Levels

Ganska udda musikvideo om man ska jämföra i stilen med Fade into darkness-videon. Den här är dock skön!

Det värsta från min CamWoW

Det fulaste jag hittde i min CamWoW mapp

Abracadabra

Nej jag klippte inte av håret, lite feg + lite sparautlångt läget. Fast är nöjd ändå, toppade det lite och körde på rakare. Har för typ första gången på två år plugg ända upp till näsan!
Svenskt tal i nationella b, klar måndag nästa vecka
Skriva om insändare i svenska c, klar den här veckan
5 prov att göra om i matte b, klar innan jag går ut trean
1 krönika och 1 artikel att skriva, klar onsdag nästa vecka
Prov i ljudmedier, nästa vecka
uppgift i idrott b, antagligen om 2 veckor
ja ni ser? förjävligt.

Avicii kommer med lite nytt?

Låten är skapligt skön, titeln är lite löjlig. Men vafan de eeeeeee ju Avicii!

Så är det bara.

Imorgon klipper jag av det. Svär.
och hur mycket drägg såg det inte ut att va på 100% partykryssningen? Jo det såg ut att va just 100%.
partyparty

To cut or not to cut...

Mamma bokade in en spontan klipptid till mig imorgon, då antar jag att det behövs?
Frågan är.. ska jag bara klippa topparna eller ska jag go all crazy och kapa hela skiten?
Jag älskar ju att ha kort hår! Visst skulle det vara helnice att kunna sätta upp en står toffs, fläta eller locka håret.
Men i slutändat så får jag damp när håret är ivägen, när det tovar, när det ska borstas, när de ska tvättas 24/7.
Dessutom har jag fått massa fina komplimanger när det har varit som kortast. Typ "guuud va vuxen du ser ut!" eller "du passar asbra i kort hår!". Komplimanger jag gärna vill ha igen. hehhehe, särskilt den förstnämnda.
Men sen kommer det ju till balen.. Då vill man ju kunna sätta upp håret? Man kan ju säkert lösa det när man väl kommer dit..
Äh de är ju bara hår vafan.

Take this!

Du vet vem du är! Onödig


Varför man bara älskar Yalda

Alla i klassen får ett meddelande av Josefine ang julklapp till vår mentor. Hon föreslår att alla lägger mellan 10-20 kr. Alla tycker det är en bra ide osv.

Av Yalda får man svaret:
Jag skickar in pengarna på kontot, se till att ha varorna klara. Vill inte se någon Nisse springa runt och inte veta vad han heter, allt ska va spikat och klart, min latte ska vara 34 grader varm och ferrarin ska ha en wanderbaum med jordgubbslukt. Inga bitches på plats, spara dem till ikväll.

Hahahah dog!


Vad glad jag blev!

Fick en liten fin kommentar på bloggen. En Helena som brukar kika in här! Superkul om du frågar mig!
Jag som trodde att det bara var mina närmsta eller smånyfiket byfolk som läser.

Jag funderar på att lägga ut min insändare som jag blev förbaskat nöjd med. Frågan är om ni kommer vilja läsa den eller om ni bara kommer scrolla förbi. Enligt mig tar den faktiskt upp ett ganska stort, aktuellt och allvarligt problem. #tönt varning på mig.


Jag + min iphone = alltid tid för varandra

Känner mig plötsligt som världens ensammaste!
Skickar sms till Julia, hon pluggar
Simone, hon svarar inte
Farmor & farfar, de skulle sova
Ewe dejtar sin teoribok
Sofia bor långt bort
Ida måste vara hemma tidigt
Malin pluggar säkert hon med
Jonte är nog med Anna.

Jag orkar inte ens ta kontakt med någon mer människa.
Den enda som jag kan söka tröst hos är min iphone, vilket jag gör alldeles för ofta. Skulle lika gärna kunna klistra fast den i höger handen för jag får väl förslitningsskador om jag fortsätter plocka upp den ur fickan varannan minut.

