Tack så mycket CSN

Jag gick till skolan kl ett, för då började jag. Jag hade en lektion, för sen slutade jag. Jag åker hem och ser att CSN vill ge mig studiebidrag, tack för det. Lite slappt att få pengar när man knappt har några heldagar. Dock kom jag på att jag bör ta tag i vad som kallas Matte B.. Istället ska jag gå och handla och sen ska jag faktiskt träna balansen. Imorgon är Torsdagsklubben klappat & klart! Med Julia & Lisa. Ska festa järnet, de var för länge sen.


Jag kan

Idag har jag haft det kämpigt kan jag säga. När jag står och väntar på bussen så märker jag att jag glömt min älskling hemma, iphonen <3 Har känt mig handikappad hela dagen och värst var det när halva klassen sitter i sofforna och börjar spela Wordfeud mot varandra. Tänk er en tjock unge som ser andra äta chockladtårta, typ samma dilemma. Dessutom skrev jag klart min krönika om nätdejting som jag skulle lämnat in för två veckor sedan och jag har även sökt jobb på fyra ställen. Känns som att ingen kan köra över mig nu!
Jag tycker också att ni ska lyssna på http://www.youtube.com/watch?v=zUor8Eim9LM&feature=related

I don't really know you baby or what you're about

Idag fick jag en såndär mysig höstkänsla när man är lycklig för ingenting. Snart lär väll den känslan övergå till höstdepp då man snarare är olycklig för ingenting. Det spelar ingen roll för jag ska nog försöka leva mer i nuet, vilket jag är ganska dålig på. Idag känns det som att vårt UF fick sig en liiiiten knuff i ryggen. Har kanske inte nämnt det men vi har ett namn nu. Credit UF. Vi gör egendesignade buss/kontokortsfickor som fungerar som en smartare förvaring än feta plånkan. Drog med mig Viktor en sväng på stan, han shoppade både byxor, farfarströja och skjorta. Själv fick jag nöjda mig med en ny röd/rosa halsduk och lite shakes.

Gratulerar!

Förresten, grattis på födelsedagen gammelfarmor ? eller farmors mor kanske man säger? I alla fall, idag fyller hon hela 103 år. Det är helt sjukt gammalt och jag tycker det är synd att jag inte var där och firade i år eftersom jag är sjuk. Förhoppningsvis fortsätter hon vara stark nog att leva kvar så att jag får träffa henne igen.
Hon har hela 8 barnbarn och 18 barnbarnsbarn...

I want you to know that I got you on my mind

Är fortfarande skapligt seg hela jag, dock kan de ju också vart för att man fick telefonsamtal kl 5 imorse av två skapligt lulliga grabbar. Äsch de bjöd på lite skratt ;). Igår lyckades jag se klart Scarface som jag påbörjade för ett tag sen. Självklart bra film eftersom Al Pacino är en riktig stjärna. Har snöat in mig lite på den snubben så imorse körde jag på en till film med honom, "En kvinnas doft". Herregud det var nog verkligen en av de bästa filmerna jag sett. Klassiker är ju klassiker av en anledning! Måste säga att Al Pacino har lyckats klättra sig lättvunnet högst upp på min lista av favorit skådisar.
Mamma köpte även en ny favorittröja åt mig nere på stan, vet att den kommer användas flitigt.

Helvetes fan

Har legat i sängen sen kl 21:30 igårkväll fram tills för en halvtimme sen. SÅ JÄVLA ROLIGT!!!!!!!!!!!!!! fan ta alla som var på Torsdagsklubben, fan alla som ska festa och ha så jävla kul. jag vill spåra, jag vill gå all in, jag vill skita i allt och alla, skita i känslor, skita i morgondagen. Istället ligger jag horisontellt i min jävla säng framför Vänner i timmar, timmar och åter timmar. Jag dricker shakes för att jag inte kan träna och jag går upp och snyter mig var tionde minut. Jag är så jävla arg på livet, ORÄTTVIST ÄR VAD DET ÄR! jävla skitblogg.

och så..

har jag jailbreakat min telefon, eller inte jag. John.

Two times not enough

Så kluven och så många tankar.

Pallarnte

Det är helmysigt att va här ute hos Andrea MEN Julia vill ju in mot stan fast det vill väl jag med iofs.. Då måste vi gå 7 dumma kilometer ut till ett ställe som heter Forssjö och sen ta en buss därifrån. Då passar låten "Pallarnte" in. verkligen. Jag har räknat ut att jag ska va frisk på Måndag vilket innebär strikt jävla hårdträning + händerna borta från allt som heter godis, chips, pizza, pommes, hamburgare, kebab, ja alltså flottiga grejer överlag. Heja mig!
Tidigt tåg tillbaka till Linköping på torsdag, 7.58 närmare bestämt.

