mobilen i plurret

Framåt 23 tiden igår efter Big Brother tittande med Julia så tar jag promenixen genom skogen. Kommer in och är astrött, ska kissa innan jag sover. Böjer mig fram för att fälla upp toalettlocket. Då faller mobilen ur min tröjficka, studsar på ringen och PLUMS! den sjunker ner i toavattnet.... Detta bevittnade jag och drabbades av en jävligt stor panikattack! Mobilen är paj, väntar på att berätta för pappa. Min dödsdom närmar sig!
och det var andra gången jag tappar en mobil i toan...

Veckans babe!

Veckans babe är!
LINNÈA ANNERUD!

Den här bilden på Linnéa är ju så babe om det bara kan bli, OH MY GOD säger jag bara! Linnea träffade jag för första gången när jag var 5 år innan vi skulle börja på lekis tillsammans. Vi har gått i samma klass från lekis till 7an då jag bytte skola men shit den här tjejen är skön som bara den! På onsdag har vi bestämt fikaträff och de måste bli av för nu har vi båda skjutit upp det för mycket.
Fet babestämpel på henne!

För att ni är så fina :-)

http://wasd0.se/images/wh.jpg
puss

Ska bara

informera er om att ikväll ser det ut såhär.

glass
solsidan
time out
lite wallander
BIG BROTHER!
sova.


bry er inte för ni är inte välkomna endå, bara julia.

Jag ska fan hata den här dagen

Jag är bakis, säger att jag aldrig blir bakis men blir alltid bakis. Jag vann storkovan på chicago och den som har mycket vill ha mer så kör en gång till, förlorar och måste betala, pappa har ingen växel på sig så jag måste betala åt han med! Nu ska han ner med farmor till hotellet och äta, här sitter jag... jääääävligt sur utan en andra vinst och dessutom mindre pengar än vad jag vann! JÄVLA SKIT JAG HATAR ALLA SORTERS TÄVLINGAR!

Det är inte okej att gårdagen spårade, bööööööööööööööööööööööööööög.


hatahatahatahatahatahatahata jajjaja shallalallalal haaaataaaa haaaataaaa.

Simpan/Simme


Sitter hos min Simme, tittar på alla gamla bilder från början av 2010, ett jävla år sen! Saknar den tiden lite, det var jag och Simone 24/7 och vi var alltid på EH eller i hennes källare och dunkade musik, beautiful times. Och så var det ju vår oså. Såhär såg vi ju ut också!

Nu blir det pizza på Oasen!
Simone: Du vet att du får beställa åt mig med!
Lovisa: Vafan det får jag ju alltid göra!!
Simone: Men du vet att han är så jävla konstig, ger för lite växel oså!

Räkna kan han kanske inte men god pizza blire!

1 timme och en kvart

Har matat två jobbia pojkar med glass och kolasås, jag är en sån jädrans bra storasyster. ger dom det dom vill ha, leker och hela fadderullan ni vet. Om 10 år är jag typ 28, Axel 13 och Erik typ 12, då är jag den som bjuder dom på Liseberg, Örebro simhall o allt.

Mer glass åt folket!
hej.

Jag vet att hon är söt men håll tillbaka.


Början på ettan, så coola. Vill ni veta en sak? jag gymade idag igen, och fan va skönt det var eller endå inte det gör liksom ont eftersom jag har träningsvärk överallt. Har ont i innanlåren, bakre låren, främrelåren (hur många lår har man??!!), brösten, armarna, ryggen, svanken och magen. Shit kan man ha ont någon mer stans? nästan inte. Känner att jag lever iaf.
Någon mer som vill ge Katerina i Big Brother en smäll?

Förra veckans babe!

