Negativt, dåligt, sämst, hemskt, tråkigt, jobbigt och sjukt

Blev klar med min sida i tidningen, det var fiiiiin...T
Har fått njurvägsinfektion, galet. Äter antibiotika och gråter över ryggen. Stackars lilla flicka.
Idag var en dålig dag, fan det var verkligen en jättedålig jättesämst dag. punkt.
Imorgon blir Infokompgymnasiet (min skola) KLARA GYMNASIUM. Vi ska va finklädda, jo men tjena.

HA HA HA HA!!

Hahhaha Bror och syster helt borta efter att ha tagit ut visdomständerna!
07:20.. "will you marry me?" ahhahahah

ett steg ut i gatan

Får jag välja så vill jag helst ha eldorados nudlar, dricka vin på fest, duscha länge och varmt, gå i converse hela vintern, ta bort matte som grundämne, ge alla spotify premium, ha glansigt och tjockt hår, att du ska se mig som jag vill, ha en jämn solbränna året runt, adoptera hemlösa katter, va ihop med Aaron Johnson, göra min mormor frisk NU, se Queen, coldplay, Hoffmaestro live och pallra mig ut i spåret.
Mycket man vill..

What's the point?

Kom och tänka på den sak, alla pratar ju om att det blåser in en så kallad "höger vind" och det är därför Sverigedemokraterna blev så framgångsrika det här valet som de faktiskt blev. Kan alla naziboots som alla modemedvetna köper nu har något med det att göra också? Just wondering...

Sitter med min förtillfället bästa vän Herr Jokk Transbärsdryck och sänker han så att min gräsliga urinvägsinfektion ska upphöra. Icke skönt att kissa när det känns som man kissar taggtråd. Hujeda mig!

Hang with me

Har gjort en sån, en stockholm boggie! Såååaattee... rätt fränt.
Fortsätter filmkvällen, blev I love you Philip Morris för tredje gången.
Andra filmer jag kan se om och om igen:
Mitt stora feta grekiska bröllop
Grease
Step brothers
Fun with Dick and Jane
Nyckeln till frihet
Purpurfärgen (the color purple)
Släkten är värst och familjen är värre
Dirty dancing
Många av dem är ju grymma men vissa vet jag faktiskt inte varför jag ser om och om igen.
Serien Friends ligger även nära hjärtat, har alla 10 (?) säsonger och ser om dem hela tiden, tror jag är på fjärde eller femte varvet nu. Galet med tanke på att det är cirka 25 avsnitt på varje säsong.
Har jag ett liv? tror ej så.

Kick-Ass

Saknar sommaren väldans mycket nu. Mysigaste gänget i Katrineholm, absolut roligaste som hände sommaren 2010.
Såg nyss filmen Kick-Ass, rolig actionkomedi. Mer våld och blod än jag trodde det skulle vara men visst den bör nog ändå ses i alla fall. Huvudrollen av Aaron Johnson och dessutom Nicholas Cage som biroll.
Åh trodde klockan var mycket mer än tjugo i sex...

Nails

En bruten nagel måste nog vara en av de smärtor i hjärtat som bara en tjej förstår sig på, true story
Hon har världens längsta naglar, snuskigt långa. Got to break the record!

Se upp, se hit

Nemen titta tänker ni, hit har jag hittat tillbaka efter vad kan de va? tre dagars skrivvila. Ingen skrivvila egentligen med tanke på att jag måste skriva arslet av mig i skolan varje dag, men på bloggen alltså.
Vet inte riktigt hur jag ska börja, har lite tankar om andras tankar kring politik och Sveriges partier. För det första så kom jag och tänka på det här med att alla som är rika eller klär sig propert stämplas som moderater. What's up with that? Visst vi vet alla (i alla fall nästan) att de rikaste i Sverige fick betala mindre skatt än de som tjänar flera tusen mindre. Men ändå, kom igen! Inte måste man vara moderat för att man klär sig i frack dagligen eller har lite bakåt kammat hår. Jag är kanske inte jätteintresserad av att djupdyka mig i politiken och säga att jag är moderat, sosse eller kommunist heller.
Har det inte blivit lite av en hobby för vissa att tycka dåligt om folk på grund av vilket parti man håller på? Inte behöver man vara en bidragskossa för att man håller på socialdemokraterna och inte behöver man vara en självisk överklassnobb för att man är med i MUF. Det jag vill komma till är väl att man helt enkelt ska få vara vad man vill och hålla på vad man vill. 
Jag är dock lite pisst off på alla smygrasister som sitter där hemma och röstat på Sverigdemokraterna och tror att Sverige kommer bli mer svenskt om vi kastar ut invandrare efter invandrare. Vakna upp och se att Sverige har aldrig och kommer aldrig vara efter era principer. Min åsikt betyder inte att jag inte tänker låta er hålla på vad ni vill. Kanske kändes hela inlägget som lite dubbelmoral när man läser det sista, men folk som röstar på SD finns det faktiskt inga undantag för, ren galenskap!