Kholm

Befinner mig i kholm med Jullis. Vi besöker såklart Addepadde & Cattis. Dock har jag haft en halvjobbig början på dagen. Först så spricker mina älskade ralph lauren i skrevet, sen så har jag blivit mer täppt i näsan och sist så loggade spotify ut från mobilen och jag kan såklaaaart inte lösenordet.
Annars så hittade vi en häst som var på rymmen, vi fångade den och stängde in den. rutti av oss.
tja

Set fire to the rain


Kommer hem och har ett helt nytt fönster i rummet, större och ljusare. Såft. Dessutom var det städat och fint när jag skulle kolla läget. Sååftare. Imorgon är det en lektion sen har jag tydligen studiedag både tisdag och onsdag så imorgon drar jag och Julia till Katrineholm och bor lite hos Andrea. Sååååftaste.

Lördag

Har fikat med Simone, snackat skit och även träffat Affe som kom med tåget med Jullan. Sitter nu i Julias soffa och hon har nu somnat på mig och ligger & snuffsar. Jag och Andrea ska ner och kolla läget hemma hos mig, se om huset står kvar. Tydligen är de tjejkväll, vilket betyder fjortisar i mängder. Aja nu går vi.

FML

Först kan jag inte logga in på facebook, som dessutom krånglat de senaste två veckorna, sen kliver jag i en kattspya och när jag torkat upp och ska slänga en handduk i en tvättkorg så ska jag kolla om det är ren eller smutsig tvätt, tar upp det som ligger överst och luktar. Då märker jag att det var Jimmys kalsonger.. och tvätten var smutsig. FML

our chapter ended months ago

Tack vare hostan slipper jag spela innebandy, det glädjer mig för jag är så jävla dålig. Myser hellre i soffan med kissen. Julia är så grym, vinner två VIP-biljetter till NRJ experience som är idag. Hon frågade om jag ville med men mitt cashflow är skapligt dåligt nu så hon drog med sig Alfred istället, gör hon rätt i! De kommer ha askul och jag får ändå inte dricka.

Vara sjuk är inte min grej

Jag är så fullkomligt uttråkad till 1000, wordfeud är mitt enda liv. för resten suger.

what to do

Frisk? nej. Ensam? ja. Vill att Julia ska vara här en natt till. Igår skrämde hon livet ur mig när hon kom och banka på dörren när jag sov. Sen somnade hon, sen somnade jag igen. När vi vakna gick vi ut för att ta lite luft och hitta lite 3G-täckning åt mig. Tydligen finns inte sånt i mitt hus men 100 meter bort finns det gott om sånt. Instagramade lite, laddade ner Rat on a scooter oså. Mamma avslöjade att jag lagt upp den söta sovbilden på Julia på bloggen och hon hämnades självklart med att lägga ut en svullen osminkad bild på mig på facebook. Fick damp och jagade henne i tofflor runt hela tomten, fick hostattack och gav upp. Till kvällen så kollade vi på Grown ups och Efterlyst, målade hennes naglar och sen körde vi wordfeud mot varandra. Ville ju träna så jag skulle vinna en viktig match men nej den förlorade jag också. jävla skit.
Lite såhär ser jag ut och känner mig av cocillanan.
Förresten ska man ut på lördag? ganska pank men ändå...

Söt tjej

Det här är Julia just nu, hon ligger och dreglar i min soffa och jag vet att hon kommer döda mig när hon ser det här, vilket gör allt lite roligare.
Vill bara säga att du är det finaste jag har, pullis :)

You are a cinema

Jag spelar för mycker Wordfeud, har typ nio spel igång samtidigt + att jag är sämst av alla. Jag orkar ju inte tänka ut var alla TW DW TL DL ligger heller och få ut ett grymt långt bra ord. Jag tränar vidare på det. Jag ligger hemma i soffan, ser på film, spelar på mobilen och leker med datorn. Idag sov jag utan att hosta ihjäl mig förresten :D SÅ JÄVLA GLAAAD! sen läste jag på medicinflaskan att man inte får dricka samtidigt som man tar cocillana. naheeee okej då.
Sen så fascineras jag av alla tjejer som har lika små skitbloggar som mig men som ändå ska piffa till med dagens outfit, grymma och skarpa systemkamrabilder på när de festar och skriva seriöst om hur de PW:ar och shoppar det seeenaste. Go girls.
Julia Nygrens blogg äger!

Cocillana

Igår var jag nog en hårsmån från att hosta tills jag spydde, idag var mormor en ängel som körde mig till vårdcentralen så jag kunde få Cocillana utskrivet! TACK!! Det närmsta jag kommer träning är den värk jag fått i magen av allt hostande. Livet äger just nu.
Såg dokumentären om 11 September, måste vara det läskigaste jag sett egentligen. Helt sjukt hur människor kan göra såhär mot oskyldiga. Alla tankar går till de som dog eller som miste någon.

Skiter it då

Gick ner till affären, köpte naturgodis och tänkte att jag var smart. Vafan allt är ju doppat i chocklad? Hatar att jag inte kan träna, fet ångest! Nu skulle man haft en pojkvän som mosar i sig lika mycket och som säger att det är OK. Ae när hostan är borta, då ni.

