UPPDATERAR NURÅ!

åh Lisis, min största läsare, här kommer en uppdatering!
Har ryckt upp mig förvånansvärt mycket i jämförelse med föregående inlägg! JAJEMÄN!
Träning rullar på och även skolan. Det sistnämnda kanske inte rullar lite snabbt. Jag kämpar, hänger i, ni vet!
Har suttit med hemsidan till uf-företaget. Förbyllande nöjd om jag får uttrycka mig så.
HÄR ÄREEEN!
www.creditdesign.se
SÄG ATT DEN E GRYM! SÄG DE!

Leftovers

Egentligen vill jag bara gå ut och rulla mig naken i snön så arg jag är! Kanske de skulle ge mig lite klarhet, få mig att bli lite pigg och taggad. Ska överväga saken!!! Aaaaaj vad ont det gör. Det är förresten bevisat att svordomar och slagord lindrar smärta och vrede!

Kukhelvetefanfittasatansröv


I'll never know


speljävel

Är skitsur fast vill skratta åt att jag är så jävla brutalt jättedålig på tvspel. okej hahaha nu började jag skratta!
Sätter på supermario, dör direkt, kör om, dör direkt, kör rayman rabbits, klarar inte, kör om, klarar inte, kör om igen, klarar inte. VAFAAAN. stänger av. Tålamodet höll i 4-5 minuter.
DaratattataaaatatattataaaAAA
gissa låten!

För en sekund

Fick vår rektor att ringa och skälla ut studentmösstillverkarna, LIKE A BOSS!
Fick reda på att jag var Gustav Törnqvists offer i killergame, klarade mig med en hårsmån!
Fick äran att kolla Hamilton på bio med Ewe, fantastiskt bra!
Fick känslan av att jag kände mig lycklig för en sekund, musik är en otrolig medicin!
"Best way to not get your heart broken, is pretend you don't have one."
- Charlie Sheen

Inse

Mitt offer hade åkt hem när jag kom till skolan vilket betyder att jag fortfarande inte har hunnit döda honom! Sen fick jag reda på att min studentmössbeställning var borttagen för att det inte var betald! NAHEEEEEE lätt när mitt namn inte ens stod med på listan när mamma logga in för att betala den. och kul att man tydligen måste förlita sig på facebook för att få information om detta.
Har nog varit arg under 99% av den här dagen hittills. Men fick med mig Julia hem och det var faktiskt ganska glädjande. Dock sover hon på soffan nu, som vanligt.

LOOOOOOOOOL

Mitt offer var inte i skolan idag.. = jag måste vänta tills imorgon. Har inget tålamod för det här, gå runt men en dum blå kudde under armen hela dagarna.
Börjat med en del nya kurser den här veckan och alla nya lärare envisas med att vi ska presentera oss. Namn, linje, inriktning, framtidsplaner osv.
Lovisa
Fordon, inriktning transport och lastbil
Framtid, leverera kött åt SCAN fram och tillbaka längs E4:an.
eller
Lovisa
Livsmedel, inriktning bakelser och bröd
Eget företag i hemmet där jag erbjuder nybakt bröd genom fönstret
Trololooloooloooo
jag dog, miki dog

Inget jag kan lova

Egentligen vill jag skriva världens deppigaste inlägg men känns så onödigt. Mina klasskompisar har redan fått höra min misär, om och om igen. Miki och Karin känner sig oerhört obekväma medan Diana nickar instämmande. Viktor lyssnar bara, tror han också förstår mig. Simone vill banka skiten ur mig och säga åt mig att rycka upp mig, förstår henne. Henne borde jag lyssna på mer.
För att gå vidare till roligare saker så var jag tydligen anmäld till Killergame i skolan. Det går ut på att man får en lapp med någons namn vilket blir ens "offer". Med hjälp av en kudde ska man "döda" denna samtidigt som man ska akta sig för att inte själv bli dödat av den som har en lapp med mitt namn på. Om jag dödar mitt offer så ska jag lämna in min lapp till elevrådet, sen fortsätta genom att mitt offers lapp blir mitt nya offer... hänger ni med? Det jobbiga är att det finns olika skydd att använda sig av under perioder. Idag var det tex vit t-shirt som jag faktiskt hade på mig. Dock hade mitt offer också det, så ska se om jag kan döda han imorgon. moahahahha
Tydligen ska det vara ett fetingbra pris!

say whaaat?

