Avicii, Globen, 3 mars

Som att jag ska dit! En gång till kan ju aldrig bli fel <3

Old times

"Det är som att jag faller och väntar på att någon ska ta emot. Som att jag råkar snudda i någons famn ibland, men faller ganska snart igen. Rädslan för höjden har tagits över av rädslan att aldrig tas emot. Tänk om man tvingas falla för alltid?"

-Victoria Törnegren



Hejdå nu va

Skulle helst spola tillbaka och göra om gårkvällen men sånt går tydligen inte så ist är ångestluvan på när jag sitter på ett fik i Kholm. Om du läser det här Sofia så kan jag säga att det var som de brukar vara! Haha dör lite. Funderar på att lämna bloggen lite nu tills jag har något vettigt att berätta för er. Nu för tiden är jag ganska ovettig!

Cattis igår: "jag vill oxå vara sådär blond, ser ut som en jävla blatte!" och så står hon bland 4-5 utlänningar.. Hahahah dog.

Det har satt sig en kille bredvid mig och Andrea på fiket, han är själv, glor på oss, diggar till Rihannas Only girl in the world och klibbar med sina fingrar på skinnsoffan...

Ville highfivea nausegrabbarna igår men de gick inge vidare..


Från pissförbannad till jävligt glad ändå

Oj vilken vrede jag kände förut, för kanske 1 timme sen!
Börjar med att jag dricker en celcius och springer arslet av mig på gymmet. Sen styrketränar jag mina armar tills de hänger helt livlöst. Då plötsligt börjar jag må helt sjukt illa. Trodde jag skulle spy i duschen. Men jag gjorde en Julia, alltså köpa en korv utan bröd, pillade i mig den och mådde lite bättre. Sen tog jag bussen hem, går av vid seven eleven som vanligt och börjar gå hemmåt. DÅ ser jag att de stängt vägen över järnvägen... man får inte ens gå över! Jag ringer pappa och frågar om han kan hämta mig så jag slipper gå runt hela skiten. Nej för han hade precis tagit en öl med farfar. JAHA då får jag gå runt och sen upp över ett geggigt jävla berg så att mina stövletter sjunker ner och jag får ur mig minst 150 svordomar innan jag kommer upp på andra sidan av järnvägen. Då glor alla byggarbetarna på mig och om blickar kunde döda så lovar jag att dom hade legat jävligt risigt till!! Nu har jag dock käkat och ska över till Jullan och fixa lite inför imorgon och förhoppningsvis kolla Idol. + att jag är himla taggad inför Nause imorgon. KAN BLI SÅ BRA SÅ!

Ey blondie!

Blonderat håret, nöjd.
Shoppat med jullan i Norrköping, jättenöjd.
Gymmat, nöjd.
Ska ta tag i matten hemma, orkantee!
Ha förbaskat kul med Adde o julla på Nause på lördag, ooooojaaaa!


The more I see the less I know

Imorgon ska jag och Julia shoppa. MEN jag betalar. För båda :)
Alla borde le lika mycket som jag gör.


Beslutsångest

Igår körde julia, jag, andrea och jocke ett spel, lika par leka bäst. Jag och julia fick vara ett par. vi fick frågorna vem som är mest avundsjuk, båda svarade jag och sen fick vi frågan vem som oftast tog intiativet till intim kontakt, båda svarade julia. vi kan varandra helt enkelt...

Såg en sjukt svår fråga på facebook!
Vem är bäst
Avicii
Axwell

OMG hur ska jag kunna svara? Axwell var ju min första förälskelse, gosh det går ju inte att ersätta liksom + att han verkar mer skön, men Avicii.. hans musik är lite mer lättare och nästan varenda låtfan är ju ett musikaliskt mästerverk.
Min tatuering är ju i Axwells ära iofs men jag skulle lugnt kunna göra en i Aviciis oxå. Jag skulle gifta mig med er båda två. Män som kan deras grej är sexig. Och det känns inte som om många slår dom här två.
Jag kunde inte svara, kunde verkligen inte!

okej nu blev jag arg att så många röstade på Avicii så jag la min på Axwell.

Så bra


De dunkar på

Har inga ord att beskriva igår med och när jag vaknade kunde jag inte komma på om vissa grejer hade hänt eller om jag hade drömt. Kom fram till att jag faktiskt hade drömt. Tackar Jossan för en jättetrevlig fest och parkerar mig i duschen. Nu har jag legat och såsepåsat i sängen för länge!


Fira

Nu ska jag trippa över till Andrea och åka bort till Kopparvallen för att se lite svettiga karlar spela fotboll, låter aldrig fel. Ikväll blir det däremot ett jädrans firande för Jossan som fyllt 18! tror det kan bli en riktigt bra kväll!
Nu måste jag dra!!

