som varje jul

så har den här julen varit lika bra, massa paket, mat osv! Juldagen var också förbaskat rolig, dansade så jag har skaplig värk och umgicks med jag vet inte hur många. Jädrans kul att vara på ett ställe där man känner alla. Dock stog jag nog i kö med simone i en timme innan vi fick komma in. Resten är ett minne blott.
Taggar till nyår, då blir det galej!
tjohej

sjukt smidigt

att ha skiljda föräldrar så att man måste flänga och fira jul ena dagen och sen på andra stället nästa dag. Dessutom kommer man aldrig iväg i vettig tid och får aldrig tid att festa på juldagen med sina vänner eftersom man mååååååååååååste vara hemma och fira jul om och om och om igen.............................

God Jul!

Glögg, julklappsrim och väntan på julbord, paket och Kalle Anka. I bakgrunden spelas den hederliga Absolute Christmas CDn. Älskar det här! God Jul alla!!

Tidslinje

Det där med att ha en tidslinje på facebook var lite kul. Mång småroliga statuser men även skit jag aldrig skulle skriva nu.
Hittade den här. Den var ju lite småfin, och sorglig. Januari 2009. Då det tog stopp typ.
Sometimes I feel you’re not deserving me and still you’re in my heart
But you’re the only one, and yes there are times when I hate you
But I don’t complain cause I’ve been afraid that you would've walk away

- Beyonce

Gråtrunkare

Facebookgrupp med ca 20.000 grabbar som försöker visa sig bättre än det kvinnliga könet. Det är ganska roande läsning såhär medans mamma och Jimmy fixar allt och jag latar mig. Vissa män är bra sorgliga ibland men så länge de bevisar sig tröga utan att dumförklaras av andra så är det ju helt okej! Fast roligast är de få tjejer som är med i gruppen och ska vara med i "gemenskapen" genom att hålla med. hahhahah

TAKERS

Precis sett filmen Takers med bland annat Chris Brown, T.I och Matt Dillon. Ganska tung film men T.I leverar halvtaskigt skådespeleri dock. Skapligt mycket action men många snygga grabbar! Handlar om ett gäng som rånar i stort sätt. Kan inte avslöja mer.
2,5 av 5 toast.

Hantera din ilska?

Hahhaha är du arg? varför inte dra några moves? På 80-talet var det tydligen något man gjorde...

Footloose

Haft en tuff vecka med mängder av UF-arbete och inlämningar men jag lever trots det! Vi hade UF-mässa på skolan igår och fick mer sålt än jag trodde! Riktigt kul! Igår drog vi även en utgång med tjejerna från Katrineholm! Hade kul av det jag minns. Det jag inte minns låtsas jag inte om, för jag var nog inte riktigt där. hehe.
Har precis haft skrattkalas med mamma och Jimmy! En dansscen från filmen footloose som kom någon gång på 80-talet. Brutalt roligt! Lägger upp den imorgon eller något.
Hästen signar ut, sluuuuuut

Hysteriskt frenetiskt

Ibland, särskilt kring den här tiden i månaden får jag brutala gråtattacker. Det kan vara ganska skönt efteråt men det är ju ändå ganska hopplöst? Kan sitta och bara tjuta rakt ut, inne hos mig alltså, aldrig framför någon annan. Sen går de över, borstar tänderna.. Då jävlar startar det igen. Helt hysteriskt, frenetiskt, galet gråt. Men känns ju bra sen, faktiskt. Tömma tårkanalen, alla obetydelsefulla känslorna och sen vara återhämtad. Varför fungerar jag så? Jag är ju inte depp i allmänhet, skapligt lycklig och lottad tjej!


jävel till torsdag

Haft en halvbra halvdålig dag. Skippade sovmorgon och drog till gymmet. Hann inte gymma så länge som jag ville för att hinna till lektionen. När jag väl är i tid så får veta att vi får jobba med valfritt. Vilket betyder att jag kunnat gymma längre. Till lunch fick vi välja på ärtsoppa med pannkakor eller pasta. Valde pastan för jag hatar ärtor. Alla andra som valde pasta fick pannkakor ändå förutom jag. Kyparjäveln hatar mig, jag hatar han och jag hatar Olympia! När jag väl kommer hem och sätter mig för att ringa massa åkerier för att sälja vår produkt så får jag fyra nej på raken för att de redan har kortfickor! sköt mig själv, gav upp, åt pizza, mår jätteilla, är tjurig.
hahahah älskar Vänner! Ska bädda ner mig och kolla masssssaaa avsnitt!

SWAG!

Såg den här filmen första gången på Alla hjärtans dag med Fredrik på bion. Nu hade Jimmy köpt den så jag såg på den igen. Jake Gyllenhaal är världens sexigaste man i den här filmen. Han är perfektion! Jag dräglar så jag tror jag dör. Kan inte ens förklara hur perfekt snygg han är i mina ögon. Har inte tyckt han är något speciellt annars men här, OMG!!!!! damn swagger.
Han är från och med nu Veckans babe alla veckor!

ey lissna på mej!

