Instagram

Tja. länge sen? nej men känns så. Skriver knappt här, jag vet att ni gråter floder oså men lugn nu! vill ni mysa med mig och har en iphone så skaffar ni instagram och följer mig där. En liten fågel viskade till mig att det var det nya facebook! ;)

Annars då? Jag går i skolan, har slappaste schemat och gymmar bort dagarna tills jag idag inte kunde gå! Mina innerlår skriker efter återhämtning så jag fick helt enkelt slänga mig i soffan, slå på tvn och stoppa mig själv från att gå powerwalk. Jag vill gåååå, lyssna på min houselista och känna att jag äger. Men så kom hostan från ingenstans och sa att nu jävla dricker du lite oboy om du ska kunna ha kul framöver. Gjorde det. hejdå


haha jag skrattar lika mycket varje gång jag ser den övre bilden och läser min (livskamraten e jag!) och Julias konversation. Båda från samma kväll. DÅ SPÅRADE DET!


Move like Jagger



Typiskt mig att..
Skylla allt på att jag är trött, även när jag inte är trött
Tappa balansen på gymmet
Alltid köpa onödiga saker så att jag inte har råd med de nödvändiga
Dricka upp all pappas favoritjuice innan han ens fått ta ett glas själv
Sittdansa på bussen
Låta tvätthögen växa tills jag inte har några trosor eller strumpor kvar
Sno Jontes låtar från hans houselista och lägga dom på min
Köpa Pressbyrån-latte varje dag
Gå barfota hemma året om
Byta om till "mjuka kläder" efter skolan
Sönderlyssna alla nya låtar tills jag kan dom utantill
Flytta alla appar på mobilen på fyllan

vissa grejer kanske måste förbättras.

Malmö och Avicii levererade!

Måste vart en av de bästa helgerna någonsin! Avicii fullkomligen ägde hela slagthuset! Nu väntas dock en vecka med träning och UF med tanke på hur mycket jag gottat mig.

GRATULERAR PÅ BEMÄRKELSEDAGEN!

Grattis Julia, finast i hela världen är du! Hoppas din dag blir kanoners, vet att du fick en ganska vettig morgon iaf. Dask i pannan <3

Avicii, Slagthuset, Malmö!

Bara tre dagar kvar till antagligen mitt livs bästa dag!! tjena bena vad glad jag var när jag såg Deadmau5, men Avicci... JAG LÄR JU FAN SVIMMA SÅ JÄVLA FETT! Tänk, min största idol!

Blöh

Missade bussen, äter naturkrafs och väntar på nästa i gymkläder. Gymma till 1 sen skola. Roligaste dagen

Jag vet hur du ser ut i dina kläder, kan det var därför du blev obekväm nu?



Hade en lektion idag, sen gymma jag, sen åt jag, sen drack jag kaffe, nu ska jag möta simone, sen ska jag sola, sen ska jag gå powerwalk, sen ska jag till Ewe och äta, sen ska jag nog sova.
Nu vet ni vad jag gör!

Vart jag mig i världen vänder



Tack tack tack Evelina för igår, det var verkligen helt underbart kul! Maten var jättegod, folket var grymma, stämningen var på topp! Dock kände jag att lakritsshoten som Malin tvinga i mig på 55an var helt onödig! Bredvid en däckad Viktor på bussen satt jag med en påse som fick ett helt nytt innehåll. Jävlar såhär full har jag inte varit på ett tag men det är fint. Nu tar vi det dock lite lugnt ett tag framöver.

Ååååååka pendeltåg, jag är en looser baby & jag har inget körkort

Äsch vene hur texten går men jag sitter i alla fall på pendeln från Mjölby, hämtat mitt pass eftersom jag visst tappat bort min legitimation igår under nollningen.. Ska in till stan och shoppa lite med Lisa & Jossan inför Ewes 18-årsmiddag som är ikväll! Gårkvällen var rolig trots allt regn vi fick ta emot men nollorna och de flesta faddrarna verkade vara glada ändå! Jag är helt slut i benen, vi gick verkligen över hela Linköping med nollorna och även fast jag inte drack en droppe igår så känner jag mig lite som om jag vore bakis.

Fredag - Nollning

Oj oj så hemskt trött, blöt och allmänt snuskig. Har idag hållt i klasskamper med de andra faddrarna!ed musik och pepptalk fick vi våra nollor att ge järnet trots regn och blask. Media kom Dock fyra men våra nollor slapp i alla fall mjöl och margarin över sig. Ikväll blir det förstås ännu mer nollning men av den roligare sorten. Tjabbah! Bilder kommer!

I will never be the same if we ever meet again

Ni tänker nu att fyfan va ful, ja det är iofs helt sant! Jag tycker däremot att det känns så naturligt, lite brun, lite solblekt hår, en gnutta fräknar, två sidecuts som växt till sig. SEN på allt det där så är det en ganska ful tjej på bilden.
Jag tog världens intitativ och lagade laxburgare! Nyttigt, gott och enkelt. Låter som världens matblogg nu men ni kan få receptet!
För fyra feta burgare:
250 g Norsk Laxfilé, med skinn
250 g Norsk Torskfilé
1.3 st ägg
2.5 msk ströbröd
2 st citron
2.5 msk persilja
salt och peppar
rapsolja

till det har ni rågbröd, sallad och skit, sen lite fettfri majonäs och bostongurka!
p.s jag har gymmat och tagit en powerwalk idag. APPLÅDER!