Glömde ju bort veckans babe grejen! och bara för det så får min mamma bli veckans babe, nejdå! men jag var sjuk hela veckan lång och mamsen tog liksom hand om mig. Det är ju en riktig babegöra asså!
Hon är nog världens coolaste morsa, eller iaf var när jag var kring 7-11! Hon skjutsade mig till skolan på motorcykel, hon sydde ascoola och konstiga kläder, hade speciella frisyrer, lyssnade på Lenny Kravits, hade en lila volvo som det stod Pink Floyd på och hon är så jävla händig! Bygger ut hus, lagar saker och fixar och trixar!
Nu förtiden så är det kanske inte like mycket motorcykel och speciella frisyrer som gäller.
Hon är fortfarande cool men framför allt helt bäst! Lagar jättegod mat, har samma humor som mig, har mitt fula skratt fast en aning fulare, ger mig världens kärleksfullaste kramar och tröstar mig när jag vill. HUR HIMLA BÄST KAN MAN VA!? aa hon tar nog priset. puss på mamma asså!

Taget för typ 3 år sen, hur ful får jag vara på andra bilden? ena ögat?

så olikt mig

Är i Kholm, kattet, Katrineholm alltså! Jag har mina damer och herrar, för första gången gymmat självmant! Känner mig så stolt även om jag nog var sämst och minst motiverad av oss alla men endå, I DID IT! Inte det att jag är lat när de gäller att motionera, men jag har aldrig riktigt gett gym en chans. För mig är det spåret och fotboll som är roligast. Ska fundera på gymkort tror jag. Efter vi gymmat så drog vi på oss bikini och badade i simhallen! De har en stor flytande hinderbana som jag, Julia och Andrea lekte i samt 20 andra barn i 8-11 års åldern...
Nu är jag så jävla trött att jag skulle kunna somna för kvällen men de går inte för typ 6 tjejer till ska komma hit och äta tacos med oss. Undra om jag hinner en powernap på 10 min?

Min underbara farmor

Varör har kameran omplacerat siffrorna på datumet? Det ska ju stå 5/12/2010? aja. Är hos farmor, andra dagen i rad. Myser med lite te och kortspel. Har även anmält mig med farfar till handledarkursen, hur bra!? 15 mars börjar det och körkort ska de bli minsann!

thanks to Jimmy


Såg den här på tv hela veckan och ville ha den, i lördags kom Jimmy hem med den åt mig! SÅ HIMLANS BRA HAN ÄR!!

Chicago

Lördag:
Kollat melodifestival = .....
Ätit frukt med chokladfondue = GÖTT
Idag:
Vart hos farmor = vinst i form av pengar
Är hos Julia = vinst i chicago
fan va händelserikt det plötsligt är i livet.
ska massera julia i 10 min, ska somna till Tina Turners film Whats love got to do whit it
Imorgon lovade hon mig frukost på sängen, bacon och kokt ägg!
wöw

Chicago

Lördag:
Kollat melodifestival = .....
Ätit frukt med chokladfondue = GÖTT
Idag:
Vart hos farmor = vinst i form av pengar
Är hos Julia = vinst i chicago
fan va händelserikt det plötsligt är i livet.
ska massera julia i 10 min, ska somna till Tina Turners film Whats love got to do whit it
Imorgon lovade hon mig frukost på sängen, bacon och kokt ägg!
wöw

<3

http://open.spotify.com/user/lotta-regina/playlist/16EEjjCgFMeNtUtOkwCM62

iiihiii

Det finns fortfarande en liiten liiiiten fjortis-Lovisa som vill ha Chris Brown som pojkvän, ibland.

JAAAAAARRÅÅÅ LOOOOV

Mamma sa igår att jag inte fick gå till skolan för att jag vart så sjuk hela veckan och så la hon till
"då är du riktigt utvilad till måndag"
men tji fick hon för då äre LOV!
hatar att när man är sjuk så pallar man aldrig kolla alla bloggar på bloglovin så nu har jag slutat att följa typ 5 st onödiga men har fortfarande 100 olästa inlägg, HATE IT!
mamma lagar wook ikväll, så jävla goooottt! och julia är inte här och äter :'( :'( :'((
gör inget, mer till mig!
värst av allt som hänt hela veckan! jag missade den kriminella snubben som skulle tala inför samhällsklassen idag! han sitter inne på skänningeanstalten och har bara permission en gång i månaden! Jag som älskar att lyssna på sånt! Efterlyst, Veckans brott och Svensk maffia är de dagarna då tv är min, förutom solsidan då!