Nu går jag och dricker lite oboy, det är göddigt! OCH imorgon vankas det fest här hemma hos Juliett, det blir trevligt!

Hejråå!

Slutar från och med nu att blogga, på deltid. Kanske kommer något inlägg någongång någonstans vid något tillfälle. När jag känner att jag kan skriva något vettigt och glatt eller intressant.
Ligger i Julias rum i hennes stora säng för mig själv, väntar på henne, Affe och Andrea. Är ju faktiskt inte ensam förresten, Robert ligger ju här med. Okej nu stack han bara för det.

A bad dream

Bit efter bit faller isär istället för på plats. Jag erkänner att det är svårare att sträcka på ryggen och le för tillfället. Hur kan det bästa och värsta i mitt liv vara under samma period? Jag förstår inte och kommer nog aldrig göra. Vill inte längre behöva gå i motvind.

Glöm fin fredag, hemsk fredag!

Strax innan klockan nio igårkväll ringer mormors bästa kompis och säger att mormor har svårt att andas och att det är allvarligt. Jag har nog aldrig blivit så chockad och rädd förut. Hon fick åka med ambulans till akutmottagningen på Vrinnevisjukhuset i Norrköping, sedan förflyttad till US i Linköping där vi sedan fick vänta i 3½ timme för att få svar. Hon hade fått hjärtinfarkt. Att se mormor i det tillstånden var hemskt. Hon är ju trots allt verkligen världens bästa mormor, jag tänker på dig hela tiden <3

Fin fredag

Diana och mamma tycker det är hilarious att göra facerapes på mig. Diana säger att de bara skriver sådana saker som jag vanligtvis säger på riktigt i alla fall. Så nu vet ni. Plocka svamp och bajsa ohämmat är så typiskt mig!

I had you so many times but somehow i want more

Beslutsångest och ångest överhuvudtaget. Vatten över huvudet och tjut i öronen. Sen kommer stunderna som lättar upp allt. Fint.
Mosade mig in på pendeln och har alla väskfack öppna. Tappar något och hör hur flera samtidigt skriker "Du tappa något!!!". Vänder mig om, ser att det är min p-pillerkarta jag tappat. Blir sprängröd i ansiktet och två fjortisar fnissar. En kvinna tar upp dem och ger dem till mig.
Så.himla.pinsamt..

Måste plugga engelska och ska göra mig en smoothie.
Imorgon är det don't drink and drive upplevelsedag. YEY.



Skarpaste kniven i lådan

Har inte alla hästar i stallen, hjulet snurrar fast hamstern är död, korna går loss på grönbete osv!
Ibland får jag till det lite smart "Va dålig Usher är live jämfört med på riktigt!"
aa så var det ju.

And the city lights, will burn you down or build you up, high above the ground.

Blonderat håret, helt hyperjätteblont. Får lite spontana fall ibland och känner för att göra något. Så här var det blont!
Sämst webcam i universum ungefär. Hoppas ni förlåter mig för det.
Förresten, kom och tänka på en sak. Är det inte väldigt löjligt att alla under 19 pratar som om de röstat i riksdagsvalen i flera år och tror de har erfarenhet av båda blocken? jag tycker det är extremlöjligt att logga in på facebook och det är största diskussionen om moderaterna eller sossarna är bäst. GOSH! Hur gamla är ni? precis 18 fyllda? Visst att man kan va intresserad av politiken men ni är ju inte precis fyllda på 60-talet heller. yeaah...

Så en dag raserades hela mitt slott, allt jag var kom till ett stopp.

