Hur i helvete

Okej, jag säger inte att jag är snyggaste men jag lyckades fan. Jag lyckas ALDRIG få ett någorlunda bra kort på fyllan och jag kan säga att jag var kalas den här kvällen.
Grejen är att det är vanligare att ett foto på mig på fyllan ser ut såhär:
ahhahaha ae fyy

Jag tycker

- Jag tycker att det borde vara snyggt och stilrent att gå runt i mjukis, tisha, osminkad och med ruffsigt hår. För det vill jag göra varje dag känns det som. Jag går jämt upp och dushar, klär mig vettigt, sminkar mig och håller på. Sen går det någon timme och jag vill bara vända om hem och ta bort smink och ta på mig såfta kläder.
- Att man borde få välja själv vad man vill minnas och känna. Så att man slipper ha klump i magen och förvirring i huvudet.
- Jag tycker folk borde ge varandra komplimanger oftare, fan va trevligt det skulle va. Bara starta dagen med att säga "FaaAAN vilken hipp tröja du har på dig!" till första bästa. Tänk hur sjukt glad den personen skulle bli??
- Jag ska se till att fixa allt det ovanstående. Skapa såftmode, ngt slags minnes/känslopiller och börja ge mer komplimanger.

Dagens

dagens händelse - tidningen
dagens mat - frukosten (ägg o macka)
dagens finaste - julia
dagens skratt - gav julia, lurisjävel
dagens program - heartbeats
dagens låt - dedication to my ex (miss that)
dagens facelook

Ladi dadi

Praktiken är riktigt rolig och igår trycktes min första artikel i Linköpings tidning, fanns fortfarande att få tag på idag! Lämnade även in min andra artikel idag som trycks innan onsdag nästa vecka i Linköpings-Posten.
Tror det här kan bli 5 lärorika veckor och jag ser fram emot kommande artiklar.
Tror journalisten har vaknat inom mig igen.

Praktik

Då har man gått ut på praktik, 5 veckor väntar. Tänker att det ska bli jättespännande, eller jag hoppas det iaf. Får se hur det går imorgon. #journalistjavisst

Overdosed on confidence

Drake, just nu i Globen. Där borde Miki och jag varit, hade dött. Men mupp jag är som bara pratar men inte gör ngt. alltid. Fick iaf ett samtal från Globen, brusigt men bra. tack för det!

Stockholm

Jag har haft så himla bra och så himla mysigt att jag inte vill lämna Stockholm. Shoppat, badat, ätit gott på Tyrol och kollat på krogshow. Skrattade så jag grät och var nog den enda under 40 bast.. Gör ju inget iaf!


Fredagen den 13:e

Åkte till mamma idag för imorgon bitti åker vi tidigt till Stockholm för krogshow! Inte konsert som jag har sagt till alla. Den är iaf på Tyrol med Björn Skifs och Lenny Norman och det ska dricka drinkar och ätas gott. fiiiint. Kanske lite väl vuxet för min smak men det lär bli helmys iaf.

Katrineholm

Jag är ganska så sämst på att uppdatera av mig men jag är så sjukt busy.. Ae kanske inte men far hit och dit lite.
I torsdag drog Jullan, Amel, jag och Elvis till Eskilstuna och såg Maskinen. Bästa av allt var att Amel fixade så vi fick träffa dem i logen innan. DOOOOOOOG!
I fredags blev det desto lugnare. Jag och Adde p solade, badade, åt fruktsallad, fixa naglarna och kolla på BB. Slocknade redan 23.30..
Lördags var de förfekkeh hos Maja med brudar och grabbar innan vi drog till Safiren där Lucas Nord och Albin Myers spela. Skapligt ös de med!
Söndags röjde vi upp på Safiren och hade tacomys hos Adde p.
Måndags slappade vi hos Amel innan vi åkte tillbaks till Åtviiid.

Du suger

mars-april 2010
november 2010
augusti 2011
januari 2012
2 år fram och tillbaka, upp och ner, om och om igen.
måste. radera. typ. nu

Löpträning

Den träning jag föredrar är löpträning, det är sjukt befriande. Är man arg, taggad eller jätteglad så går löpträning för mig alltid som bäst. Då tar jag ut mig totalt och med rätt musik känner jag mig helt oslagbar.
Den här veckan har jag startat igång med löpträning igen. Saknat det så mycket från förra året och året innan det. Jag talar självklart om utomhuslöpning och inte på band.
I torsdags och lördags körde jag ungefär 8,5 km och idag milen. Är redan pepp att springa milen imorgon också. Tänkte köra alla dagar fram till torsdag, vila fredag och sen köra lördag. kämpaaråååå


Vända mig om och sen låtsas som ingenting

http://open.spotify.com/track/6hpXk2fo7uEANre5c86pe2

RSS 2.0