Inget jag kan lova

Egentligen vill jag skriva världens deppigaste inlägg men känns så onödigt. Mina klasskompisar har redan fått höra min misär, om och om igen. Miki och Karin känner sig oerhört obekväma medan Diana nickar instämmande. Viktor lyssnar bara, tror han också förstår mig. Simone vill banka skiten ur mig och säga åt mig att rycka upp mig, förstår henne. Henne borde jag lyssna på mer.
För att gå vidare till roligare saker så var jag tydligen anmäld till Killergame i skolan. Det går ut på att man får en lapp med någons namn vilket blir ens "offer". Med hjälp av en kudde ska man "döda" denna samtidigt som man ska akta sig för att inte själv bli dödat av den som har en lapp med mitt namn på. Om jag dödar mitt offer så ska jag lämna in min lapp till elevrådet, sen fortsätta genom att mitt offers lapp blir mitt nya offer... hänger ni med? Det jobbiga är att det finns olika skydd att använda sig av under perioder. Idag var det tex vit t-shirt som jag faktiskt hade på mig. Dock hade mitt offer också det, så ska se om jag kan döda han imorgon. moahahahha
Tydligen ska det vara ett fetingbra pris!

Kommentarer
Postat av: Addepadde

kom igen! DÖDA BARA!!!

2012-01-17 @ 22:05:07
Postat av: Millah - mamma till Amilia ❤

Hej allt bra? :)

Har flera roliga tävlingar i bloggen: http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

Var jätte gärna med och tävla! Ha det bra ★ Kram // Millah

2012-01-18 @ 09:11:45
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Evelina

du vill inte prata med mig om det alltså?`

2012-01-18 @ 13:43:30
URL: http://ews.bubbleroom.se
Postat av: julia

heja heja :D fy satan va kul! längtar tills imorgon. då ska du få ösa en hel jävla massa snack över mig. lovar att jag sitter och lyssnar på allt du vill säga raring :)

2012-01-18 @ 19:12:08
URL: http://heeltgalet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0