Kluckar på

Dagen fortsätter med små störningar av irritation. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Utbrott vid lunchen pga av att jag kände att jag fick för många sms samtidigt. Skrek att "JAG HATAR ALLA MÄNNISKOR I VÄRLDEN KAN ALLA LÅTA MIG VA!!!" mamma och jimmy blev lite tysta. Pyttipannan åt upp sig själv, gött.
Allt fortsattes av huvudvärk, tog en tablett och gick ut i trädgården, klappa katter och hästar, skyffla lite löv. Inte för att jag var tvungen utan för att jag ville.
Gick in igen, fick noja över min andedräckt. har borstat tänderna 5 ggr idag och tagit munskölj. Vill dricka klorin för att känna en fräsch känsla överhuvudtaget. Gjort ansiktsmask, plockat ögonbrynen, börjat med en kompletering till historian som ska va inne på tisdag.
Vi syns.

Lilla journalistpriset och Gröna Lund!

Tilt, det äckligaste jag varit med om! Gick av den gråtandes....
Sex stycken Ali G... hahahha dör!
Jag blev väckt av det här, fyfan!
Söta i sina regnkappor minsann!
Vi vann ett specialpris vilken innebar 5000 kr, diplom och blommor för tidningen.
Vi Åkte Tilt, Insane, Pop-expressen och gick spökhuset!
Resan dit och hem var dörolig. Har nog världens bästa klass!

When you reach the point of no return

Jag känner att det skulle vara nice om man kunde rocka på något, typ kunna shuffla eller sjunga som en jävla gudinna, varför inte både och? samtidigt!
Jag tror inte det finns något speciellt som jag är lite bättre på... måste tänka.
Fan va sorgligt, kommer inte på något.

Faktum

att det är såhäääääääääääär tråkigt att skriva blogg. Jag vill men jag orkar inte, ni har hört det förut.
Vad händer då?

0. (noll)

Har en ny header, jag ser pisst off ut. Jag gillart! Brukar vara sådär sur och bitter nu för tiden. Är väl mestadels negativ och sur i den här bloggen i alla fall så det passar.

hej.

You're so hypnotizing

Jag är gladare sen senast, tack och lov kanske? Däremot skulle jag övningsköra idag igen, jag vill fast ändå inte erskänna att jag nästan inte känner mig redo för att köra. Bara för att jag alltid hört att jag verkligen på fullaste allvar inte kan göra två saker samtidigt så sitter det fast i mitt huvud. Börjar jag gasa ja då glömmer jag kopplingen osv. Sedan skulle jag backa upp i lutning och fick kärringstopp kanske 6 ggr på raken!! När jag väl lyckas tillslut då blir jag så glad att jag gasar tills jag är 1 dc från diket så farfar får slänga sig över handbromsen.

VAFAAAAAAAAAAAAAAAN jag tjöt vid ett tillfälle. fuck it vem fan bryr sig.

RSS 2.0