Måste vara tuff för att ställa trafikverket mot väggen och grym för att skriva en fotbollskrönika. Mycket att kämpa för alltså. Strax Ullared för att se på goingarna Ola-Conny och Morgan. Bild från förra hösten, därav så mjölkvit som man bara kan bli.

måndag...

Jag har träningsvärk och är sjuk. Träningsvärk för att jag spelat för mycket Rayman - rabbids attack och sjuk för att jag har varit dum nog att sitta i transparent skjorta ute mitt i natten.

Helg!

Den muntliga redovisningen vi hade på engelskan gick inte alls bra! Jag kunde allt utantill, verkligen allt! Känner hur jag blir rödare och rödare och det bränner på hela bröstet. Där står jag med t-shirt och flashar som en mogen tomat. Pappret med stödord var plötsligt uppe vid ögonbrynen för att skymma de andras sikt och gömma mig från uppmärksamheten. Plötsligt står jag där och pratar så fort att det låter som en rapptext och dessutom gömd bakom ett papper. Fick höra att det såg ut som om jag skulle käka upp stödorden. Bra jobbat Lovisa!
Inte vill jag skriva om skola mer, big no!
Helg, ljuva magiska underbara myshelg!
Inget alarm som ringer kring halv sju snåret på morgonen och inget stressande till den fullsatta bussen. Imorgon bitti vaknar jag upp, tittar på klockan och inser att det är helg. Vänder mig om igen, lägger armarna under kudden, slänger upp ena benet över täcket, kliar mig i håret, drar shortsen ur röven och snarkar vidare. Låter det inte alldeles fantastiskt? I mina öron gör det.
Mina tre favoriter den här veckan.

I keep on ducking keep on thucking your nothing else

Hösten är förbaskat mysig, välkomnar den i öppen famn.
Innebandyturnering idag, vi förlora inte en enda match men gick i alla fall inte vidare. Blir mer och mer chockad över hur grymma mediaelever faktiskt kan vara! Stod på perongen idag, i solen och njöt en halvtimme. Njuter gör man alldeles för sällan nu förtiden, är ett väldans hetsande hela dagarna. För tre år sedan (tiden rusar) blev hösten min favorittid på året, det är den nog fortfarande faktiskt, nu blir jag lite sådär mysbög av mig igen.
Ska öva på min välskrivna redovisning till engelskan och imorgon, påminn mig någon att jag ska köpa ett par öronproppar, ett par gröna som ser ut som granar, ni vet. Blir galen på öronen nu. Får ju inte glömma att jag nu har ett reportage om östgötapendeln och en fotbollskrönika att skriva till tidningen med, hard work work!
P.s Karin jag hoppas du blir nöjd med mitt uppdaterande!

Mod

Jag tog modet till och gjorde det jag inte trodde jag varken skulle våga eller göra. Så nu sover hos julia, då och då..
Idolmys vart det ikväll, tror jag är lite betuttad i han Olle med båten, grym, snygg, cool.

lite trött sådär

Kan inte sluta skratta åt den, Julia sov på mig påvägen hem från Göteborg i sommras.

YES!

Skit match precis spelad vi behöver inte snacka om det. he he he
RESAN BOKAD TILL GRAN CANARIA PLAYA DEL INGLES OCH JAG LÄNGTAR!!
Woooohoo living the dream!!

Kräftskiva

Igår såg jag och några i klassen toy story 3 i 3D och den var verkligen grym! Sedan vart det att åka tillbaka till kära Åtvidaberg och mysa till det hos Julia med lite Solsidan, när jag vakna kom hon med frukost på sängen? Hur gulligt är det inte?!? sötan <3

Nu blir det att hoppa in i duschen och ikväll är det kräftskiva hos Fahlstedt som gäller, trevlig helg känner jag!

No is a dirty word never gonna say it first.

Jag orkar inte blogga och allt känns bara segt. ibland är jag seriös och sen skriver jag som om det vore en dagbok, men aja här kommer ett oseriöst seriöst inlägg.
Jag var bäst på bowlingen idag, jag hoppade av tyskan igår, jag har hört att jag är stark (psykiskt) men tror inte på det, jag har somnat till serien vänner varje kväll, jag ska se på toy story 3 i 3D imorgon, fränt.
Intressant liv.

RSS 2.0