NU SVARA SIMONE! hon har gymmat.. = vill antagligen inte gå ut och gå eller röra sig mer. Fan.


Hallå?

Ni vet när man gör något man är nöjd med. När man bara vill high fivea sig själv och slå sig över bröstet. Aa så känner jag just nu. #bäst


Attraktivt?

Hur skulle man reagera om den här hunken klev upp i en sån här pyjamas? Haha wtf!


VVV

Jag kämpar på, pluggar lite, gymmar lite, umgås lite, såftar lite. Sådär skön är jag för tillfället. Gör sköna och roliga grejer. Igår fick jag massa fin tid med Affe och Julia. Gud vad jag saknat oss tre. Vi hade den bästa sommaren, spelar ingen roll att jag hittade på mer kul i år. För med Affe och Julia var varje dag bra.
Idag fick jag en dos av Sofia, skrattade tills jag typ dog. Vi är bra roliga ibland.

Förresten, Ludde! Om du inte svarar på mitt sms angående bal inom 24 h så kan du få dansa med dig själv. får ju panik här.

#trueshit

Too many fucking disappointments are usally a sign of too many fucking expectations.


Today's gonna be a good day

Jag hoppas iaf att det blir en bra dag, känns som att alla möjligheter till det finns. Dock har jag blivit väckt alldeles för tidigt och kan inte somna om.. Ska väl snart dra mig upp och äta frukost sen ska jag gå powerwalk med Ewe och välja ut vad jag ska ha på mig ikväll. Förfesta hos Lisa innan det blir utgång. Tror jag tar sista bussen hem och speciellt mycket dricka blir det inte heller för min del.


Act now

Har faktiskt haft en toppen dag! Motiverad och glad! Hade ett bra samtal med Linnea idag. Finns inte många som lyssnar så bra som hon gör. Möjligtvis mormor, men Linnea är en toppenlyssnare! Något jag uppskattade idag. Skrev om en intervju till ett reportage, var en utmaning men de gick! Har även kollat på en dans och teaterföreställning som heter Act now där pengarna de får in går till välgörenhet. Folkungaelever var de som framträdde! Laddar om för NP i svenska B imorgon..


mmm juste

1. Deadmau5 är inte dubstep, det är progressiv house eller electrohouse!
2. Dubstep suger kuk
Kaaaaan finnas nååååågon liiiiiiten bra dubsteplåt, men har hittills inte hört någon!
Möjligtvis Skrillex remix av Benny Benassis Cinema

Knife party? WTF

Förlåt mig men hur jävla dålig är inte SHM vs Knife party? Hur dåliga är inte knife party överlag? Tar tillbaka förlåt! Har lyssnat på låten innan men bara skitit i den (Antidote asså!) men nu får jag damp. Den är för hård, den är inte chill någonstans och det är sjukt mycket techno. Jag är arg som fan. Besviken på SHM att de ens gör en sån här låt. Och knife party kan ju dra åt!!

Tar tag i saker

Hade en lektion idag som vanligt, psykologi. Roligare kurs än vad jag hade förväntat mig. Ibland ska man nog inte förutsäga något man inte kan något om. Sen bestämde jag och Ester att vi kör på den logga till UF företaget som hon hade gjort. Vi har inte riktigt någon tid att vela fram och tillbaka. Vi ska även vara klara med vår affärsplan till imorgon så att en svenska lärare eller två hinner läsa igenom innan vi lämnar in den på fredag. Jag ska skriva om framtid, målsättning, vision, produkten, produktbeskrivning, modeller och produktutveckling. Det är väl lika bra jag sätter igång om jag ska ha något gjort innan jag slår på förra avsnittet av Pan Am. Kan knappt tro det, att jag kollar på en serie förutom Vänner. Trodde jag aldrig skulle inträffa.
Har lyckats köra två stenhårda timmar på gymmet och imorgon lär det kännas av.
Gick in en sväng på nya Willys i Mjölby och all kassapersonal ser likadana ut... Tjejer med svart/brunfärgat hår, en brun fet foundationrand, hårt sminkade ögon, massa rouge och alla lite småknubbiga. Nu var jag lite elak, men så såg alla ut iaf.

