdag drar jag och Julla dit. Känns skönt.

Jobbat, trött, okej

Man kan ju tro att jag är den enda utan sommarjobb, okej visst det är jag nästan. Men idag erbjöd mamma mig ett jobb för att tjäna in lite extra cash. Rensa, klippa och fixa häcken. Så på knä i stekande sol och blinningar som flög runt huvudet på mig så har jag rensat denna meterlåååånga häck på några timmar. Jag vet någon som kommer sova gott inatt iaf.

Extremvarmt

Vaknar av att det känns som om jag simmar i min säng, ventilen som pappa fixade i rummet hjälper tydligen inte och mitt fönster åker igen när jag öppnar det. Men jag är ett myggbett rikare eller två. Tyvärr ett på handflatan, inte okej. Vill bada men inte med kläderna på den här gången.

Bomö

Igår drog vi ut till Bomö med lite trevligt folk och grillade, bada och softade helt enkelt. Idag mår jag dock sämre, kanske lite för mycket. Rycker mig i nackskinnet med hjälp av att va hos Andrea och Jocke, vi käkar pizza, godis och väntar på bronsmatchen. De är fint.

myggbiten till det yttersta

Jag har räknat lite, är uppe i 47 myggbett nu. Jag vet att det låter som om jag inte har något liv, men spenderar lite tid just nu på landet so what to do? Simone var söt nog att pallra sig till Mjölby så vi har lite quality time together. Spaniens vinst gav oss hopp om ett värt vmslut och jordgubbar med chockladglass gav det lite guld i kanten. Men ska kila, sommarlovet är kort.
Mormor har nog världens mysigaste balkong.

Sagoland

Tagit mitt första frivilliga dopp på 2 somrar (grymt)
Käkat god lunch på kanalkrogen i Berg med mormor
Räknat att jag har sammanlagt 36 synliga myggbett (de jag själv kan se alltså)
Tagit första löpet sen jag var sjuk i nya löparskorna
Planerat för stugan på fredag, Ydrecountryfestivalen på lördag och Vis nästa vecka
Oroar mig för hur mina pengar ska räcka dessa dyra dagar jag ska leva livet
Funderat på hur jag ska göra för att mina fötter inte ska vara vita och min kropp brun
Har fått det bekräftat att anledningen varför jag inte fått övningsköra än är för att jag helt enkelt inte kan koncentrera mig på mer än en sak i taget. Tänk er att gasa, svänga, växla och hålla koll på trafiken samtidigt. Lär gå dåligt.
Extremmånga tankar snurrar och jag försöker rensa så att nya får plats
Fierce and love

Måste rusa!



Åker in och lunchar med mormor, sen åker jag ut mot Hjulsbro där det blir trevligt med lite folk från klassen. Ska försöka ta min första FRIVILLIGA dopp på 2 sommrar. sjukt. Hatar att bada utomhus.


Tiden flyger, måste rusa.

tårar


Jag vart så jävla ledsen när mitt vackra Argentina och min älskade Leo Messi åkte ut igår. DET ÄR JU HEMSKT!

Jag som hade planer för att sitta med mina argentinatofflor, tröjan, blåmålad och heja som fan i finalen.

Gårdagen och sånt.

Fotbollschill hos Hägge med några. Vart det en lång vandring hem med Ludde, Petter och Gille som kanske egentligen inte hade behövt att bli så lång men den avslutades med att vi alla åt thaibuffé kl 4 på morgonen hos mig. I säng var jag inte innan 5 i morse, sliitet. Men gud va roligt jag hade, trevliga grabbar det där.

Extremdåliga bilder, jag vet.

håhåhå

Fan vad jag har skrattat, så jävla mycket. insane.


Sommar och sol med Julla

Ja de senaste dagarna har för det mesta spenderats med Julla och ja det har varit mycket trevligt. Andrea kom hem igår så henne fick jag krama om en sväng. Idag har jag solat och hoppat studsmatta med vattenspridare under, extremkul! Har vart hemma nu i kanske 30 min, beger mig till Nygrens igen för grillat och trevliga människor. Ohja.



Alldeles för litet

När vi flyttade till Åtvid och jag skulle få välja rum så valde jag det minsta i hela huset som från början var två garderober som de slagit bort väggen mellan. Rummet är ca 1½ x 4 kvadratmeter? och när du vaknar på morgonen finns det ingen frisk och sval luft kvar utan man ligger där svettig och andas in samma luft som man redan har andast in under natten. OCH ventilen som pappa installerat... funkar den? nae va. Men nu står det klart, vid årsskiftet så får jag flytta in vid pappas gammla kontorsrum som har egen ingång, toa och kök, terass och som är avskärmat från resten av huset. SKÖÖÖÖÖÖÖNT



jag vet, stökigt.

RSS 2.0