Okej nu kan vi dumförklara mig

jo det är ju såhär att grejen med fågeln.. ni vet julias fågel som jag var helt jävla säker på att hon hade skaffat, a real fucking one!
men de hade hon ju inte, eller på sätt o vis...
fågeln var ju Affe!
asså jag hajade ju inte för att hon skrev fågel och jag förknippar Affe med falk...
alltså hon har ingen fågel och låt oss skratta!
HAHAHHAHAHHA

Ain't feeling well

Har varit och är sjuk, så pass att man inte ens kan sova. Orkar inte med det här mer, är i stadiet då man faktiskt vill möta morgonljuset och sitta i ett klassrum.
Har öst Friends-serien sedan i tisdags, non stop!
Först blev Rachel och Ross ihop, då skrek jag av glädje, Julia och mamma tyckte jag var konstig.
sen... nästa dag när jag hunnit igenom ganska många avsnitt så gör dom slut!
JÄVLA ROSS SOM GÅR OCH KNULLAR MED KOPIERINGSTJEJEN!
då grät jag.
och hon var inte ens snygg!
kopieringstjejen asså.

Veckans babe!

Veckans babe är!
DANIELLA LINDGREN!

För er som inte vet så är Daniella min storasyster, men vi har bara samma pappa. Hon var hos oss i Åtvid hela helgen, var roligt att träffa henne! Dock fick jag några små utbrott på henne, dom har inte försvunnit fast det bara skiljer tre år mellan oss. Im pain in the ass och hon detsamma. MEN jag älskar henne iaf.
Och lär älska henne extra mycket om hon snackar med snubben på hennes jobb och fixar in mig så jag med får jobba! WÖW aja hon är bra hon.

Eenie, meenie, minie, mo, catch a playa by the toe

Tog världens löp mot bussen idag, shit så snabb jag var, från Garpavägen till Douglasvägen, in fort som fan o hämta väskan, packa ner de sista och springa till Krutkällaren på 20 min. Jag är medveten om att bara Åtvidsbor fattar längden på sträckan. Fast mitt storslagna löp är nog fortfarande när jag sprang från H&M i Linköping till Resecentrum på 4 minuter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fyrarödajävlaminuter!
Jimmy slår på The Messengers, världens äckligaste skitbörjan! Mamma och jag ligger lika tätt som två stuvade makaroner och gömmer oss, när de farliga är över reser vi oss upp och går därifrån.
hahahha juste! fick ett sms av Julia där hon sa att hon skaffat en fågel! hahah asså en fågel av alla djur?? Hur kul? aja den borde döpas till Sonja efter Ove Sundbergs fågel. Om hon nu var seriös med fågeln :S
Dagens diss:
Jimmys filmval
Dagens hiss:
min snabba löpning och att Julia skaffat en fågel!

Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart

Igår körde vi lite poker, jag och Andrea körde tillsammans och kom trea, vi splitta potten så vi fick ihop ca 160 kr sen dela vi det, 80 kr var sen så var jag skyldig andrea 30 kr så då blev det 50 spänn... sen när jag kommer hem så vill Anjune ha sin tjuga... okej jag hade typ 30 kr kvar!!
aja spelade ju ut några snubbar iaf + att vi gick in med 6 kr i slutet MAHAHHA.

Drar med mig storasyster och papps till farmor för lite chicago oså.

Jag faller


Veronica Maggio - Jag Kommer


Kör hårt här

Uppdaterar för fullt folk! Idag hade jag engelskaredovisning och hyperventilerade i kanske en halvtimme innan, HATAR muntliga redovisningar! Men fick höra att jag var bra idag, tack fan!
Tror mitt uttal har slipats, dock är huvudet lika gömt i pappret och halsduken som vanligt....

Gick till min storasysters lägenhet, väntade på att hon skulle bli klar så vi kunde sticka hem till Åtvid. Blir att umgås med henne eftersom vi ses för sällan!