Saknar augusti, av många anledningar, dumma som bra.


13/11-11 18:33

För jag har ägnat månader att övertala mig själv, inse, komma över och gå vidare. Jag har hela tiden trott att jag är så stark, men med bara ett ord och jag blir lika svag igen.

I <3 housemusic

Sitter just nu, lyssnar på Avicii och längtar som en galning till Globen tredje mars. Jag vet att det kommer bli helt fantastiskt. Får gåshud av att tänka på det. Det är sjukt hur fort housemusik har spridit sig senaste tiden. När jag fastnade i det så var inte inte alls många som jag kände som lyssnade, jag fick med mig Julla som fastnade lika mycket hon med. Vi satt och veva med armarna och hade på högsta volymen. Vi spolade tillbaka om och om igen när SHMs film Take one kom. Jag började smått överge rnb och hiphop, håkan hellström och allt jag lyssnade på innan. Nu när jag vet att jag har en bussresa framför mig så måste jag lyssna på house, jag har flera gånger pluggat in min houselista i öronen och somnat till den när tinnitusen har varit som värst. Är jag otaggad på fest så lyssnar jag bara på lite house så blir jag genast helt galet pepp! När jag springer på löpbandet så känns det som om jag orkar lite mer om jag lyssnar på house och jag blir liksom mer självsäker av att lyssna på en houselåt. Jag kan inte sitta still och jag blir alltid glad när jag hör musiken. Jag valde till och med att tatuera in en låttitel på foten för att jag älskar house så mycket. På ett sätt tycker jag det är jättekul att det expanderat så fort, på så sätt så finns så mycket mer att ta del av, evenemang, konserter, på krogen och bland vänner. Men samtidigt så känns det som att om någon frågar om ens musiksmak och man svarar housemusik så blir det genast lite opersonligt bara för att alla nu förtiden lyssnar på det. Börjar bli sjukt mainstream men jag skulle ändå aldrig överge det för de.
För i slutändan så har jag aldrig känt en bättre känsla som när jag stod med Lisa på Deadmau5 på P&L eller när jag var på Avicii i Slagthuset med tjejerna. Det är helt klart obeskrivligt. House är perfektion.

Om ni älskar house så ska ni definitivt lyssna på det här: I <3 House
Några av mina favoriter är Avicii, SHMgrabbarna, deadmau5, Kaskade, tiesto, calvin harris, John Dahlbäck, Alex Gaudino, Albin Myers och Rebecca & Fiona.

Nationella i svenska B i knät och ångest

Vet att mitt förra inlägg antagligen var det mest ointressanta jag någonsin skrivit men jag bara skrev det ändå. Min blogg så jag bestämmer. Sitter med svenska b nationella och orkar inte riktigt, har börjat skriva inför det muntliga men måste hitta en skaplig bild också. Jag suger på att googla smart.
Vaknade och trodde det hade snöat men de var bara frost och en dimma som låg tung som i slaget vid Lützen 1813. HAHA jag är för allmänbildad och rolig ibland. ellereeenteee.
Är nog på skapligt dåligt humör känner jag.

Hur fan tänker vissa människor?