Ewe och Lisa! Nej alla dom grejorna är väl positivt! Bara att jag känner mig så tvärtom. Jag vill va lite sån, sådär som måste få tiden att räcka över till puttinuttiga serier och bry mig om mina nageljävlar.
hahah skål på er!

Jag undrar

tjejer som har en hunk som profilbild på fb, som alltid pillar i håret, som blir full på en sjunolla, som kollar på gossipgirl + 5 serier till, som lyssnar på Beyonce, som drömmer om att va modell, har en modern, fashionabel bloggdesign, raggar för drinkar, som bara har ginatricot-kläder, som endast fikar på espressohouse, shoppar ny klänning för varje fest, gelénaglar, som plattar håret varje morgon, som skrubbar huden, som äter sushi.. You name it.

Jag bara undrar.


Spyr

Spyr dels för att jag mår illa men också för att Skrillex remix på levels suger. Alla som tycker något annat är gonker. Går inte att göra det mästerverket bättre, särskilt inte med någon jävla dubtep. Ta er inte tiden att säga emot mig för jag vet att jag har rätt. Puss.


Nervös, stressad, trött

Var enormt nervös inför det muntliga talet i nationella svenska B. Har svårt för att prata inför andra vilket många inte tror, tar ofta mycket plats men i sånna här sammanhang förändras allt. Men trots det så kände jag att det faktiskt gick ganska bra, förhoppnings ett VG så jag fortfarande har chans att sätta MVG i kursen. Egentligen hänger det väl lite på vad jag får på det skriftliga, men det borde gå bra, kändes så och jag känner mig ganska självsäker i journalistiska texter. Har dessutom satt MVG på det resterande under kursens gång. De senaste veckorna har jag ju börjat med svenska C som innehåller väldigt mycket muntligt och sitter faktiskt just nu med ett argumenterande tal som ska vara klart till fredag. Har valt att skriva om fortkörning och har som argument att man ska minska medelhastigheten med 10 km/h. Måste nöta in texten som ett as nu.
Så tråkigt känns mitt liv nu, har ett ton plugg ovanpå det här!
Skriver när någon kul händer!

"I have a million reasons to be here"

När jag såg den här videon började jag gråta efter ett tag. Den här killen ska precis börja i åttonde klass och har blivit utsatt för mobbning sen han gick i tvåan. Han har skurit sig själv och han är rädd för att gå till skolan. Han visar verkligen på ett brilliant sätt hur allt det han gått igenom känns. Men ska man egentligen behöva visa det såhär för att folk ska fatta att mobbning är vidrigt. Det finns så många som slänger ur sig fula ord mot andra men tänker inte på hur ont det gör. Mobbning är nog något av det värsta jag vet! Man kan inte skylla på att barn som mobbar inte förstår bättre, för att det handlar om att lära barn vad som är rätt och fel. Mobbning är så fel som det bara kan bli. Att det dessutom finns vuxna som slänger ur sig glopord eller beteer sig som skit är i mina ögon helt chockerande. Jag skulle aldrig mobba någon, aldrig få någon att må så dåligt över sig själv. Jag skulle aldrig sjunka så lågt. Det här öppnar ens ögon och att man ska fundera en extra gång innan man häver ur sig något.

I got nothing but love for you

Kändes ju förjävligt att vi inte kunde gymma idag Lisen! Hade behövt de, röra på mig lite, snacka lite, svettas massa, flåsa frenetiskt och lyfta vikter som två big ass bodybuilders!
Istället får jag panik, panik över plugg som jag har. Hatar att ha muntliga skitsaker, speciellt när de är nationellt. Svenskan är ju typ det enda jag har, som jag kan! skriftligt vill säga. Textkommunikation med iofs. Får ju inte sänka mig bara för att jag får panik att hålla tal.

Så ser det ut

Så ser armen ut. Önskar att det hade funnit på film. Måste sett för roligt ut..

Inte varje dag

Idag lyckades jag ramla av löpbandet på gymmet. Inte på world class tack och lov utan på hälsofabriken i Åtvidaberg. Jag skäms bara jag tänker på det. hur kul måste det inte sett ut? Julia fick i alla fall se det. Hon vågade inte skratta först för hon trodde att jag skulle börja gråta. Sprang där och plötsligt ringer mobilen, dolt nummer. måste svara tänkte jag och tappar då balansen och landar pladask. Dessutom är det en vägg precis bakom löpbandet så jag smäller in i den och löpbandet som fortfarande rullar ger mig ett stort brännmärke på överarmen. Har en blå armbåge och lite vätska där med, fint, skönt, smidig.

förresten så var det tandläkaren som ringde, fick inte fram så mycket, skrattade, var chockad och hade ont. kommer inte ihåg tandläkartiden som hon gav mig heller..
bild kmr imorgon.
xoxo

RSS 2.0