Nossa nossa

Tror jag får ryck snart! Anjune har spelat nossa om och om igen och jag har fått den på huvudet.
Det enda jag kan är nossa nossa sen sjunger jag bara babliblublableblöblaaaa.
fan.
NOSSAAA NOOOSSAAA

Nu gäller de

Fick skaplig panik idag när jag verkligen INSÅG hur mycket läxor jag har att göra klart!
Nyhetsanalys i Internationella relationer
Debatt om gymnasieutbildning i svenska C
Krönika och artikel till Signerat Ung + redigering
Idrott B prov
religionskunskapsprov om Islam och hinduism
Skriftligt och ljudrepotage om en historisk plats i Linköping
Slutprojekt i mediekommunikation
Filmprojekt i medieproduktion
Slutuppgift om stress och kriser i psykologi A
Hemtenta i internationella relationer
Allt detta inom ramen av 2 veckor, senast. Sen kommer ju listan bli längre. Kan jag garantera.
Okej så vi gör såhär, kära läsare. Ni plockar 1-2 saker ni helst skulle vilja göra åt mig så får ni komma över på lite thaimat. DEAL?

kunglig tajmiiing

Satt och spanade runt lite på facebook samtidigt som jag hade big brother live i bakgrunden. Så börjar dom sjunga och jag diggar med lite och exakt samtidigt utan att se eller höra så börjar jag knäppa med fingrarna precis när dom också började! Grymt eller grymt? GRYMT!
hah tyckte de va så kul att jag smsade julia om de..

Kattet

Sitter i Kattet med två bakisbrudar som sover framför mig. Gårkvällen var mycket trevlig, det tackar vi Bååth för! Alldeles för mycket fyllekäk dock så de blir hårdträning kommande veckan. Fredag var de myskväll med godis, chips och film. Jägarna 2.. inte ens bra. Hur kan alla säga tvärtom då? man undrar..
Tog typ skönaste duschen idag. Adde har ju badkar. oherreeee jag har nog inte suttit i ett badkar på åratal! Bara satt där, raklång som en säck potatis och duschade lite. skapligt skönt. Efteråt fick jag till och med ha badrock!! Var nog också åratal sen. Hur såft är det inte? Gå lite naken med bara en rock runt sig. fantastiskt uppfinning!

mööööööööh

Trodde jag skulle spy efter bodycombaten idag. Var ju slut sen powerbox dagen innan. Satt som en död sill på bussen hem och gick saktare än vad de flesta kryper. Men när jag kom hem bara lassade jag på med MAAAT aaaa maaaat så jävla gööööttt vare. fan mat är bäst.
Annars så har jag vart och kollat på material till uf-mässan och sen fikat med Simpan som bjöd på kaffe och egengjorda kärleksmums! aaa fifan va bra jobbat av dig Simpan!! skulle kunna tänka mig en till typ NU!
En lullig Simone och en dyngrak Lovisa, mars 2010.

Big brother

Sprutan gick helt okej för er som undrar om jag överlevt! japp. Sen kollade sjuksyster min puls/blodtryck och sa sedan "vad vältränad du är" jaa men tack! Bästa komplimangen fan!
Skippade functional moves och drog myskväll med tjejerna. Simpan, Sofia, Julia, Adde och Lisen. Blev Big brother, skitsnack och godis!
Imorgon mååååste jag plugga, ångesten bara stiiiiger.

Död helt himla död

Det känns som att den långtradare kört över mig, och ja jag vet hur det känns. Är helt mörbultad! Mördarpass igår på gymmet! Först lite kondition, sen 45 min afro och avslutar med 30 min cx. Fyyyyy vad ont jag har. Ändå har jag bokat functional moves för ikväll... 60 min långt. haha naee vad gör jag?? kommer avlida.
Ska väl käka frulle, sen ska Adde få hålla mig i handen när jag får spruta för livmoderhalscancer. Jag hatar verkligen sprutor! Antingen svimmar jag eller blir likblek och skrattar. Spääännande.
En gång i tiden var ett tag sen nu. o då va jag brunett. haaaaa aldrig igen.