Kunde inte låta bli att kommentera en status på facebook:
"Vad är grejen med skitsnygga tjejer som klär sig utmanande, och som sedan blir sura och arga för att man kollar på dem? Klär man sig på ett sådant sätt så måste man vara medveten om reaktionerna. Och man måste ju vilja ha dessa reaktioner?"
Själva statusen sket jag fullständigt i men det var just en brud som hade kommenterat vars åsikter var helt befänga!
Hon skrev om att man känner sig kränkt som tjej för att andra tjejer väljer att klä sig horigt och att man får tåla kommentarerna för att vi har yttrandefrihet i Sverige. Hon skriver även om att starkast överlever och att människor är djur som vill klättra i rang och om man lyckas dra ner andra på vägen så är det pluspoäng.
Det måste vara något av det dummaste resonemanget jag någonsin läst. Det är upp till var och en att klä sig som man vill. Att man då kan få kommentarer är inte konstigt men att man ska behöva acceptera dom är inte okej. Varför ska man överhuvudtaget vara elak mot någon man inte känner och som antagligen inte förtjänar det heller bara för hur hon klär sig. Att säga något elakt till någon i ansiktet är faktiskt att förolämpa eller diskriminera någon och har verkligen inte något med yttrandefrihet att göra. Bäst att lära sig grundlagarna innan man yttrar sig om dom. Tycker man någonting så visst säg det för dig själv eller till din vän men att kasta glopord efter andra är patetiskt. Dessutom att känna att ens eget och andras rykte dras ner för hur en specifik person klär sig är sorgligt. Se istället till att bygga upp din egna självkänla än att dra ner andras. För mobbning och trakasserier är oacceptabelt även om det antagligen alltid kommer att finnas.

Fredag

Känner att jag gjort ganska mycket bra saker idag. Har varit engagerad på Svenska C lektionen som jag verkligen ska sätta MVG i. Jag har gymmat i 2 timmar med Lisa och verkligen kört fullt ut! Löpband, crosstrainer, trappmaskin, rodd, slide + styrketräning av rumpa, mage och innerlår. Somnade direkt när jag kom hem men mamma väckte mig lagom till kvällsmat och Idol. Fantastisk mamma! de vet du va mamms?
Nu blir det Hellenius hörna och ännu mer Idol! Amanda F är perfektion som vanligt!

It hurts but in a good way

Kan inte skratta, inte hosta eller trycka på magen, benen eller armarna. Träningsvärken gör sådär skönt ont, ni vet när man bara sträcker ut sig och skriker. SKÖÖÖÖÖNT!
UF går framåt, vi planerar och vi skriver så att jag skulle kunna tro att det är vad jag är gjord för. Har precis kluddat ner några rader i loggboken och ska även mejla sponsorer men sen kom jag på att jag glömde mina anteckningar i Esters väska. tusingen.
Har även lovat mig själv att inte dricka/festa på en månad. Känns redan lite jobbigt men jag tror jag klarar det galant. Fokus på skola, träning och mig själv kan man säga. Låter jättefjolligt, lite hej-jag-driver-en-modeblogg-med-inslag-av-självkänsla och så gjorde jag verkligen inte det ;pPPppPpPpp pPp

Wow vilka idioter det finns.

Mamma visade lite roliga frågor som folk faktiskt frågar om Australien.. och ännu roligare svar.
Q: Can you give me some information about hippo racing in Australia? (USA)
A: A-fri-ca is the big triangle shaped continent south of Europe. Aus-tra-lia is that big island in the middle of the pacific which does not... oh forget it. Sure, the hippo racing is every Tuesday night in Kings Cross. Come naked.
Q: Are there supermarkets in Sydney and is milk available all year round? (Germany)
A: No, we are a peaceful civilisation of vegan hunter gatherers. Milk is illegal.

Q: Will I be able to speek English most places I go? (USA)
A: Yes, but you'll have to learn it first.
Q: Can I bring cutlery (bestick) into Australia? (UK)
A: Why? Just use your fingers like we do.
Q: Which direction is North in Australia? (USA)
A: Face south and then turn 90 degrees. Contact us when you get here and we'll send the rest of the directions.
Q: Can you tell me the regions in Tasmania where the female population is smaller than the male population? (Italy)
A: Yes, gay nightclubs.