Jag och Jossan på Grabbarna Grus, Magaluf!

Samlar

Satt precis och tänkte att jag skulle puffa tillbaka alla som puffat mig på facebook. Jag har liksom samlat puffar ett tag nu, självklart utan att puffa någon innan. Känns jobbigt att dom försvinner, inte vet jag varför... Samma sak med vänförfrågningarna, jag godkänner dom inte men jag ignorerar dom inte heller. Varför ska jag alltid samla på så ovärdefulla saker? Jag kan verkligen inte trycka på puffa tillbaka-knappen... Vissa puffar är ju så gamla, de är liksom inte som vin som blir bättre med åren utan tänk om den puffaren glömt bort att den puffat mig och tror att min tillbakapuff är en förstapuff. vafan.

Lyckat

Mötet med vår rådgivare var mer än lyckat! Kan säga att våran produkt kan nå ut till så många fler + att han var beredd på att sponsra oss med en väldigt viktig sak som gör det lättare för oss att förhoppningsvis dra in mer vinst! Jag längtar tills vi kommit igång helt, kommer nog bli ett slitsamt men roligt UF-år!

Lunchen med mormor var behövlig! Världbäst är hon.
Ikväll blir det Idolmys med Julia och laga lchfmat!

Halvflyttat

Sitter nu i min nya lya, är halvinflyttad och jag tror jag drar suckar om vartannat. Har bäddat ut fetaste soffan men nu blockerar den hela garderoben där alla kläder är.. Och jag kan inte flytta den först pappa tagit bort sina kontorsgrejer. Skönt att det är fredag imorgon, betyder ingen skola och lunch med mormor. Innan det ska jag dock på möte med rådgivaren. 18 årsfirande av Jossan på lördag, livet leker? Mjoo ibland så!


Ondskan

Fick med mig Julia hem idag, vi fixade något att käka och jag tyckte vi skulle se en film. Vi kom överens om en svensk och tillslut blev det Ondskan. Meeen självklart somnar hon efter en kvart vilket hon alltid gör när man ska se film... Hon sover dessutom fortfarande så jag tråkar ihjäl med datorn och funderar på att skriva lite loggbok för UF innan jag ska laga middag åt henne, mig och mamma.

Jag förundras

Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Jag är egentligen så jävla nördig. Har precis nu suttit och sökt upp fakta om ovanliga, farliga och massa andra konstiga sjukdomar!? Jag hör typ något lite intressant på tv eller film så springer jag direkt till datorn och googlar det och så leder det mig till en ny sak och en ny sak osv osv! Jag gör verkligen så jämt, det är allt från personer, mord, sjukdomar, historia, geografi och jag vette fan! Men jag blir ju faktiskt lite mer allmänbildad för varje gång för jag kan inte låta bli heller att lägga all skit på minnet. Varför använder jag inte den kunskapen i skolan? Det är inte heller bara allmän konstig fakta jag samlar på mig utan jag snappar också upp diverse konstiga ord och uttryck. Vet inte hur ofta jag får höra "Det där är ett ord som bara du säger" eller "Så typiskt dig att säga sånna konstiga ord".
Då vill jag passa på att säga till Andrea, Julia, Cattis och Carro som asgarvade åt mig på Mcdonalds för några veckor sen för jag sa att Andrea blev förorättad och alla sa att det hette förolämpad. Googla så får ni se att man kan säga förorättad och att det faktiskt är ett ord, inte ens ett svårt sådant.
in. your. face(s)!!!



Precis som om man siktar för lågt, då hamnar man lågt

Tänkte först skriva om hur mycket mjäll en kvinna hade på pendeln idag, sinnes! Sen kom jag på att det antagligen är ganska ointressant och lite äckligt. Då kan jag ist säga grattis till ÅFF som gick upp i Allsvenskan igen.
Lämnade CV till syrran och nu längtar jag tills jag flyttar in till kontoret. Eget liksom! hur skönt? Minikylskåp, minispis, eget badrum, egen altan, egen hall, egen nyckel, bara mitt bara jag får!! JA TACK NU!
Jag och Julia var ju ganska söta sommaren 2009? puss på dig


Nause

Ovärd skoldag, åkte in för att ha redaktionsmöte i typ 30 minuter sen fick jag åka hem... Aja jag älskar ju att gå upp sådär tidigt som typ 06.00 och det är pissvart även när man går till bussen en timme senare..
Syrran hade precis laddat upp bilder från när de var i Thailand. Blir avundsjuk och saknar det farligt mycket.
Åkte hem och handlade, köpte även något konstigt mandelmjöl så jag kunde göra LCHF våfflor, smakade skit så dränkte dom i grädde, det bästa med lchf är fan grädde asså. göööööött. Sen bakade Oopsies, innehåller två simpla ingredienser - philadephia och ägg. Blev något brödliknande. Ganska okej!
Andrea har fixat Nausebiljetterna och nu ska jag mejla våran rådgivare om ett mööte.