Tack oså

Fick höra en gång att jag var lik hon i Lindex-reklamen. haha tjenaaa! Men tacktack.
Mikis fina collage.. sen var de ju ett tag sen, så är ful som fan.
haha porrblicken gillar jag med! Och att det är big brother i bakgrunden... det var mitt liv! Tackar och bockar att de börjat igen :D :D:D: :D:D: :D:: D: D:D ::D:D

jävla stockholmsfan

Såg precis att Tiesto kommer till Summerburst sthlm... bäst att det släpps något riktigt SJUUUUKT till gbg nu. Eftersom det är diiiit vi ska!
Hoppas typ deadmau5! Kaskade hade oxå var fint eller Steve Aoki!! aaah dör av bara tanken.

Bakissöndag

Vill först och främst tacka Lisen för en väldigt bra mexicofest igår! Den innehöll corona, tequila, guacamole, nachos, sombreros och trevliga tjejer. Peefekt helt enkelt!
Skippade utgång eftersom mina pengar inte växer på träd och jag har ju lovat Avicii att ha riktigt galet kul om två veckor såååatteeee. Men drog bussen till Motala ist. Vaknade med världens huvudvärk men den lindrades ganska fort och söndagen har varit slapp, mysig, slappare och mysigare. Efter det har jag även unnat mig max hamburgare och Big brother-premiären hos mamms.
Summa kardemumma av helgen: 5 av 5
OCH jag är värd lite lov nu också. tack o hej.

hahaha lol


helt jävla rosenrasande

Det var jag idag. Jävlar i havet vad arg jag var! Jag slog i min skåpslucka, fick ont, skrek, svor!
TELENOR var det som var den förbannade anledningen. Dom skickar mig räkningar på ca 400-500 kr i månaden och för en student som endast har ett studiebidrag så är det helt sanslöst mycket! Dock vill jag tacka min underbara mamma som ställt upp och betalat väldigt för många gånger! Dessutom betalar jag inte för mobilen eftersom det var avbetald från början..
För det första står det att abonnemanget kostar mig 228 kr. DOM SA 129 I AFFÄREN NÄR VI SKAFFA DET! Sen tillkommer 29 kr för papperfakturan, 129 kr extra för trafikavgift.
VA I HELVETE!?!?!
Visade sig att det abonnemanget var det vettigaste när vi skaffade det men nu fick jag ändra till ett som kostar 199 kr i månaden där fria sms, surf och ringa för hela kostnaden ingår. TACK!
UÄH jävla telenorluringar. dock var snubben som hjälpte oss ganska söt. tur för telenor.
nu är jag ganska harmonisk dock. fick ut det mesta av vreden på 45 min spinning och lite löp.

what's crackin'?

Om ni läser Julias blogg så kanske ni redan vet om att igår när jag skulle gå hem från henne så såg jag två män och hörde hur en hund gnällde som tusan! Blev upprörd så ringde Jullis som drog på sig byrrer och mötte mig utanför. Vi drog ett varv som två spioner och hittade tass och fotavtryck som ledde in till ett hus. Vi misstänker att dessa två män gjorde något riktigt fel mot hunden! Blir så arger!!!
Och tacktacktack älskade Julia för vinet, geléhallonen, chips, popcorn, dansandet, såftandet och kärleken från dig igår. Mycket fin alla hjärtans kväll! <3
me love you!

Helgen

I fredags såftade jag med Ewe, Malin och Natta. Kollade lite nattinnefotboll och käka godis! Ewe skjutsa oss fram och tillbaka som en taxi, fast gratis såklart hehe.
I lördags kändes det som om jag åkte över halva östergötland, miiinst! Bio och stan med lilla syster, tillbaks hem för att fixa mig till Sofias cocktailparty vid garnisonen i Linköping. Men innan de flängde jag och Ester till Diana i Lambohov och förade lite. Sen drog jag spontant till Motala och chillade till söndagkväll. Tillbaks till hålan för mys med Adde, Vege och Jocke. När jag väl landa i min egen säng var jag heeelt död och bakis.
Klarade faktiskt av 4 veckor utan fest. grymma jävel.
Idag drog jag ett sånt där koffeinpiller för ökad prestationsförmåga. Köttade sönder gymmet, sprang som Usain Bolt själv och svettades som ett as. SÅÅÅÅ GÖDDIGT!
Annars var ju den här ganska bra oså!