Falla fritt


För nu tar jag äntligen helg, långhelg som vanligt. Fredagarna är tomma på lektioner med jag är full med lycka för det. Ljudtest idag, det ekar och skär. Kunde varit ansvarfull för fem år sen, men det är lätt att va efterklok, right?

Familjen har nu varit borta i en vecka, våra matpengar är slut och idag läxade jag upp tre tonåringar ordentligt. Kände mig vuxen och smart. Men lika fattig på matpengar är vi väl för det. För vem fan handlar upp 1500 spänn första veckan när vi har frysen full? Gonksystrar. Får stanna här och styra upp.
Det vankas bara godheter, livet leker och jag likaså.

och julia.. saknar dig.

En vacker dag som idag då

Bilder från idag, promenad till det förbannade kanotstället! Bilderna tillhör bästa Diana Savina! finns både på flickr och instagram! FÖLJ NA

Mystisdag

Fyra förbaskade hostattacker, mängder av halstabletter och lite medicin så känns det för tillfället OK! Kollat Idol och målat naglarna coola, mumsat nektarin och ska mysa i soffan till serien House. Dissar fotboll idag, not funny!
Imorgon packar jag väskan och drar till Åtvid, hålornas håla. Ska laga tacos åt syrrorna, se till att pengaflödet är som det ska och reda upp lite disk, tvätt och städ. Tja morsan liksom.
Fredag väntas kräftis hos Ida med fint folk, lördag är det avskedsfest/middag på Strandgatan 2 för Fia och Lollo. De åker till Australien och ska jöbba.
Värt då!

Jag är nog inte den du drömmer om men jag är den du ser

Haha har så många mysiga bilder från Katrineholmsveckan förra sommaren, sånna där roliga stunder som händer och som man längtar tillbaks lite till.
Hahaha åh jag vill så gärna berätta roligaste grejen men det kommer inte bli roligt alls här. Let's give it a try. Klassen skulle tydligen paddla kanot idag, vilket jag inte fick va med på. Instruktören skulle i slutet samla oss på bryggan för att visa oss ngt. Han frågar om vi vet vad en Eskimåsväng är för ngt. Visste vi såklart inte. Gonkfan. Sittandes i sin liiiilla kanot så kastar han iväg årorna (?) och snurrar runt under vattnet och upp igen! fem ggr på raken! hahahha jag dog, han tyckte han var helcool men såg snarare ut som en plaskande flodhäst som blivit galen. hahahhaha sen fick han näsblod på köpet.
lite kul va??
Började hashtagga på instagram och massa började gilla foton, MEN FÖLJ MIG DÅÅÅÅ!??!?!

Jag skulle inte ens va hälften utan det jag gör

Mamma har köpt hostmedicin, så himla bäst. På apoteket sa de att jag inte skulle träna på två veckor. Vad är det för jävla gonkpåhitt? Ska man gå och bli slö igen när man väl kommit igång. Grattis Simone nu kommer du komma ifatt mig. Helt plötsligt slog det mig, Linnea.. fan henne saknar man ju helt stört mycket. Vad gör hon liksom? Jobbar på Grabbarna Grus i Aia Napa, onödigt. De dagarna man gick till skolan fast det var skit, hon fråga om man ville ta luft, en kaffe, bjudas på en cigg eller bara sitta och glo. Klart man ville, Linnea var ju mediamorsan, tar studenten och flyr landet. fan då. Puss på dig om du ser det här.

Albin Myers - Times like these (Dada Life Remix)

Låten över var endå ganska niiice, Yalda som skickade den till mig. Gillar Dada Life, de e någe de. Natten var ett helvete, hosta fan hela tiden. Väckte mamma, väckte Jimmy, väckte katterna, höll mig själv vaken. Kollar igenom lite bilder på datorn och hitta den här. Ester & jag på skolfotbollen, ååååh vill igen vavava. Spela alltså.

Brillchill?

Va beredda på lite fula bilder. Nu kör vi
Jag diggar att vi alla satte på oss solbrillor när vi föra.. varför liksom? Mina måste ju vara fulast, man ser lite galen ut, gillart! Julia & jag gick till Harrys, dansa med alla gubbar och tanter, de svängde måste jag säga! Sen käka vi lite pizza, två dagar i rad... Hos gonk-Robin.
Och nu? Hostan blir värre så ingen träning eller skola imorgon. SÅFT, nej för jag kan ju inte ens sova.

hehe

okej förlåt jag ska gå och lägga mig tror jag.

Lyckan..

...när mamma säger att hon köpt lite grejer på nya vero moda i Mjölby och allt är nice! låna låna låna.

Ame vad är det här!?

Jag hostar ju?? Rethosta! Fan då, måste dra till Mjölby, till morsan, hämta medicin och pengar. Vågar jag träna? Nej. Ledsen jag blir.


RSS 2.0