Peppa!

Jordgubbstårta för tredje gången nu! Gal1. Men nu blir det inte mer först om 1 år! Hela veckan som kommer lär jag väl leva på öl, mackor och tubost. Bara jag tänker på det så längtar jag efter vanlig husmanskost och grillat. But I will survive!
puss

Packning

Jag måste börja skriva en lista på allt jag ska ha med mig upp till Borlänge! Sen ska jag packa en enorm väska som jag imorgon måste släpa in till stan. Jag längtar till att tältet är uppe, packningen inmosad och drickan är framme. Kommer bli en helt galen vecka!

18 år / midsommar

Äntligen 18, känns inte så mycket skillnad nu men det är något iaf. eller?
Sjukt glad att gårkvällen blev så bra! 27 glada blev vi och jag tackar alla för att de kom och för de fina presenterna jag fick!
Imorgon väntas mer firande när mormor kommer hit på lite fika!
Nu ska jag duscha av mig gårdagen!
Ger er en bild på världens bästa Jonte och mig!

GÅ OCH DÖ

jag är stressad, jag är trött jag orkar inte bry mig, jag ska ha en jävla 18 årsfest som kommer bli så jävla rolig vilket ska från och med nu vara det enda jag bryr mig om och peace och att jag ska åka till magaluf med mina fina tjejer. sen utöver allt det så kan allt gå och dö.
NU STARTAR LIVET. hej

Mopsen vid 1:40

Jag bara måste ju ha en mops när jag blir äldre. så fulsöta.

Kluven

Jävlar va kluven jag är, vet inte alls vad jag vill. Fast på något sätt är jag helt säker på att jag endå vill det jag tror jag vill. Men samtidigt får jag ångest och hinner tänka 50 000 tankar på en sekund. Jag tänker inte skriva klart och tydligt och heller inte säga något rakt ut. Grejen är att jag gillar att ni som läser det här får tänka lite, fundera på vad jag menar. På så sätt kanske jag får er att tänka lika många tankar som mig. Eller så skiter ni fullständigt i det och bryr er inte, men varför skulle ni annars gå in på min blogg?
Jag tror jag är lite rädd. orkar inte ens bry mig. du kanske gör?
har städat konstant i tre dagar nu, fortsätter imorgon. hoppas fredag blir lyckat för något sånt här krävande gör jag aldrig om.
bye

Super bassLast friday night


Bild 1. Alldeles för mycket av det
Bild 2. Ganska så tidigt på kvällen
Bild 3. Söta
Bild 4. Mindre söta
Bild 5. Hårda
Bild 6. Bakis-kaffe med jonis och anna

HIAWATHA!!


Egentligen borde jag väl varna er när jag lägger ut sånna här gräsliga bilder, iaf när jag själv är på dom. AJA SAK SAMMA, jag kompenserar det med något sötare sen.

Det jag vill säga är att Julia är ganska go hon. OCH JAG FICK TALKBOX ATT FUNKA! FINALLY!!

17/6-11

Jag har haft en bra första vecka på sommarlovet.
Jag sa upp mig på jobbet
Om en vecka fyller jag 18 och då blir de feeeest
Om 10 dagar drar jag till Peace & Love
Om 20 dagar flyger jag till Magaluf.
vilken jävla sommar jag ska ha!
Ikväll blir de lite småparty hos Nygren.

Ger mig ut

Får inte va lika lat som Robban här så nu ger jag mig ut, tar varvet på 8,5 km.

Man down

What started out as a simple altercation
Turned into a real sticky situation

Heejsan!

Tror jag kör en bildbomb på allt barre.
Jaha det var det. Fett vattenkrig idag där mina idoler Roddan och Christian var, kunde dock inte hälsa då jag var fullt upp i krigandet men miki fegisen tog bild från avstånd.

RSS 2.0