Dagens händelse är nog att min mobil är paj! Tappade den i hissen så halva skärmen nu har blivit svart! Fick världens psykbryt men har nu pappas gamla mobil. Nej jag gillar den inte men får duga så länge!
Pappa: Men du.. när jag köpte den för 3 år sen så var den det bästa man kunde köpa! Folk gav sin arm för att få tag på en sån!
Jag: yeah right...

Med eller utan arm så vill jag inte ha den...

Håkan och allt det där.


Håkan var som jag hade förutspått, amaziing! Lasse joinade för lite duett, kan inte klaga alls!
Tack tack och åter igen tack Helena som hade gett mig biljetten! Bilden snodde jag av Pullis.

Avicii


kan ni inte se den? tryck här

Avicii - Sweet Dreams (Swede Dreams)

säger inget mer asså.
förutom att jag blir trött för att den inte finns på spotify.

Godnatt

Går och sover i mitt fina, rosa, tjejiga rum.
Bye
HÅKAN IMORGON!? VEM ÄR ÖVERTAGGAD TILL TUSEN!?!? JAAAG, LOVISA HULTMAN!

Från någon som är waaay to old


"Tänk att du ska leva i nuet och inte för vad som händer imorgon eller vad som hände igår, det måste vara otroligt jobbigt att bry sig om vad andra tycker. Tänk alla gruvarbetandebarn i Peru och saltöknarna i Argentina (???)"

AA, FAST NE.
eller?

Nåt gammalt, nåt nytt, nåt lånat, nåt blått


Jag hade äran att bjuda fina på tacos, få sällskap av Fredrik på bussen, bli mött av Julia vid bussen, somna till modern family, ta en lång dusch och på torsdag har jag äran att få gå på Håkan Hellström konsert. Det bara bubblar i magen av att tänka på det. Tror det kommer bli helt f a n t a s t i s k t !

Veckans babe!

Veckans babe är!
YALDA SLIVO!

Yalda är veckans babe för att han är helt äckligt jävla underbar! Får ta mig fan vem som helst att skratta! Han skriver meningslösa saker till mig hela tiden... allt från "hej hehe jag äter" eller länkar en så kallad rövlänk från flashback som består av massa kvinnorumpor. Den som har Yalda på facebook får garva åt hans meningslösa videos som man endå bara älskar. Dessutom, Yalda... så har du världens rundaste röv. fin asså!

Papps och jag

Bokade in soffan för lite solsidan med pappa.
Nästan så man borde ha en bokningslista på soffbordet eftersom 7 personer på en tv är ganska problematiskt.
Efter solsidan fortsatte vi med lite Time Out och sist Wallander.
Har aldrig varit ett stort fan av varken Wallander eller Bäck men idag fastnade jag liksom i soffan. För mycket vikt på nedre delen av kroppen så att jag inte riktigt tog mig upp.
Handlade om en unge som försvann, pappa och jag relaterar alltid sånt hemskt till mina småbröder och då sitter vi och lider igenom hela skiten.
ungefär såhär låter det:
Pappa: neej fyfan säg inte att ungen är död!
Jag: VARFÖR!? ungar får ju inte DÖÖÖ!
Pappa: usch, tänk dig Axel...
Jag: lägg av oh herregud! PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ!!
Pappa: aa peppar peppar asså!!!!
så tar vi tag i bordskanten och lider lite till...

Gone with the hostmedicin

Känner mig verkligen helt borta, som om jag tagit något konstigt. Mina armar är tunga och mitt huvud hänger och nästan ligger på axeln. Vad var det för hostmedicin Julia gav mig?!
Konserten igår var helt fantastiskt bra! WÖW säger jag bara.
Blev kalasglad när de spelade I samma bil som extranummer, fantastico!
Sedan tjatade jag och Julia in Jocke och Adde till stan så vi kunde köra bowling.
Julia: Jag är bäst egentligen, alltså jag vet att jag är det!
så kom hon sist :PPppPPpppPP

Bo Kaspers Orkester

Ikväll blir det Bo Kaspers Orkester konsert! Mamma köpte i julklapp åt Jimmy, mig och mormor. Mormor är däremot fortfarande på kryssning i Karibien så istället får Julia hänga med!
Kanske även bowling med några efteråt, hörde jag.