woop

Var med skolan på LiU idag, det var halvsegt, drack bara massa kaffe och sprang och kissa stup i kvarten. Va på en föreläsning, den gav ingenting. Förutom att man måste vara stark och sig själv blabla.. som att jag inte visste det.
Annars har jag bara gymmat, slappat och inte alls pluggat som jag borde gjort.
im so bad.
heheee kan ni se den röda tråden?
ne nu är jag bra störd. skoja ju. sofia du får din kille ifred!

Lisa, representing the lolface


Sushimoment

Längtat efter att få prova nya sushibar i Mjölby. Med förväntningar högre än Mount Everest går mamma och jag in och beställer 12 bitar. Japanerna som äger stället är övertrevliga och jag och mamma går därifrån och påpekar det om och om igen. "Så himla söta japaner! inte sådär irriterande trevliga utan jätte puttinuttitrevliga!".
Väl hemma packar vi upp och hugger in. Laxen var helt okej, så var dem där konstiga rullarna.
Men sen, tvärstopp. Vad fan är resten? Haj? Mussla? Sjöodjur? Något skrapat från havsbotten?
WOOOOW konsistensen var obeskrivlig. Katten ville inte ens äta av de och då duger det inte heller till mig.
Katten slickar sig ju hellre i arslet. Nästan så jag kunde göra detsamma.
hehehe
nae men hamburgare var väl bättre. tyckte vi. gott va de oxå.

Sosse/Moderat

Nu är inte det här alls riktat till dig Lisis, om du tänkte på twittersnacket!
Idag har jag haft massa diskussioner i skolan om moderater och sossar. Jag blir lika irriterad varje gång. Jag kan inte säga om jag är sosse eller moderat för det finns en mängd åsikter som jag tycker är bra från båda sidor.
Dessutom handlar det inte om att välja en sida och hata varandra. Det handlar om att man uttrycker åsikter och vi som bor i ett land där yttrandefrihet är en grundlag borde kunna förstå bättre än att hoppa på varandra.
Om man säger något negativt om Reinfeldt eller moderaterna, ja då är man plötsligt en avdankad sossejävel som vill leva på bidrag. Man är inkompetent, fattig och trög. Om man däremot säger att man är moderat. Då är man en översittare, snåljåp och får höra att man får allt serverat på silverfat och är född med guldsked i munnen.
Dessa egenskaper, från båda sidor, är inte speciellt charmiga. Men det har heller ingenting att göra med vilket parti man gillar bäst. Man kan va fattig och ändå vara moderat, man kan va snobb men ändå sosse.
Benämningarna sosse och moderat har en negativ klang. Det är extremt tråkigt för om jag någon dag beslutar mig att vara antingen sosse eller moderat så vill jag inte få påhopp om att jag är dum i huvudet.
Sluta döm varandra för det är sooooooo yesterday.

Såhär ska en dag startas!

Dra igång Niggas in Paris med Jay-z och Kanye West på högsta.
BOOOOM man känner sig bäst i världen!
Drick kaffe.
Är du grym så sjunger du med och dricker kaffe samtidigt.

pissmåndag

Upp och gymma på sovmorgonen tänkte jag! Huvudvärk och illamående tänkte min kropp.
Kryper tillbaka till sängen, slår på Vänner, stendog.
Ni har väl redan märkt vid det här laget att blogg suger, från min sida osåååå.
Sånt här gör mig så jävla nyfiken!
FAN VA SPÄNNANDE SAKER LOVISA HULTMAN FRÅN ÅTVIDABERG SKREV DEN 3:E FEBRUARI.  och så hade jag inte ens skrivit något då :pPppPPPPp:PPppp
HAHAHA SKJUT ER.

RSS 2.0