World class

Jag sticker ner till world class, köper det där gymkortet och ger järnet! Efter det är de faddermöte, lunch med nollorna och sen nollning på stan! Media ska vara smurfar så ska sticka & köpa blå färg ;)

"Gå till duschen, nu. Släpp allt och återkom"

Jag har alltid varit lite knäpp, lite galen och smått högljud. Oftast väldigt glad, pratsam och framåt. Har alldeles för många gånger tänkt att "STOPP nej! jag måste skärpa mig och va såhär, sisodär och allt det där!". Det sköna är nu att jag har släppt det. Jag orkar inte leva upp till den gulliga och flickiga ytan. Nej jag älskar att ta plats, skratta tills jag får ont i magen på ett kafé eller rapa högt och sen ursäkta mig efteråt. Det låter säkert så himla jobbigt när man läser det såhär svart på vitt. Men de underbara vänner jag har, ja dom har jag ju av en anledning. För att dom gillar mig som jag är. Självklart kan jag va blyg, klok på förhand och betee mig gulligt. I allmänhet måste jag nog säga att jag trivs att vara den jag är. Kanske skulle kunna ta mig tid att fixa mig mer på morgonen eller träna lite hårdare, men det är ju en helt annan bulle?

Vi äro kära n0llor, på Klaaaraaa vi gå!

Idag tog vi emot ca 150 nya elever på skolan. Våra fina n0llor som vi faddrar nu har som uppdrag att ta hand om. Med megafoner och våra fina t-shirtar lekte vi olika namnlekar med dom! På onsdag fortsätter de hela med skoj på stan. Älskar att få bestämma över virriga 95:or! Hehe :Pppp:pPp

Fast vänta nu!

Om jag refererar till de tidigare inlägget så borde jag ju skriva snarare mer i bloggen än mindre med tanke på allt roligt som händer? Igår körde vi en utgång efter firande hos Sofia, bakade en skapligt skön tårta åt henne och sen blev det ett skapligt taberas! Väl ute så gick jag och Malin all in! Tog en shot inne på 55:an varje kvart. Tror att det får tala för hur jag mår idag! Klagar dock inte för det var längesen jag mådde såhär. Imorgon är det dock första dagen tillbaks till skolan, välkomna n0llorna med resten av faddrarna. Sen blir det ju måndagsklubben efter det och skola dan därpå! Ses!

LOOOOOOOOOOOL



Hmmm ne nu tror jag att jag slutar skriva här på ett tag, det händer för mycket saker för att hinna skriva! så upptagen och glad så ska gå och leva lite nu! puss

p.s jag har hittat en sexig kille som jobbar på pendeln, han ska jag håva d.s

Jag trivs i ditt sällskap också! <3


Tell me lies, tell me sweet little lies.

Köpte en ny jacka på Zara i Stockholm, hade sett den veckan innan i Göteborg men då var den bara en önsketanke. När jag såg den igen så ville jag så gärna ha den att jag sket i hur mycket det skulle svida i plånkan. Vafan jag köpten. Dock får den hänga tills det blir lite kallare.

Går arslet av mig.

Nu väntar en till powerwalk, med musik, svett och tankar. Kör varvet - 8,5 km.

Söt smygbild.


Oj så söt när jag sover...

Inte det jag egentligen ville berätta! Jag har fan lyckats gå ner 2 kg! WOW det här lönar sig känner jag. Snart är jag fit for fight.

Jag fattar ingenting

Har fortfarande en fånigt leende, fast det kommer och går istället. Nu är jag bara frusterad. Inte över den saken som fått mig le, utan en helt annan sak som jag bara inte kan släppa. Så jävla fegt, så jävla plötsligt och så jävla lite kompis så det inte finns. Och att ljuga för mig, ännu värre än värst. Hatar folk som ljuger, om stora saker som man bryr sig om. Hur kan man ens vara så sjukt feg? Hoppas du slår stortån i tröskeln och att du tappar mobilen i vattnet. Så tjurig är jag på dig.


6/8-7/8-2011



Pride var så jävla glädjefyllt och solen sken så extremt mycket. Stod mitt i massan och kunde inte sluta le, fick liksom ont i kinderna tillslut. Sjukt mycket jubel, musik och kärlek. Tror att någon klistrade fast ett leende på mig som jag inte fått bort än. Stockholm är väl ganska bra, ändå.

Stockholm

Idag blir såftfaktorn hög, in till Lisa, möta upp massa mysiga och sätta oss vid en uteservering och dricka. låter bra i mina öron. Imorgon? Tåget till Stockholm för att få ihop två saftiga uppslag till tidningen. journalist JAVISST!!!

Ibland undrar jag hur jag får till allt så bra.

The Godfather

Bild 1. Marlon Brando, OMG!!! Hade jag levt på 50-talet så hade jag dreglat sönder över den mannen, gooosh! I Gudfadern är han dock inte så ung och snygg. På bild 2 har vi annars en ganska snygg och ung Al Pacino.
kan inte släppa det, Marlon Brando måste vara en av världens snyggaste hunkar genom tiderna...
okej nu överdriver jag men iaf.
Har precis sett Gudfadern 1 och kan knappt vänta på att se 2an och 3an.

Duktig

Jag och Lisa har ju bestämt att nu ska vi fan inte äta mer onyttigt! Vi började igår, åt inget onyttigt igår och har inte ens tittat på chokladen! Känner att nu fan ska jag bemästra mitt sötsug och så snart som möjligt införskaffa mig ett gymkort på Worldclass! WOW.
Steker i solen idag, helskönt väder och perfekt att vistas i Mjölby. TJOHEJ!

Chez ami

En hel dag på Liseberg med Lisen igår, efter det gick vi ut och drack på Chez ami. Idag blev det först hotellfrukost och sen shopping och lunch på stan. På väg hem nu med en öm hals och en seg hjärna. Bilder o skit kommer.

RSS 2.0