Varför gick ni plötsligt från jättenågra besökare till så måånga fler på en dag? Intressant, har mina aningar.
Jag sitter iaf med ångest upp till öronen för att jag har en hög plugg som sparkar mig i arslet och som jag måste ta tag med imorgon. Jag är förvånad, mest stolt över mitt kassa lokalsinne att jag faktiskt tog mig från Täby, genom hela skiten och ända fram till fjärrbussarna, wooopwooop! Tror att halva, eller snarare hela bussen hatade mig. Slängde upp min enormt tunga väska på sätet bredvid, drog luvan över ögonen, lyssnade på musik och tittade ut genom fönstret. Självklart för att skapa så lite kontakt med någon som möjligt så att jag skulle få sitta själv. Tror ett par drog några suckar när de såg mitt ockuperade säte. men fuck off jag vill va själv kände jag.
Visste ni att Täby är typ större än Linköping? fan massa butiker, vart lite förvånad när jag drog en sväng där i fredags.. hmm man undrar.

Sthlm

Bussens säten är otrevligt hårda. Min stjärt skriker efter mjukare underlag. Idag är en lämna-mig-ifred-och-låt-mig-duscha-äta-sova-dag, jag tar snusk till en helt ny nivå känner jag. Igår var vi på collage, helt okej, var sjukt trött, fattig och inte speciellt full heller. Vad gör de. Dags att gräva ner sig i plugg och gym framöver.


We hit turbulence

Kokat nudlar, hoppat omkring till housemusik, kollat skidskytte, ensam i en lägenhet i Täby. Var överpepp för ikv tills jag såg att mitt gym reserverat 250 kr. Jaha... Kul, rik man blev plötsligt. Igår fick vi två munkar, tre pommes och två cheese bara för att vi fick vänta 10 minuter på donken. Antingen var killen i kassan rädd att jag skulle läxa upp honom eller så var jag lika söt som vanligt..


Ne vet du va!

Idag har jag röjt vind och bråte med mamma hemma hos mormor. Kånkat upp och ner och ut och in. Sedan blev vi iaf bjudna på god lunch. Men den där mormor, jädrans vad grejer hon har samlat på sig där uppe. Mamma svor över påsar med skit, jag svor över gardinstänger. Dessutom har jag himla svårt för vindar och gamla rockar, kappor och bråte. Känns som det kryper över hela mig.. måste liksom dra genom håret och borsta av händerna och tvätta dom emellanåt. Har en viss sorts bakterie/smuts/dammfobi. Visst att de kan va jävligt dammigt på mitt rum då och då men det är en annan sak. Jag hatar att ta i handtag på offentliga stället, måste riva av första biten på toapappret om jag kissar på offentlig toalett, håller alltid andan ett par sekunder när jag går förbi vissa människor.. hatar att andas in andras luft och lukt. Hatar att gå oduschad förutom då jag är bakis eller jättetrött för då går jag inte untanför dörren. Annars tål jag det mesta..
Nu fick ni tamejtusan reda på något nytt!

King Kong

När jag var 14 år såg jag king kong för första och sista gången. Min king-kong-upplevelse är något som mamma och jimmy ständigt påminner mig om och hånnar mig för. När king kong i slutet klättrar upp på world trade center och alla skjuter på honom... då brast det för mig. Jag låg helt förstörd i mammas knä, gråtandes eller snarare illtjutandes och snorig och skrek "JAG VILL INTE ATT HAN SKA DÖÖÖÖÖ!". Detta var pga att han var olyckligt kär i den vackra kvinnan och nu blev hans öde att dö. Efter att det var människorna som tog honom till stan från början. Har ingen aning varför jag blev så extremt ledsen men har inte ens funderat på att se king kong igen. och mobbningen lär jag få utstå till begynnelsens slut.
och förut råkade jag säga att apan i Apernas planet (revolution) var söt.
vad fan är de med mig och apor? hemlig kärlek? apfetisch?

Om det bara gick

så skulle jag vilja göra en känslolobotomi. så jag aldrig skulle bry mig om dig eller vad du gör, vem du pratar med eller vad du tycker, säger och känner. skönt det skulle vara.

3/1-12


God fortsättning

Nyår var kalas, tack alla underbaringar som var där! Riktigt lyckat! Ganska död dagen efter när man är illa tvungen att ta till sina hästkrafter för att damsuga, moppa, torka av och samla glasflaskor, burkar och tusentals fimpar. Men det var det värt!
Åkt till Mjölby för att vila upp mig, shoppat och lunchat med mamma. Funderar på att unna mig lite super mario om jag orkar. dödläge idag med.

RSS 2.0