Ketos när kommer du?

Har nu kört LCHF i en vecka, dock fusk i fredags eftersom Jimmy fyllde år. Antagligen därför jag inte kommit i ketos än. Ketos är när hjärnan ställer om från kolhydratsförbränning till att använda fett som energikälla istället. Nu blir det inget mer fusk iaf för vill känna hur det är att komma till ketos. Tydligen ska man bli snurrig första dagarna och andedräkten kan även lukta aceton! Hur sjukt låter inte det? Ska dessutom lukta så mycket att folk man pratar med känner acetonlukten. Det ska gå över på 2-3 dagar iaf. För er som inte vet vad LCHF är så betyder det att man utesluter kolhydrater helt eller till viss del ur ens dagliga kost och istället äter fett och protein. Blodsockernivåer ska på så sätt sjunka och man ska bli allmänt friskare. Dock har jag världens sötsug så längtar till att det försvinner.
Har inte blivit piggare än men det har väl också med att jag inte blivit helt frisk än, segat hela dagen i sängen eller soffan. Ikväll kommer mormor så blir väl lite filmmys.
Sörjer att det redan är oktober, sommarn försvann så foooort! Jag vill ha värme, sol, vänner, festival, sommarflirt, fest, shorts och bränna.

Zombie

Har precis vaknat upp efter att ha somnat skapligt hårt i soffan, heeelt förstörd känner jag mig. Det värsta med att vila på dagarna är att man mår sämre efteråt, iaf jag gör. Vaknade av att mamma och Jimmy stod och skratta åt mig.. mm sov med öppet hästgap såklart. Vacker tjej. En sväng ner på stan idag blev det för att tömma apoteket på hostmedicin, halsmedicin och nässpray. Ni läser rätt. ÄR INTE FRISK ÄN :). Var på vårdcentralen i torsdags och gjorde halsprov och lite blodprover. Självklart har jag en infektion i kroppen eller ett virus som inte kan behandlas. "Vila ut ordentligt" får jag som svar. JAPP! visst har inte försökt göra det i snart 3 månader.

vilken jävla ånghäst

Mår bra av att se bilder på mig själv från 2010, ELLLEEERNTE! fan vad hände? Slapplollo bara gled in som en dallrig sylthög på pannkakan. Vi ska komma ur det här segrande, lovisa. NU.

Suit up!

Hade verkligen jättekul igår! Sliver var lika fräscht som vanligt, grym musik och massa trevligt folk! Halva priset i baren resulterade i ett x antal Skinny Bitch, måste vara någon av de göddigaste! Låter sjukt äckligt men det är vodka, ramlösa och massa pressad lime. AJAAA har träningsvärk i benen, ömma fötter och blåsor efter klackar, men de vareee väärt! Vaknade upp efter ungefär bara 3 timmars sömn för att luncha och småshoppa lite med mormor innan lite födelsedagsfirande här hemma.

Nu blir det snart dags för Idol och myskläder.
Puss på dig Sofia förresten <3

Will not wait

Såg en ganska schysst dokumentär, hette ngt med Världen: du är registrerad. Tänker inte förklara utan de får den som är nyfiken själv kolla upp. Andrea har fixat fet förfest innan Nause så tacka henne Julia! Annars så ska jag tydligen till vårdcentralen imorgon och kolla lite värden osånt. Pääännande! Imorgonkväll blir det vin och skitsnack med Ews och sen Suit up-day på Torsdagsklubben, tar de nog ganska chill med tanke på om jag någonsin ska bli hondra procent igen..

Äh godnatt


Fuck u tinnitus

Om jag kunde skulle jag misshandla min tinnitus, trampa på den och spola ner den. Hatar att jag blir småsjuk hela tiden de gör allt mkt värre. Legat död i sängen med låg musik sen jag kom hem för typ 4 timmar sen.. Går ju knappt att förklara hur ont de gör ibland.


Det leder ingen vart, som bollen i en pingismatch

Gått över till Jullan två kvällar på raken, käkat lite, öst house och massa maskinen. Snackat lite skit och bara gjort det vi gör bäst liksom. Julias födelsedagspresent är bestämd efter att hon kom på den själv. Nause i Kholm, ja visst de löser jag. Fattas bara en förfest osånt men jag får väl kirra den biffen med. Just nu känner jag att det ska bli skönt med ett litet eget, bara någon vecka kvar nu, lääängtar!


Krossa alla fönster

Maskinen har kommit med en ny singel: Krossa alla fönster. Finns inte på youtube utan bara spotify. Den är sjukt bra, sätter sig iaf.


Maskinen på Peace and Love!