Stockholm

På väg hem från Stockholm nu, precis vart på Max och beställde ett low carb-mål när han i kassan frågar om jag vill ha pommes till.. Hahahahah GONK! Därför jag beställde low carb eller? Som en bitch. Annars så vann vi inte årets skoltidning på Tidskriftsdagen men var ju kul att va en av de tre nominerade. OCH grattis till Julia som tagit körkort! Dessutom genom att hålla de hemligt! Ångest för att jag aldrig lär ta..

Fint meddelande från Yalda.


För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat.

Hjälpt syster med läxor, gjort matlåda och lekt med lillebror. Helt enkelt varit ganska familjär av mig idag. Dock trodde pappa jag var dum i huvudet när jag skrek "döööö ditt jävla helvete!", skrek självklart till mina öron och ingen annan. Kan inte sova igen, är lite blödig tjej av mig och lyssnar på Maggios låtar. Fick dock nyss ett samtal av Andrea, alltid trevligt! Alarm på kl 6.00 sen buss till Stockholm. #måstesova


De e som de o e va de e

Jobbigaste natten, tinnitus kom och gav mig ouppskattat sällskap. Yr, sne, illamående, arg, ledsen o galen! Vill döda helvetet men gårjueenteee!
Sitter i skolan, väntar på idrott, sen gym sen hem sen dö.


Biljetter; cheeeeeck!

Imorse, 9.00 släpptes biljetterna till Avicii. Andrea var snabb med att köpa åt oss så att vi inte skulle va tomhänta! Skapligt bra! Har hört att dom redan är slut!!! Annars så har jag hunnit gymma en snabbis, käkat lunch med mormor, kollat på Alex Schulman på stadsbiblioteket, gått promenad med Jullis, kollat fotbollsgalan hemma hos henne. Nu blir de Sex and the city på min nya tv och på onsdag åker jag till Stockholm!


Väldigt bra helg!

Tror jag haft en av de bättre helgerna på länge! I fredags körde vi halloweenkväll på Sliver och klädde ut oss. Lugnt fulaste på hela stället! Och igår firade vi älskade Simone som äntligen blivit 18! Drog till Platå med tjejerna och dansade tills vi åkte hem. Och ibland gör jag saker på gott och ont. Mot mig själv alltså.


Cattis riktiga tvilling

Hahaha förlåt Cattis men det är klockrent. Du är söt.

kokos

Satan va gott jag luktar! Luktar kokos som bara den, gott liksom.
Var planerat att bli lite Torsdagsklubben ikväll, dansa järnet men så blev det inte. Istället kör vi halloween på Sliver imorgon och sen middag och utgång på lördag också för att fira Simone. De räcker ju gott och väl!
Så istället ska jag bjuda Simone på middag och bio idag och snacka massa skit, vilket var för länge sen!
Jag tror jag köpt för mycket kläder på sistone, plötsligt känner jag att jag har beslutsångest när jag ska välja kläder för att jag vill ha på mig allt samtidigt.. + att jag inte bara fick två tröjor och ett till hål i örat av mamma igår utan jag råkade klicka hem en klänning oxå. eeehehe

Dessutom har jag fixat mina naglar, känns för bra det med.


Ös på Safiren

Jag och Jullis är med i Nause-filmen vid 0.24 och 1.38. Lite kul att se lite från en kväll man inte riktigt kommer ihåg..

Twitter

Är en i mängden, en som slösar tid på vad som egentligen är helt meningslöst och ointressant men vad gör de. Antagligen kul och tidsfördrivande! Sen så vill jag ju följa Julia, Jonis, Sofia och alla andra och även Avicii, Ingrosso, Axwell, John Dahlbäck osv! Gud alla har ju twitter.
SAK SAMMA: @lovisahultman #followme!

Leonardo D'Avicii

Nutidens Leondardo, ett geni. hahah klockrent

RSS 2.0