Morsan asså

Mamma spelar frenetiskt spelet CityVille på facebook. Den här gången ville hon att jag bara skulle acceptera en förfrågan från henne men jag förklarade tydligt att då får jag bara fler förfrågningar av andra och jag skrev ju en status där jag sa att jag inte ville ha några förfrågningar!
Efter lite tjat så gick jag endå in och accepterade och vad ser jag då?
Att hon har byggt upp ett helt samhälle på MIN facebook!
Klart som fan folk skickar förfrågningar när de ser att mitt spel går framåt!
kanske ska byta lösen....
eller?

Godnatt

Tar Vännerboxen under ena armen och godispåsen under andra,
ska krypa längst in i min sovalkov och tycka synd om mig, fast det egentligen inte finns något att tycka synd om.
mår bra, men ibland är jag för självisk.

herreguuuu....

Sitter och kollar i Olle Hedbergs logg.

En och samma brud skriver ungefär varje dag i den:
1. "vad vore himlen utan alla sina stjärnor? vad vore världen utan Olle Hedberg? <3"
2. "you are wonderful <3"
3. "miss you"
4. "folk brukar stava tjärlek "kärlek" jag stavar det "Olle" ♥"
5. "jag gillar dig EN MASSOR! :D"
6. "you make me SMILE! :] ♥"
7. "du betyder OTROLIGT MYCKET för mig! :) ♥"
jag tyckte jag var lite stalker som la till han på face men asså det där är ju BARA läskigt?
hahhahahahaha 4:an asså hahahha hahhaha dör hahah

zombie

Till största del av min vardag känner jag mig som en zombie, got a pill for that?

"why do bad things happens to good people!? WHYYY!?"

Kände mig dålig idag så stannade hemma.
Började om Friendsboxen för 4:e gången.
gotta love it.

Har du problem?

"Lovisa, du är så rastlös, som en vilsen själ, sitter aldrig still och kan aldrig koppla av, har du problem?"
*lång jävla tystnad*
"vadå? typ syftar du på ADHD?"
han syftade inte på ADHD

Edward Sharpe and the Magnetic zeros

Är det inte typ det mysigaste bandet på länge? Jag beundrar!

Vafan är det för fel då?

La upp en bild på facebook igår där det ser ut som att jag håller i en enorm limeskiva, VARFÖR GILLAR INGEN!? den är ju cool....

:pPPpPPPPpppp Why the face

Andra natten i lägenheten med Pullan. Lagade pasta med ost och baconsås, det var en smaksensation som jag aldrig kommer glömma. Min natt var lika jobbig som en mattelektion med Svante är, fick ingen sömn alls pga av min hosta. Väckte Julia hundra gånger så jag tillsut gick och la mig på soffan. Vaknade som ett vrak men började med en grymt rolig kurs som jag la till på schemat, Kultur och Idé-historia, no more sovmorgon för min del alltså.

Var typ fit och så är jag inte det nu :pPppPPppppPPPPpp

Det var det ja

När jag kommer in i mormors lägenhet igår ligger det ett kuvert på köksbordet. Jag tänker "ja ett gulligt litet brev till mig och mamma! Kanske en beskrivning på hur man får igång internet också?"

Nej.... I brevet låg en Bo Kaspers orkester biljett och ett brev om hur hon vill bli begraven ifall hon skulle dö

Rå humor?

Holy moly me oh my


Hade en värd myskväll med 4 brudar och en grabb igår, massa skitsnack, chips och dipp. Har ockuperat mormors lägenhet nu när hon är i Karibien (Söderhavet) på kryssning, jag är full av avuuund, men det är hon värd!
Delade säng med Diana, vaknar med världens ömmaste axel!
Idag ska Julia och jag bosätta oss där, isn't it gooood!

Igår dog jag på H&Ms golv, längesen jag skrattade så jedrans mycket!

RSS 2.0