"Krossa alla fönster
slå in hans dörr
låt honom veta att inget är som förr
säg som det är, det finns ingen väg tillbaks
för nån som är en looser, ett riktigt jävla as"

Under löven

Sitter i soffan med en kopp te och film, inser att mitt första val av myströja är din. Frågan är vad den gör här. Men så länge du inte ber om den så får den va här.

Skjuter upp problemen för ett tag


Kommer aldrig glömma när Jonte sa, "Du kan gå från söt till förskräckligt ful på 1 sekund!"
Vafan jag värdesätter den egenskapen, måste ju ha något att skratta åt ibland.
Förutom att jag ser ut som en liten bebis på kortet till höger. Och det var i somras...

Vi tar det lite kort. Tack Robban för att du bar mig en bit när jag ville dö i mina jävla klackar! Har sovit 15 timmar och är fortfarande inte ens människa </3. Jag satsar på dödläge i soffan, NU!

Sommar

Har kollat på alla klipp från P&L, från när Jonte får lapdance av en kille, alla Deadmau5 videos och när alla dansar till "Alla som inte dansar är våldtäcksmän" på Maskinen. Gråtfärdig så börjar jag kolla på alla videos från Magaluf, när vi kasta den frusna "I hate britts"-mackan till en britt och sofia fick tillbaka den i huvudet. Eller när jag Sofia och Lisa skrämmer fulla turister längst med strandpromenaden. När alla shufflar på Grabbarna Grus och jag får en spricka i höften. memorieeees! Jag hade ångrat mig om jag inte hade vart så galen i att ta kort på allt! 2 600 bilder är fint, men ska nog rensa lite nuuuuu

Här får ni fula och fulla bilder från sommaren.



Nu ska jag måla naglarna, krypa ner under massa täcken och kuddar och kolla film hela natten!

Mysgrabbar

Hittade den här bilden på min dator. Blir alltid så sjukt glad av att hitta bilder just som den här när man är lite små tjurig som jag råkar vara. Finaste högen, An, Gustav, Mattias, Julia, Andrea, Jonte och Amanda. Bara några av de finingar som var hos mig på midsommarafton och firade min 18 årsdag. 27 fulla ungdomar var vi och jääädrans va kul jag hade. Saknar hela sommaren, saknar början på vad som blev ett sjukt bra sommarlov och jag saknar framförallt förväntningarna att fylla 18 och ha Peace & Love, Magaluf och Avicii framför mig. Nästa sommar ska jag göra om allt + så himla mycket mer.
Anledningen varför jag är tjurig är för att jag tog i för mycket när jag tränade här om dagen så nu har man ont i halsen igen. Är det inte förjävla roligt att inte få motionera!??!?!? NEJ JAG DÖR. hatar från och med nu att slappa. värsta som finns. Alla friska jävlar som inte tränar. jag hatar er.

Hahaha sjukt är vad de är!



Haha sorry Julia med måste reposta det här asså. Har sagt femhundraelva gånger att Viktor är lik sångaren i Maroon 5, tack Julia att du märkt det. Det är banne mig läskigt likt. Och om du av någon möjlighet ser det här Viktor så ta det positivt :)


Sovmorgon

Det äger att jag har sovmorgon till 1, det äger ännu mer att jag sov i Linköping. Sova är nog det bästa som finns. Efter house förstås. Ska snart dra mig upp och äta frukost, när fjanten bredvid slutat kolla på 90210.. Hate that.


Make me come alive, come on and turn me on

UF kickoff i Norrköping var riktigt bra, konferenciererna var jätteduktiga och peppade i alla fall mig att sikta högre i UF företaget. Efter det så drog jag mig till gymmet och brände fler kalorier än vad jag ätit idag. Kändes ju skapligt göddigt. Nu sitter vi och har lite tjejkväll, alla mummsar chips, cupcakes, chokladbollar och godis. faaast det gör ju inte jag! Måste säga att jag känner mig grym. Pusselipuss


World class

Drog mig till gymmet för första gången på snart tre veckor. Love it. Nu ska jag ner till banken sen kan jag dö i soffan.
UF kickoff i Norrköping imorgon, sen tjejkväll hos Karin. Livet börjar duga.


mmmm jadå


Platå

Utgången igår var den roligaste hittills. Startades i världsklass i Ewes lägenhet och fortsatte med standardshotsen på 55:an med Malin. Vi nöjde oss inte utan fortsatte med lite drinkar. Vidare till Platå för dans i massor. Helt slut efter det, inget stannade upp. En gonk till brud smäller till mig, skaplig snefylla för hennes del. Spelar ingen roll, min kväll var så sjukt värd iaf! Förhoppningsvis lika trevligt och ösigt nästa helg också. Satsar på de.

Blandade bilder från den spårade torsdagen och röjfredag.


RSS 2.0